Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie liczy sie ilosc tylko jakosc, ten mozdzierz to najgorszy jaki keidykolwiek widzialem...

Zależy na którą wersję trafiłeś, po komencie sądzę że na ta gorszą. Ja miałem i gorszą i lepszą i potwierdzam że ta ta gorsza jest do bani czego nie można powiedzieć o tej drugiej. Jeżeli macie dostęp do tej lepszej to kupujcie bo warto (ta słabsza ma pumę na opakowaniu :P ).
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ta słabsza ma pumę na opakowaniu

ja mam pume na opakowaniu,odpalilem jedna szelke i efekt byl bardzo dobry, co ty pierdzielisz czlowieku wogole
Opublikowano

ja mam pume na opakowaniu,odpalilem jedna szelke i efekt byl bardzo dobry, co ty pierdzielisz czlowieku wogole

Uspokój się dzieciaku :P Pumy miałem rok temu więc mogli poprawić efekt...

Poza tym co mi się podoba niekoniecznie musi podobać się Tobie. Napisałem tylko że ta z pumą jest dla mnie gorsza i tyle, nie trzeba zaraz wyskakiwać z pięściami ;)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

acha oki dzięki bo ja zrozumiałem że jedna jest lepsza a druga gorsza

Opublikowano

To jest to samo tylko w innej poliografi jakoś tak.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Owszem zmieniła się poligrafia ale efekt również, a kolega właśnie o efekt pytał. Miałem obie Pumy i ta jest lepsza:

puma_P6012.png
Opublikowano
Uspokój się dzieciaku Pumy miałem rok temu więc mogli poprawić efekt...

Tak to sobie możesz mówić do swoich kolegów z podwórka szczylu
Opublikowano

Tak to sobie możesz mówić do swoich kolegów z podwórka szczylu

Heh, widać że nerwowy z Ciebie człowiek. Można spokojnie pogadać a nie wyjeżdżać z mordą, ale jak tam chcesz. Tylko że z takim nastawieniem daleko nie zajedziesz no ale rób co chcesz, w końcu to Twoje życie nie moje.

Wesołego!
Opublikowano

Heh, widać że nerwowy z Ciebie człowiek. Można spokojnie pogadać a nie wyjeżdżać z mordą, ale jak tam chcesz. Tylko że z takim nastawieniem daleko nie zajedziesz no ale rób co chcesz, w końcu to Twoje życie nie moje.

Wesołego!

bo denerwuja mnie takie dzieci co maja 10 lat i sa mocni na forach
Opublikowano

Up.

Tyle że mam sporo więcej niż te dziesięć lat, ale moim zdaniem nie wiek się liczy a doświadczenie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładny efekt , miałem go na fm za 19.99 .
Niestety 9 szelka wybuchła mi na głową .
Nie wiem jakaś wada techniczna . w
szystko miałem dobrze włożone .
Następna kula też wybuchła nisko nad ziemią .

Opublikowano

Za taka cenę trudno lepszy moździerz niekiedy efekty są dość wielkie, puma ma też niezły huk.
Zero niewypałów ,choć jedna szelka wyszła z taka siłą że rozwaliło podstawkę a inna wybuchła zaraz po opuszczeniu rury.

Gość karmel5061
Opublikowano

Takie wykonanie jeśli chodzi o ten wybuch zaraz po wypuszczeniu szelki, co do podstawki to w tym roku chyba wszystkim pękała :D dlaczego nie wiem.

Opublikowano

To był któryś strzał z kolei chyba 7 pewnie rureczka się zmęczyła :). Puma jest o wiele lepsza niż te fantasy ot night od triplexa niby cylindryczny ładunek 1,75" a w środku kuleczki nie wiele większe od pumy i w dodatku jedna poleciała se do góry i nie wróciła :/ a jedna wybuchła w moździerzu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy nie miałem tego moździerza, myślę ze będzie dobry czytając opinie.Jeśli będę kupował fajerwerki na fajerwerkimarket to na pewno zakupię dwie sztuki bo jestn naprawdę tani :P

Opublikowano

Ogólnie odradzam ci kupna tego moździerza , jest mało efektowny.Lepiej zainwestować w JW47 Artillery Shels albo inny.

Opublikowano

Ogólnie odradzam ci kupna tego moździerza , jest mało efektowny.Lepiej zainwestować w JW47 Artillery Shels albo inny.

Niestety na fajerwerkimarket jest Puma i Tiger.
Opublikowano

Człowieku do sylwestra zostało 11 miesięcy , poczekaj dostawa będzie to i pojawią się lepsze moździerze. Bo ten jest najgorszy ze wszystkich na fajerwerkimarket.

Opublikowano

Człowieku do sylwestra zostało 11 miesięcy , poczekaj dostawa będzie to i pojawią się lepsze moździerze. Bo ten jest najgorszy ze wszystkich na fajerwerkimarket.

Za 14 zl warto go wziac.
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Zostało mi 6 ładunków z wakacji i muszę powiedzieć, że w porównaniu do SP0008 czy TXB271 wypadł nieźle jednak jakoś mnie nie zachwycił (nie wiem czy postawiłem zbyt wysoko poprzeczkę jeżeli chodzi o moździerze czy po prostu trafiam na buble). Myślę jednak że 25 zł jest tego warte.

Film (zalecam 1080p):

http://www.youtube.com/watch?v=ue3SoGCgqi0

Opublikowano

Na rok 10/11 go posiadałem, i żałowałem, że go wgl kupiłem, Moździerz z biedronki efektami przebijał. Moja ocena, 2/10

• 1 rok później...
Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą. Też ten moździerz miałem i mocno się rozczarowałem. Nie polecam

Opublikowano

Słaby moździerz miałem w tamtym roku 2 opakowania i żenada straszna... Nie polecam 4/10.

endriu123457

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

super moździerz za tą cenę naprawdę się opłaca polecam go efekty naprawdę super ;)