jzk 5 Opublikowano 17 Maja 2023 Zakupione od użytkownika MegapyciarZ Screamy 10s. Oto co znajduje się w środku.... Przestrzegam przed innymi bo ogłoszenie dalej wisi.
Pjetrek 27 Opublikowano 17 Maja 2023 Chyba włożył do środka szaraki bez etykiety, tylko po jaką cholere wyjął pisk i fotobłysk, nawet gdyby wsypał fotobłysk do własnego korpusu to by wyszło gówno bez pisku i flary. Dziwna sprawa, to by musiał jakiś potężny rozkminiacz rozkminić xdd
jzk 5 Autor Opublikowano 17 Maja 2023 Z zewnątrz wyglądały ok, teraz w weekend odpaliłem jedną, walnęło jak pchełka co rzucasz o ziemię. Dopiero wtedy zacząłem się przyglądać i rezebrałem kolejną. Dodam tylko, że kupiłem od niego 2 "zestawy" petard za bagatelka 600 zl. Licho nie śpi.
mat1wit 1 Opublikowano 20 Maja 2023 W dniu 17.05.2023 o 22:27, juzek_17 napisał(a): Z zewnątrz wyglądały ok, teraz w weekend odpaliłem jedną, walnęło jak pchełka co rzucasz o ziemię. Dopiero wtedy zacząłem się przyglądać i rezebrałem kolejną. Dodam tylko, że kupiłem od niego 2 "zestawy" petard za bagatelka 600 zl. Licho nie śpi. Odezwij się mam ten sam problem
PiroDriver 2 Opublikowano 20 Maja 2023 Nakupił szajsu za grubą kasę od jakiegoś handlarza i teraz wypchnął to innym hehe
mpiwowski 182 Opublikowano 21 Maja 2023 8 minut temu, DNG napisał(a): A ja to tylko tu zostawię, na Discord też można "minę" trafić To ta sama osoba zapewne
MegapyciarZ 20 Opublikowano 21 Maja 2023 Witam wszystkich, na wstepie powiem ze nie miałem na celu nikogo oszukać, petardy wzbudzają watplisoci u niektórych, część jednak twierdzi ze jest to oryginał lecz zleżały/zawilgotniały. Wszyscy którzy maja jakies niejasności proszeni sa o wiadomosc prywatna w celu zwrotu zakupionego towaru oraz rekompensaty. Goraco przepraszam za zaistniałą sytuację oraz uprzejmie proszę o nie branie mnie za oszusta. Towar zostanie oddany osobie pierwotnej. Pozdrawiam 2
Kamil911 119 Opublikowano 22 Maja 2023 No powiem że ciekawe sprawa ewidentnie dla detektywa rutkowskiego nie wykluczone że mogła być to camorra lub coś w ten deseń lepiej nie grzebać zbyt głęboko dla bezpieczeństwa.. licho nie śpi.
jzk 5 Autor Opublikowano 29 Maja 2023 Jeśli o mnie chodzi to można zamknąć temat. Sprawa ze sprzedającym została wyjaśniona. Część pieniędzy została zwrócona, część w pirotechnice. 2
Rekomendowane odpowiedzi