piro_szef 7 Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) Użytkownik Tuti-17 w pewnym stwierdzeniu oszukuje, Nie polecam sprzedającego, bardzo ciężki wręcz niemożliwy kontakt, sprzedaje niekompletny towar, próbując się w jakiś sposób dogadać nie odpowiada, omijajcie go szerokim łukiem. Edytowane 29 Maja 2023 przez mantis nazwa tematu zmieniona na lepiej oddającą treść posta Cytuj
Andrzejjp10 4 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Nie miałem problemu z ww. sprzedającym, kontakt bardzo dobry, to co zamówione to dostałem.. Cytuj
oskar66 5 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Też kiedyś kupiłem towar od tego użytkownika i wszystko się zgadzało 1 Cytuj
JohnyDep 18 Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) Ja także potwierdzam, w jedną jak i w drugą stronę nie było problemów. Być może coś się stało i trzeba to po prostu wyjaśnić na spokojnie. Edytowane 5 Czerwca 2023 przez JohnyDep 1 Cytuj
Zarad 2 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Ja z mojej strony także mogę potwierdzić. Nie było problemów i wszystko przebiegło w wzorowo, a towar był w stanie idealnym. 1 Cytuj
Netgen 2 Opublikowano 8 Czerwca 2023 A ja również miałem z nim problem, wysłał mniejszą ilość towaru niż zamówiłem. Twierdził że paczkę przepakowali w inpoście, i prawdopodobnie ktoś ukradł te rzeczy z paczki. Jak napisałem że mogę reklamować paczkę w inpost, to dosłał dopiero wtedy dosłał brakujące paczki petard. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi