Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

W tym roku zaczynamy wyjątkowo szybko :D 

Jako że dostęp do moździerzy jest słabiutki a single od Gaoo "podobno" dają radę to zrobiłem mały zapasik.

8fbKM15.jpg 

Edytowane przez drewniak
  • Like 1
  • drewniak zmienił(a) tytuł na [drewniak] 2023/2024
Opublikowano

Ciekawe czy nowa partia jak się pojawi, będzie taka konkretna jak ta :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Ilości hurtowe widzę. Efektów będzie.

Widać,że nie gustujesz w huku,skoro trójki w zestawie brak.

Pozdrawiam 

Opublikowano
Godzinę temu, Koopacz napisał(a):

Witam

Ilości hurtowe widzę. Efektów będzie.

Widać,że nie gustujesz w huku,skoro trójki w zestawie brak.

Pozdrawiam 

Trójki nie było, inaczej też by się znalazła na zdjęciu :D Ciężko kupić ten numerek niestety 

Opublikowano

Na filmach prezentują się świetnie :) No i mamy do wyboru dużo efektów, planujesz je jakoś połączyć czy będą odpalane pojedynczo? 

Opublikowano
W dniu 1.06.2023 o 23:36, Grvby napisał(a):

Na filmach prezentują się świetnie :) No i mamy do wyboru dużo efektów, planujesz je jakoś połączyć czy będą odpalane pojedynczo? 

Raczej pojedynczo, będzie więcej zabawy. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słyszałem że dobra ta wyrzutnia :D

pF4i49A.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Świetny wybór wyrzutni, jest to "must have" tego roku,  sam mam dwie sztuki które planuje odpalić jednocześnie w odstępie 10m od siebie,  bedzie epicki efekt,  Petardy widowmaker też kozak, kiedyś miałem wersje z 2013 roku to waliły pięknym basem. Pozdro :D??

Edytowane przez Pjetrek
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mały update, Thora niestety musiałem od dołu podkleić bo strasznie się z niego sypało. Polecam wszystkim WildFire na odpalaj.pl szło ją wyrwać za 90 zł, rok temu kostka zrobiła na mnie najlepsze wrażenie spośród wszystkich pozostałych które miałem. 

CSTj9x6.jpg 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Długo nie było aktualizacji, coś tam wpadło z nowości. Zombie partia 12/2022 :D 

A8IGsg2.jpg

Opublikowano

Renoma wleciała na salony. Odpalaje Nie Dygaje, to odpowiednik któregoś istniejącego wcześniej numeru singla od Gaoo?

Opublikowano
W dniu 10.11.2023 o 22:01, mantis napisał(a):

Renoma wleciała na salony. Odpalaje Nie Dygaje, to odpowiednik któregoś istniejącego wcześniej numeru singla od Gaoo?

Podobno "3", zamówione przy okazji. 

Opublikowano

Przetestowany SpaceLine II - bardzo fajna kostka, z dobrym walnięciem, efekty prawie do samej ziemi. Single Devil od SrPyro odpalone na wsi - niesamowity huk, nie porównałem jeszcze z tymi 50 mm ale robią robotę, chyba zakupię więcej. 

Opublikowano

Komentarze do każdej aktualizacji - wezmę numerycznie, aby łatwo było się odnosić do poszczególnych zdjęć.

1) Kolorowe single od Gaoo - z racji na ich ilość trudno rozstrzygnąć, który góruje nad innymi.

2) Space Line II - będę robił w tym roku drugie podejście do tej wyrzutni, bo na razie ciężko mi ocenić po pierwszym razie.

3) Któryś już z kolei Thor wysypujący się, którego trzeba podkleić... Brocade Terror - sam też kupiłem słoik tego miodu na spróbowanie.

4) Chyba dwie najlepsze bazooki E i F. Jeszcze tam D daje rady. Będzie głośno skoro single trójki od Gaoo wzięte (pod etykietą "Odpalaj Nie Dygaj") i Devils' Shoty.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fota całości, niestety stół okazał się za mały. Jest to największy stuff w moim życiu. Stawiałem na same sprawdzone tematy bez zbędnej drobnicy. 

k98nwSD.jpg

IvwsVtM.jpg

6jSNIJ2.jpg 

xJMI1DZ.jpg 

Opublikowano

Pełnowartościowa kolekcja ze samymi szlagierami. Same konkrety bez zbędnej próchnicy w postaci diabełków czy zimnych ogni.

Będziemy mogli się podzielić wrażeniami po odpalaniu Bazooki E i F, bo też mam je u siebie.

Opublikowano

Będzie co odpalać w Sylwestra. Sporo wyrzutni i artykułów do zabawy