drewniak 19 Opublikowano 18 Lipca 2023 Cześć, Przesyłali mi Thora i strasznie się z niego sypie, jedna glinka wygląda jakby na lekko uszkodzoną - reszta jest w miarę ok. Czy to mi wystrzeli czy lepiej odesłać ? Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 18 Lipca 2023 Tak odpali ubytek nie jest jakiś bardzo duży do czarnego jeszcze troche brakuje tą rurkę z ubytkiem gliny zabezpiecz tylko aby dalej sie nie sypało.. gipsem najlepiej zaszpachlować i tyle albo jakąś ciastoliną typu poxilina. Cytuj
0 drewniak 19 Autor Opublikowano 18 Lipca 2023 Dzięki, jutro kupię poxiline zalepię i posklejam żeby się nie sypało. Cytuj
0 Grvby 150 Opublikowano 18 Lipca 2023 Wyrzutnia normalnie poleci nie bój nic Aczkolwiek dla świetego spokoju można nawet klejem na gorąco dziobnąć czy jakimś innym. Cytuj
Pytanie
drewniak 19
Cześć,
Przesyłali mi Thora i strasznie się z niego sypie, jedna glinka wygląda jakby na lekko uszkodzoną - reszta jest w miarę ok. Czy to mi wystrzeli czy lepiej odesłać ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi