luxor 2 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Nie liczy sie ilosc tylko jakosc, ten mozdzierz to najgorszy jaki keidykolwiek widzialem... Zależy na którą wersję trafiłeś, po komencie sądzę że na ta gorszą. Ja miałem i gorszą i lepszą i potwierdzam że ta ta gorsza jest do bani czego nie można powiedzieć o tej drugiej. Jeżeli macie dostęp do tej lepszej to kupujcie bo warto (ta słabsza ma pumę na opakowaniu ). Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ta słabsza ma pumę na opakowaniu ja mam pume na opakowaniu,odpalilem jedna szelke i efekt byl bardzo dobry, co ty pierdzielisz czlowieku wogole Cytuj
luxor 2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja mam pume na opakowaniu,odpalilem jedna szelke i efekt byl bardzo dobry, co ty pierdzielisz czlowieku wogole Uspokój się dzieciaku Pumy miałem rok temu więc mogli poprawić efekt...Poza tym co mi się podoba niekoniecznie musi podobać się Tobie. Napisałem tylko że ta z pumą jest dla mnie gorsza i tyle, nie trzeba zaraz wyskakiwać z pięściami Cytuj
marcin :D 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 czyli co mam rozumieć że ta puma http://fc08.deviantart.net/fs50/f/2009/332/e/8/5j6u4k45hq45ukj653qyhq35_by_mpiwowski.jpgjest gorsza od tej ???http://piratka.pl/images/puma_P6012.png Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 To jest to samo tylko w innej poliografi jakoś tak. Cytuj
marcin :D 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 acha oki dzięki bo ja zrozumiałem że jedna jest lepsza a druga gorsza Cytuj
luxor 2 Opublikowano 31 Grudnia 2010 To jest to samo tylko w innej poliografi jakoś tak. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Owszem zmieniła się poligrafia ale efekt również, a kolega właśnie o efekt pytał. Miałem obie Pumy i ta jest lepsza: Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Uspokój się dzieciaku Pumy miałem rok temu więc mogli poprawić efekt... Tak to sobie możesz mówić do swoich kolegów z podwórka szczylu Cytuj
luxor 2 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Tak to sobie możesz mówić do swoich kolegów z podwórka szczylu Heh, widać że nerwowy z Ciebie człowiek. Można spokojnie pogadać a nie wyjeżdżać z mordą, ale jak tam chcesz. Tylko że z takim nastawieniem daleko nie zajedziesz no ale rób co chcesz, w końcu to Twoje życie nie moje.Wesołego! Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Heh, widać że nerwowy z Ciebie człowiek. Można spokojnie pogadać a nie wyjeżdżać z mordą, ale jak tam chcesz. Tylko że z takim nastawieniem daleko nie zajedziesz no ale rób co chcesz, w końcu to Twoje życie nie moje.Wesołego! bo denerwuja mnie takie dzieci co maja 10 lat i sa mocni na forach Cytuj
luxor 2 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Up.Tyle że mam sporo więcej niż te dziesięć lat, ale moim zdaniem nie wiek się liczy a doświadczenie Cytuj
pazzgda 0 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Bardzo ładny efekt , miałem go na fm za 19.99 .Niestety 9 szelka wybuchła mi na głową .Nie wiem jakaś wada techniczna . wszystko miałem dobrze włożone . Następna kula też wybuchła nisko nad ziemią . Cytuj
LeoN92 0 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Za taka cenę trudno lepszy moździerz niekiedy efekty są dość wielkie, puma ma też niezły huk.Zero niewypałów ,choć jedna szelka wyszła z taka siłą że rozwaliło podstawkę a inna wybuchła zaraz po opuszczeniu rury. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Takie wykonanie jeśli chodzi o ten wybuch zaraz po wypuszczeniu szelki, co do podstawki to w tym roku chyba wszystkim pękała dlaczego nie wiem. Cytuj
LeoN92 0 Opublikowano 12 Stycznia 2011 To był któryś strzał z kolei chyba 7 pewnie rureczka się zmęczyła . Puma jest o wiele lepsza niż te fantasy ot night od triplexa niby cylindryczny ładunek 1,75" a w środku kuleczki nie wiele większe od pumy i w dodatku jedna poleciała se do góry i nie wróciła a jedna wybuchła w moździerzu. Cytuj
Petr 0 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nigdy nie miałem tego moździerza, myślę ze będzie dobry czytając opinie.Jeśli będę kupował fajerwerki na fajerwerkimarket to na pewno zakupię dwie sztuki bo jestn naprawdę tani Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ogólnie odradzam ci kupna tego moździerza , jest mało efektowny.Lepiej zainwestować w JW47 Artillery Shels albo inny. Cytuj
Petr 0 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ogólnie odradzam ci kupna tego moździerza , jest mało efektowny.Lepiej zainwestować w JW47 Artillery Shels albo inny. Niestety na fajerwerkimarket jest Puma i Tiger. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Człowieku do sylwestra zostało 11 miesięcy , poczekaj dostawa będzie to i pojawią się lepsze moździerze. Bo ten jest najgorszy ze wszystkich na fajerwerkimarket. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Lutego 2011 Człowieku do sylwestra zostało 11 miesięcy , poczekaj dostawa będzie to i pojawią się lepsze moździerze. Bo ten jest najgorszy ze wszystkich na fajerwerkimarket. Za 14 zl warto go wziac. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zostało mi 6 ładunków z wakacji i muszę powiedzieć, że w porównaniu do SP0008 czy TXB271 wypadł nieźle jednak jakoś mnie nie zachwycił (nie wiem czy postawiłem zbyt wysoko poprzeczkę jeżeli chodzi o moździerze czy po prostu trafiam na buble). Myślę jednak że 25 zł jest tego warte.Film (zalecam 1080p):http://www.youtube.com/watch?v=ue3SoGCgqi0 Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Na rok 10/11 go posiadałem, i żałowałem, że go wgl kupiłem, Moździerz z biedronki efektami przebijał. Moja ocena, 2/10 Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 26 Października 2013 Zgadzam się z przedmówcą. Też ten moździerz miałem i mocno się rozczarowałem. Nie polecam Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Października 2013 Słaby moździerz miałem w tamtym roku 2 opakowania i żenada straszna... Nie polecam 4/10. endriu123457 Cytuj
pirotechnik12 0 Opublikowano 1 Października 2014 super moździerz za tą cenę naprawdę się opłaca polecam go efekty naprawdę super Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi