Fraptak 13 Opublikowano 24 Października 2023 Hej Jestem Pełnoletni, Kupiłem Te Fajerwerki: > 1. Hestia Thunder Rockets > 2. Sky Rockets JR 004 > 3. Rakiety Red Warrior > 4. Bączki Ground Spiner x2 > 5. Bączki Od Hesti > 6. Motylki Eman > 7. Motylki Division > 8. Koliberki - Czeskie Motylki x2 > 9. Wulkany Mini Fountains > 10. Rzymskie Ognie Rafa TXC842. x3 Zapłaciłem 110 zł Czy Te Wyroby Mogę Odpalać W Ogrodzie Rakiety Z Rurki. motylki I Bączki z Dykkty. Wszystko Z Odległości 8m. Czy Wszystko Robię Poprawnie? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Października 2023 Tak jak pisałem na chacie: Zestaw jest spoko dla początkującego. 8 metrów zamieniłbym na 10 co najmniej. Bączki odpalane na dykcie mogą wypaść z dykty i znaleźć się na trawie, co spowoduje, że przestaną się kręcić. Są zbyt szalone i potrafią przemieścić się nawet 7 metrów od miejsca odpalenia. Poszukałbym betonowego placu lub asfaltowej powierzchni - najlepiej na mało uczęszczanej drodze lub na nieogrodzonym placu do robienia manewrów do nauki jazdy lub na jakimś parkingu mało uczęszczanym. Oczywiście warunkiem jest, że asfalt i beton jest gładki - jeśli będzie śnieg, bączek wtedy wjedzie w śnieg i w nim ugrzęźnie (jeśli tego śniegu będzie dużo). Jeśli asfalt lub beton będzie oblodzony, ale na gładkim lodzie, wtedy bączek sobie poradzi z kręceniem, ale jeśli lód będzie chropowaty i pokryty śniegiem, to bączek będzie mógł trochę utykać. Cytuj
Piropasionat 2 Opublikowano 24 Października 2023 Ogółem jak na pierwszy raz to spoko zestaw dorzuciłbym tylko jakąś kostkę na północ i było by całkiem luks ogółem jak odpalasz bączki to najlepiej gdzieś na lodzie ( jeśli jest mróz i masz jakiś zbiornik wodny to wtedy efekt jest super a jak nie to na jakimś asfalcie czy coś takiego ) I pamiętaj rakietami nie celuj w budynki . Ogółem ocenka 9/10 Cytuj
Fraptak 13 Autor Opublikowano 25 Października 2023 Hej Ja Nie Lubię Wyrzutni. raz już miałem wypadek. Mam Plan Jescze Dokupić Przed Sylwestrem RAkiety ,,Blast" Lub ,,Aplauz" Cytuj
Piropasionat 2 Opublikowano 25 Października 2023 Zarówno blasty jak i Aplauzy są bardzo dobrymi rakietami jak na swoje ,, kabaryty". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi