Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Symbol: P6012Nazwa: PumaOpis: Moździeż + 12 kul różne efektyZdjęcie: http://www.keller-bis.com.pl/photo/P6012.jpgFilm: - brak - Cena hurtowa: 27złMam ten moździeż, ale jeszcze go nie testowałem. Możecie mi coś o nim powiedzieć ? Może mieliście go w zeszłym roku, albo coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Miałem go rok temu.Jest żałosny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSound 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Może opisz jakoś dokładniej, bo to, że powiesz, że jest żałosny, to w ogóle to mi nic nie tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyZ 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ja tez go mialem w tamtym roku.Nic specjalnego.Fioletowe chryzantemy jesli dobrze pamiętam.Za tą cenę lepszy jest ten z biedry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Tam jest napisane ze są 4 białe (nigdy sie z takimi nie spotkałem ale tak jest napisane ;P), 4 zielone i 4 czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik_15 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 eh niedawno odpaliłem jedna szelke i jest zupełnie inaczej niż mówicie , tą co odpaliłem miała efekt:biała peonia z dużym rozpryskiem i hukiem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 dla mnie Puma jest fajna, ale za mało intensywny jest ten efekt... co prawda jest bardzo duży, że trudno go objąć wzrokiem (naprawdę), ale jest za mało tych ogonów, chociaż huk jest niesamowity ;-)aha, ja w opakowaniu mam 3 efetkty:3 szelki - zielona peonia4 szelki - biała peonia5 szelek- czerwona peoniaja mam o wiele inny efekt niż, ten z filmiku ZIPa (chyba) o wile większe efekty, być może ja miałem już pumę z jakiejś lepszej serii, z nowej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik_15 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jak dla mnie jest ona o wiele lepsza od moździeża z biedry i Super Artilery,niewiem czemu ZIP mowi, że jest żalosna no chyba ze Kometa ulepszyła Pumę :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Oto filmik pokazujący efekt moździerza. Mi sie naprawde podobał i na następnego sylwestra napewno go kupie .http://pl.youtube.com/watch?v=7AHnzg-Y9kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jak widać bardzo świetny moździerz... na speed-fajerwerki.pl za 22złoczywiście słaba jakość i mogę zapewnić, że efekty na real są o wiele lepciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jakość słaba przyznaje, ale moździerz naprawde mnie zaskoczył ... bardzo mocny huk przy wystrzale i ogromny przy eksplozji . Naprawde efekt jest super. POLECAM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ładny moździeż , na filmie ogromny rozprysk , więc na żywo to musi wyglądać nieźle.Za cenę 22zł opłaca sie go jak najbardziej.9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Mam pytanie jaki ten mozdzierz ma kaliber bo nigdzie nie moge znalesc tych danych :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 To jest chyba 1,5", ale nie jestem pewny w 100% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Wczoraj odpaliłem jedną szelkę. Brak mi słów co do efektu. Kompletnie mnie zamurowało! Przepiękna zielona peonia na całe niebo! Ocena 100/10!!! POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja zamawiałem 2 lata temu Pumę z Artbron.pl , kolega kupił Pumę z zupełnie innego miejsca i efekty były żadne. Malutki rozrzut, gwiazdki po prostu spadły na dół. a huk jak od Whistling Moon Travellers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 No ale to było 2 lata temu. Możliwe że efekt uległ zmianie, jak w niektórych wyrzutniach. Na przykład Asteroid na filmiku Jorga miał zupełnie inne efekty na filmie, niż w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Popieram. Oni na pewno zmienili efekt! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wczoraj odpaliłem jedną szelkę z tego moździerza i chwile poźniej można było zobaczyć baaaardzo dużą czerwoną peonię.Naprawde polecam jak za cenę 25zł się opłaca ! 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Przeczytałem na speed-fajerwerki.pl że z jednym efektów jest złota peonia. Czy to prawda?PS. Nie chce odpalać kolejnej szelki tylko po to żeby zobaczyć czy faktycznie ma tą złotą peonię. Szkoda szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jeśli tak piszą to pewnie tak.Jestem ciekaw jak bedzie wyglądała,bo niewiadziałem jeszcze złotej peoni :grin: Ja do tej pory odpaliłem tylko jedną szelkę z tego zestawu więc nie wiem,a na opakowaniu nie ma opisanych efektów ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Przeczytałem na speed-fajerwerki.pl że z jednym efektów jest złota peonia. Czy to prawda?PS. Nie chce odpalać kolejnej szelki tylko po to żeby zobaczyć czy faktycznie ma tą złotą peonię. Szkoda szelki Na pudełku nie ma ?Tak chwalicie to zamówiłem na fajerwerkimarket.pl (mam nadzieję że zamówie o ile reszta rzeczy jest)ale mógł by chociaż któryś z was film zrobić to nie takie trudne a inny pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie. Pisze tylko instrukcja obsługi moździerza :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Niestety jest tylko instrukcja jak wkładać ładunek itp.Może jutro wystrzele jeszcze jedną to dam film ale nie obiecuje;p [ Dodano: 2008-12-21, 16:51 ]Oto film jednej z szelek.Trafiła mi się akurat czerwona ;]http://pl.youtube.com/watch?v=uFaU42rb58M&...re=channel_page Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nie wiem ale jakoś na filmie wygląda niewyraźnie. :oops: (na żywo to dopiero jest efekt!)Jednak Puma nie ma tej złotej peonii. Ma tylko zielone i czerwone :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi