MlodyZ 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Co byście polecili do 15 zł? Nie chcę tu zestawów,ani jednych lub dwóch wyrzutni.Ma to być kilka rzeczy Tak by można było się nimi pobawić przed 24.Może być to np jedna lepsza rzecz i kilka mniejszych.Proszę o ceny sklepowe ;PZ góry dziękuję za pomoc. Cytuj
0 cinek609 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 No to ja proponuje zestaw jakis rakietek co tam w paczce ich 12 jest za 7 z lidla(ewentualnie detonatorow, ale one sa za 13zl juz, ale maja juz jakis efekt, zuki-maja wulkan i niezle bum robia, i rozne rodzaje na draske. Cytuj
0 Gość Felix Opublikowano 22 Grudnia 2007 Picolaki 0,79 zł x 2 = 1,58K0204 2,49 zł x 2 = 5 złPszczółki x 2 = 4 zł10,58 Cytuj
0 jano 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Siemka,Nie chciałem robić nowego tematu więc zamieszczę moje pytanie tutaj.Chodzi mi o pierdółki tak jak w temacie przed 24 do 15zł. Bez petard, np motylki, baczki... :mrgreen: Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Kung Fu - 8zł2x Picollo - 1,40zł1op Circoblitzów JM01 z jorge - 6złRazem : 15,40zł myślę że zdołasz dołożyć te 40gr;) Cytuj
0 xSound 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 1x Kung FU - 8zł2x Piccolo - 2zł1x - widow maker - koło 5złRazem: Koło 15zł(nawet mniej) Cytuj
0 jano 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ej no ludzie ale bez petard miało być! Chyba że to do Mobika. Cytuj
0 PaulWinter 2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja bym polecił następujący zestaw:Fontanna/y w zależności od tego jak chcesz, mozesz kupic kilka mniejszych (3-5zl) lub większe. Polecam Casablance z lidla (8,99zł).Zestaw petard z lidla. Wbrew nazwie masz w zestawie 4 bączki, kilka motylków i cztery małe fontanny (wszystko za 2,99zł)Małe Jorge Rockets najlepiej czarne lub czerwone. Niebieskie to opadające światełko, czarne i czerwone to kolorowe wybuchy. U mnie w sklepie 1,50zł/szt. Do tego jakies male wyrzutnie lub rakietki inne, typu zestaw (już wcześniej przez kogoś wspomniany) 12szt. tez z lidla. Cytuj
Pytanie
MlodyZ 0
Co byście polecili do 15 zł? Nie chcę tu zestawów,ani jednych lub dwóch wyrzutni.Ma to być kilka rzeczy Tak by można było się nimi pobawić przed 24.Może być to np jedna lepsza rzecz i kilka mniejszych.
Proszę o ceny sklepowe ;P
Z góry dziękuję za pomoc.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi