Skocz do zawartości
  • 0

petardy, 60zl

matttek

Pytanie

Opublikowano

Witam wszystkich na forum :)
Mam do wydania na tegoroczny sylwester 60zl (+/- 10zl) Mam pytanie jakie fajerwerki polecacie kupić do tej ceny, sklepy które planuje odwiedzić to: Biedronka(jaworzno), Carefour(sosnowiec), Auchan(sosnowiec). Najbardziej chciałbym żeby była jedna wyrzutnia lub coś w tym rodzaju na godzinę 0 :D i chcę też dużo różnych pierdołek typu cirkoblitz, motylki itp. Pozdrawiam.

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Biedronka :
-Sfinx 25zł
-Hot 8zł

Razem :
33zł

Auchan :
-Korsarka x 3 - 6zł
-V-Power 100szt 8zł
-Motylek Tornado 5zł

Razem :
19zł

Real :
-Piccolo x 5 - 3zł
-Rakiety 6zł

Razem :
9zł
-----------------------------------

61zł

• 0
Opublikowano

wszystko ok tylko myślałem też nad zestawem kung fu i cyrkoblitz szczególnie nad tym ostatnim i niewiem czy nie wolałbym kupić 2 hoty zamiast Sfinx-a

• 0
Opublikowano

Ja mówiłem o Realu Sosnowiec , zamiast tych rakiet za 6zł , możesz dołożyć 2zł i kupić Kung-fu.
Co do sfinxa , nie bierz 2 hotów , a sfinxa nie będziesz żałował , o ile go jeszczę kupisz , bo w biedrze koło mnie są jeszcze 2 (ta biedra w pobliżu reala , nie mylić z M1).

• 0
Opublikowano

a są może w biedronce albo w sosnowcu w carefour lub auchan cyrkoblitzy??

• 0
Opublikowano

Circoblitzów nigdzie nie widziałem.
Są 2 miejsca , gdzie możesz je kupić.
-Giełda w Mysłowicach
-2x Sklep z fajerwerkami w Grodźcu(obok Będzina).

• 0
Opublikowano

ok, wielkie dzieki za pomoc

• 0
Opublikowano

Najlepszy plan według mnie byłby taki:
Cyrcoblitz ( sam pisałeś że chciałbyś mieć z nim trochę zabawy :wink: )
Sfinx ( jakaś mocniejsza wyrzutnia powinna się znaleźć w arsenale )
Hot ( piękne efekty za niską cenę )
Kung Fu ( 6 wspaniałych rakiet i trochę petard do zabawy )
Zostanie Ci około 10 zł które możesz przeznaczyć na przykład na jeszcze jeden zestaw kung fu lub cyrcoblitze jeżeli wolisz mieć dłuższego sylwestra, albo na Arctica jeżeli stawiasz na efekt.

• 0
Opublikowano

Moja propozycja:

Sfinx - 25zł
Hot - 8zł
2x kung-fu - 16zł
Circoblitze - 6zł

razem 55zł i zostaje jeszcze 5zł np. na jakieś petardy.

• 0
Opublikowano

wszystko pięknie tylko czy dostane cyrkoblitz w którymś z wyżej wymienionych sklepów? i niewiem jak na żywo ale z filmików które widziałem to wydaje mi sie ze bardziej sie opłaca kupić 2 hoty od 1 sfinxa

Jak ktoś wie gdzie można kupić cyrkoblitz w jaworznie to był bym bardzo wdzięczny jakby tutaj o tym napisał, bardzo mi na nich zalezy.

• 0
Opublikowano

Ja bym Ci polecił:
25zł - Moździerz(Biedronka)
8zł - Hot (Biedronka)
8zł - Arctic(Biedronka)
8zł - Kung Fu (Biedronka)
Cena: 49zł!

11zł na cyrkoblitze zostaje i jakieś petardy.

Pozdrawiam!

• 0
Opublikowano

ja sie chyba jednak zdecyduje na:
1 hot
1 arctic
2 kung fu
parę paczek piccolo
do tego chciałbym jakieś 2 wulkany
cyrkoblitza(tylko niewiem gdzie go kupie:/)
i jeszcze parę jakiś pierdołek bo o 24 to w szczególności będę patrzył jak inni strzelają a sam wole sie bardziej pobawić wcześniej.

• 0
Opublikowano

Kupuj Sfinxa, jak go znajdziesz :). Hot to kozacka wyrzutnia, ale Sfinxa niestety nie przebije.

• 0
Opublikowano

Mój pomysł:
Sfinx 24.99zł (hot go nie przebije)
hot 7.99zł (cudo wyrzutnia za niską cenę)
2x kung fu 14.98zł

Razem ok.50zł
i zostaje Ci jakieś 15zł na cyrkoblitze i pierdółki

• 0
Opublikowano

Ja ci polecam taki stuff, jaki sam mam:

moździeż 25zł
hot 8zł
kung-fu 8zł
cytrkoblitz 5.50zł
picollo x8 4.80zł
petardy K0204 Pirat 1.20zł

52.50zł

• 0
Opublikowano

narazie kupiłem:
hot
arctic
2 kung fu
to są zakupy z biedronki, ale po świętach pewnie przejde sie na jakiś targ i w sobote planuje jeszcze wypad do auchana, carefoura i moze reala wiec napewno kupię jakiś zestaw lub wyrzutnie, dzisiaj byłem też w takim sklepiku co sprzedają petardy cały rok i superblitz-y były za 3zł sztuka:/ mam nadzieje ze będą gdzieś taniej bo zamierzałem kupic paczkę, myśle ze nie będe brał jakiejś wyrzutni typu sfinx ani możdzierza poniewaz wole mieć wiecej zabawy z małymi rzeczami a o 24:00 to wole poogladac co inni maja.