drewniak 19 Opublikowano 21 Maja 2023 (edytowane) Cześć, W tym roku zaczynamy wyjątkowo szybko Jako że dostęp do moździerzy jest słabiutki a single od Gaoo "podobno" dają radę to zrobiłem mały zapasik. Edytowane 21 Maja 2023 przez drewniak 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 21 Maja 2023 Ciekawe czy nowa partia jak się pojawi, będzie taka konkretna jak ta Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Witam Ilości hurtowe widzę. Efektów będzie. Widać,że nie gustujesz w huku,skoro trójki w zestawie brak. Pozdrawiam Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2023 Godzinę temu, Koopacz napisał(a): Witam Ilości hurtowe widzę. Efektów będzie. Widać,że nie gustujesz w huku,skoro trójki w zestawie brak. Pozdrawiam Trójki nie było, inaczej też by się znalazła na zdjęciu Ciężko kupić ten numerek niestety Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Na filmach prezentują się świetnie No i mamy do wyboru dużo efektów, planujesz je jakoś połączyć czy będą odpalane pojedynczo? Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2023 W dniu 1.06.2023 o 23:36, Grvby napisał(a): Na filmach prezentują się świetnie No i mamy do wyboru dużo efektów, planujesz je jakoś połączyć czy będą odpalane pojedynczo? Raczej pojedynczo, będzie więcej zabawy. Cytuj
Pjetrek 27 Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Świetny wybór wyrzutni, jest to "must have" tego roku, sam mam dwie sztuki które planuje odpalić jednocześnie w odstępie 10m od siebie, bedzie epicki efekt, Petardy widowmaker też kozak, kiedyś miałem wersje z 2013 roku to waliły pięknym basem. Pozdro Edytowane 14 Czerwca 2023 przez Pjetrek Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 25 Lipca 2023 Mały update, Thora niestety musiałem od dołu podkleić bo strasznie się z niego sypało. Polecam wszystkim WildFire na odpalaj.pl szło ją wyrwać za 90 zł, rok temu kostka zrobiła na mnie najlepsze wrażenie spośród wszystkich pozostałych które miałem. Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 9 Listopada 2023 Długo nie było aktualizacji, coś tam wpadło z nowości. Zombie partia 12/2022 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Listopada 2023 Renoma wleciała na salony. Odpalaje Nie Dygaje, to odpowiednik któregoś istniejącego wcześniej numeru singla od Gaoo? Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 12 Listopada 2023 W dniu 10.11.2023 o 22:01, mantis napisał(a): Renoma wleciała na salony. Odpalaje Nie Dygaje, to odpowiednik któregoś istniejącego wcześniej numeru singla od Gaoo? Podobno "3", zamówione przy okazji. Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 16 Listopada 2023 Przetestowany SpaceLine II - bardzo fajna kostka, z dobrym walnięciem, efekty prawie do samej ziemi. Single Devil od SrPyro odpalone na wsi - niesamowity huk, nie porównałem jeszcze z tymi 50 mm ale robią robotę, chyba zakupię więcej. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 17 Listopada 2023 Komentarze do każdej aktualizacji - wezmę numerycznie, aby łatwo było się odnosić do poszczególnych zdjęć. 1) Kolorowe single od Gaoo - z racji na ich ilość trudno rozstrzygnąć, który góruje nad innymi. 2) Space Line II - będę robił w tym roku drugie podejście do tej wyrzutni, bo na razie ciężko mi ocenić po pierwszym razie. 3) Któryś już z kolei Thor wysypujący się, którego trzeba podkleić... Brocade Terror - sam też kupiłem słoik tego miodu na spróbowanie. 4) Chyba dwie najlepsze bazooki E i F. Jeszcze tam D daje rady. Będzie głośno skoro single trójki od Gaoo wzięte (pod etykietą "Odpalaj Nie Dygaj") i Devils' Shoty. Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2023 Fota całości, niestety stół okazał się za mały. Jest to największy stuff w moim życiu. Stawiałem na same sprawdzone tematy bez zbędnej drobnicy. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Pełnowartościowa kolekcja ze samymi szlagierami. Same konkrety bez zbędnej próchnicy w postaci diabełków czy zimnych ogni. Będziemy mogli się podzielić wrażeniami po odpalaniu Bazooki E i F, bo też mam je u siebie. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Będzie co odpalać w Sylwestra. Sporo wyrzutni i artykułów do zabawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi