Koopacz 54 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Witam Szwajcarski importer Bugano - u nas raczej rzadkość. NEC- 400 g. Czas efektów - około 1 minuty. Wysokość - do 7 m ( ponad szczyt domu). Miałem okazję go dorwać za około 50 PLN. Bardzo dobry dla tych , co nie lubią huku w jakiejkolwiek formie. Osobiście lubię, ale ten wulkan mnie urzekł. W tytule filmu oczywiście "byk" .... Pozdrawiam Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zaczął się niewinnie, ale się rozkręcił, dosięgając z czasem pięter. Od momentu wyrzucania kolorowych kul ku górze i po skosie, zrobił się efekt bajka. Importer wprawdzie szwajcarski, ale dystrybutorem na Polskę był Jorge. Na stronie petardyshop.pl można znaleźć w tagach oprócz "bugano" również "jorge". Poniższa strona listuje się w google, bo kiedyś istniała, ale obecnie pokazuje tylko pustą stronę ze zdjęciem szelki. W każdym razie zostawiam screena jako dowód, że Jorge ma coś z tym wspólnego. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Rewelacja! Myślę że A 50zl warto jął będzie dostępny gdzie kolwiek zamowie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi