mireck 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Mam jeszcze 30 zł na jakies pierdółki,zaproponujcie może coś ciekawego najlepiej ze sklepów Auchan, Real, CarrefourZa wszystkie pomysły i propozycje dziękuję. Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 -2X GRAND BOOM 12zł-5xPiccolo 3zł-V-Petardy 8zł-Fuji 2zł-Piratka 2zł-Pszczółki 2złrazem 29zł , 1zł wolne Cytuj
0 mireck 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2007 Grand Boom to te granatki ?Te -V- petardy zamienie na 1x zestaw 10 rakiet za 9 zł i będzie fajnie. Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Grand Boom to te granatki ?Te -V- petardy zamienie na 1x zestaw 10 rakiet za 9 zł i będzie fajnie. Grand Boom to ponoć bardzo silne petardy 4szt za 6zł chyba o ile pamiętam dostępne są one w realu Cytuj
0 xSound 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 GrandBOOM, to petardy firmy HESTIA, u mnie w Lublinie można je było kupić w championie(jeszcze rok temu), nie wiem jak teraz, ale moge Ci powiedzieć, że one są bardzo głośne, huk jest niesamowity, sam miałem je . trochę drogo jak na 4 szt. ale się opłaca. Cytuj
Pytanie
mireck 0
Mam jeszcze 30 zł na jakies pierdółki,zaproponujcie może coś ciekawego najlepiej ze sklepów Auchan, Real, Carrefour
Za wszystkie pomysły i propozycje dziękuję.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi