Grvby 150 Opublikowano 24 Września 2023 (edytowane) Witam Wszystkich Piromaniaków! Kolejny rok powoli zmierza ku końcowi więc najwyższy czas wyciągnąć zapasy z szafy i założyć temat. Koncepcja wiele się nie zmieniła względem poprzedniego roku, w ciągu dnia i wieczorem strzelanie w ogródku a o godzinie zero mały pokazik z użyciem systemu do odpalania z AliExpress. Budżet pozwala na to co jest, coś jeszcze wpadnie, myślę że max 2-3 wyrzutnie i może jakieś pierdoły Na pierwszy ogień idą rakiety, szelkowce zakupione na noworocznej promocji, hukowe zostały z zeszłego roku: Następne w kolejce są Single Shoty od Gaoo. Bardzo mi się spodobały więc troszkę zakupiłem Zostaną głównie użyte do strzelania przed północą, z kilku sztuk zrobię wachlarz do pokazu: No i na samym końcu mamy wyrzutnie, trochę silentów, trochę "normalnych" Ta zmasakrowana wyrzutnia to Srpyro CLE4173, kurier miał chyba zły dzień: Finałowe Ciasto z numerem 1 trafiło się dosyć stare Edytowane 24 Września 2023 przez Grvby 1 Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 24 Września 2023 No fajny zestaw Single z Gaoo są gdzieś dostępne jeszcze? Na kilku stronach patrzylem i zostaly same wybrakowane Hukowe jakies wleca? Pozdro 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 24 Września 2023 Nie takie "chude" te lata ^^ Rakiety 2,5" z hestii sztos, szczególnie Nike efekt do samej ziemi Single jak taki odpowiednik ThunderingKinga tylko każdy ma swoją rurkę xd 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Września 2023 Najbardziej okazała jednorazowa aktualizacja w tym roku. Niby chvdo, ale grvbo. Quality szelkorakiety od Hestii z wplecionymi koberkami. Modne rurki od cukiernika Gaoo, pewnie te kolorowe, bo ta słynna niekolorowa trójka zaspała na zbiórkę w szeregu. Same rozchwytywane przez znawców piroamatorki kostki, z czego Rapa Nui już miałem, Teściu u mnie już zagościł, a parę z nich mam jeszcze zamiar upolować. 1 Cytuj
PiroNeo 18 Opublikowano 26 Września 2023 Fany zestawy, brak gao sigli 3 , ale podobno mają niebawem pojawić się dodatkowo z podstawka ja zamierzam ich sporo zakupić 1 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 26 Września 2023 Wszystkie single zakupiłem w sklepie piropolska.pl ale tam już raczej pusto będzie, wydaje mi się że tylko prywatnie ew trzeba czekać na nowe partie. Jeśli chodzi o huk to będę strzelał tym co ostało się ze "złotych czasów emiterów" głównie Explodery, Dum Bumy Sharki itp itd coś tam w szafie jeszcze zostało. Rakiety od Hestii bardzo mi przypominają te które były dostępne jakoś w latach 2013-2014 w Kauflandzie od EuroPyro, były potężne. Mam nadzieję że te wypadną tak samo dobrze. Na single z nr 3 nie mam jakiegoś ciśnienia ale jeśli będzie okazja to może się zakupi. W dniu 24.09.2023 o 20:41, mantis napisał(a): Najbardziej okazała jednorazowa aktualizacja w tym roku. Niby chvdo, ale grvbo. Quality szelkorakiety od Hestii z wplecionymi koberkami. Modne rurki od cukiernika Gaoo, pewnie te kolorowe, bo ta słynna niekolorowa trójka zaspała na zbiórkę w szeregu. Same rozchwytywane przez znawców piroamatorki kostki, z czego Rapa Nui już miałem, Teściu u mnie już zagościł, a parę z nich mam jeszcze zamiar upolować. To mam już tytuł tematu na przyszłe lata: "Grvbe lata" Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 2 Października 2023 Witam Widzę,że u Ciebie kocham x wszystkiego co grube. Brocade Skyterror odpalałem w tym roku. Nie ma się do czego przyczepić - efekt jeden ,ale naprawdę piękny. Malutka wyrzutnia Poison również robię piękną robotę. Z niecierpliwością czekam na kolejne Twoje prezentacje. Pozdrawiam 1 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 15 Listopada 2023 (edytowane) Prestiżowe, ciężko dostępne rakiety zapakowane w gustowne kartonowe pudełko. Po tylu latach w końcu i zagościły u mnie Ten rok zrobił się nietypowo rakietowy Edytowane 15 Listopada 2023 przez Grvby Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Listopada 2023 Jokery czyli chyba coś co było popularne jeszcze przed Cobrami. Nie wiem dlaczego teraz rzadziej widać w stuffach. Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 19 Listopada 2023 Aktualizejszyn Wyrzutnie i resztki wygrzebane z szafy. W końcu zdecydowałem się na JW59! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Listopada 2023 "Dorośli i dzieciaki" - tak można zatytułować oba te zdjęcia 1 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2023 Tyle jeśli chodzi o większe rzeczy. Pozostało kupić pierdoły do zabawy i to będzie koniec na ten rok Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Seria aktualizacji z JW401 na forum od różnych osób. Przypadek? Nie sądzę. Cytuj
Tff 22 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ciekawa kolekcja, sporo rakiet, wyrzutnie bardzo fajnie dobrane, na JW59 na pewno się nie zawiedziesz, robi świetne wrażenie na żywo 1 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2023 Tak wygląda stacja końcowa w tym roku. Pozostało tylko czekać na sylwestra! 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Trochę klamotów do zabawy Ci się uzbierało Jakiś mały pokazik planujesz? Rapa Nui, Candle Bundle i wachlarz na to by wskazywały. 1 Cytuj
Grvby 150 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Moloch napisał(a): Trochę klamotów do zabawy Ci się uzbierało Jakiś mały pokazik planujesz? Rapa Nui, Candle Bundle i wachlarz na to by wskazywały. Dokładnie tak. System mam taki prosty 12 kanałowy z AliExpress ale w zupełności mi wystarcza Cytuj
mantis 433 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zazdroszczę Hery, Nike, Zeusa z Hestii i rakiet od Pentapolis. Spróbuję zapolować na te pierwsze z Hestii, bo z tymi drugimi może być krucho. Daj znać, czy latają w miarę prosto, czy schodzą w powietrzu, to może nie będę już jechał za rok na obrzeża miasta odpalać dużych rakiet. 1 Cytuj
Tff 22 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Oj będzie się działo na niebie za sprawą tych wyrzutni kątowych, JW59 osobiście miałem i byłem z niej zadowolony, JW917 również swoją dynamiką zrobi wrażenie na publiczności, widzę również sporo rzeczy do odpalania przed 24tą, niczego tak naprawdę tutaj w tym stuffie nie brakuje 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Wypowiem się na temat kątowek . Jw401, jw59 i px-pro15 miałem przyjemność odpalać w ostatnich latach. Przy jw59 widzowie krzyczeli z wrażenia, jw401 też mega wielkie efekty i piękne w dodatku.. Px-pro15 też była bardzo dobra.. Przede wszystkim mocne trzeszczenie palm. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi