Kamilegionista 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Symbol: HE0049ANazwa: RIDERCena - 3,99Zdjęcie - http://i19.tinypic.com/6jl2kvo.jpgFilm - http://www.uploader.pl/?d=7DF8D7091Kupiłem tego rzymskiego ognia w realu, na stronie hestii niema tych rzymskich ogni, jak nakręce to dam film A może ktoś miał tego rzymskiego ognia? Ma on 10 strzałów, ale za tą cene to pewnie nic ciekawego Odpaliłem go dziś z okna :lol: ale jednak źle sie tak filmuje, mam jeszcze jednego to kiedyś włoże do kosza odpale i będzie lepiej widać, dlatego też wrzuciłem narazie na uploader a nie na youtube, jak następny lepiej wyjdzie to dam na youtube, lecz i tak widać że nic nadzwyczajnego, po prostu crackling, nie spodziewałem sie super efektów za 3,99 Cytuj
bogi97 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Sądząc po filmiku to normalny rzymski ogień . Ale o wiele gorsze można kupić za droższą cenę. (Doświadczyłem tego na własnej skórze) :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 25 Grudnia 2007 U mnie też jest w Realu i zastanawiam się czy nie nabyć takiego wynalazku. Lubię gdy rzymski ognień ma jakikolwiek inny efekt niż kolorowe kulki. Tutaj są cracklingowe kometki. Efekt bardzo podobny do balleta. Właściwie to nie wiem czynie lepiej kupić za podobną cenę właśnie tej wyrzutni bo oprócz strzałów mamy fontannę. Tak czy inaczej znamy efekt kolejnego rzymskiego :smile: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Czy ktos wogóle widział 10 strzałów.Rzym z tego jak z balletu wyrzutnia.Niski cracling.6/10 Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zapomniałem powiedzieć że nie sfilmowałem ostatniego strzału bo strasznie późno odpalił... Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 20 Listopada 2013 Nie warty ceny, efekty też nie bardzo. Patrząc pod kontem kupowania przez sezonowców, nie jest tak źle, ale te 4 czy 5zł można wydać na coś lepszego. JacuQM Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 20 Listopada 2013 Do zabawy zły nie jest ale na efekt jest to słaby rzymski ogień nie polecam ! wole kupić jakiś inny rzymiak 3-10 endriu123457 :67675:/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi