Skocz do zawartości
  • 0

Wyrzutnie firmy Triplex

Pytanie

Opublikowano

Hejka! Miał ktoś może do czynienia z produktami tej firmy, a w szczególności wyrzutniami? Jeśli jest ktoś taki :wink: to proszę aby wypowiedział się na ich temat :mrgreen:

Kupiłem trzy mniejsze wyrzutnie tej firmy i chciałbym sie dowiedziec czy nie zmarnowałem kasy. Są to:
:arrow: Red Peony,
89b29022751ba110m.jpg
:arrow: Full Sky
5aa56bb0b5ecf941m.jpg
Filmik wyrzutni Wedługmnie całkiem porządna wyrzutnia jak na tą cenę :smile:

:arrow: Gold Flash.
e8fc6a7231735ab1m.jpg

PS: Reszta filmików po sylwestrze.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Witam
Pierwszy raz w zyciu mam do czynienia (tzn miałem w ręku :lol: ) z wyrzutniami Triplexu a mianowicie z:
U31439 (dla kuzyna)
U17017 (dla mnie)
BC-2520 (dla kuzyna)
TXB-499 (dla Saek'a) podobno zamiennik wyrzutni JW408
Wszystkie sprawiają wrażenie naprawdę masywnych, jestem ciekaw ich efektów.

• 0
Opublikowano

Ja mialem "Lily Magnolia 16st za 17zl w EKO kupilem i powiem ze jestem bardzo mile zaskoczony! Wyrzutnia super kaliber 2,5cm!! walilo seriami chyba po 2 albo po 3 strzaly.
Polecam wyrzutnie tej firmy ;)

• 0
Opublikowano

Odpaliłem dziś wyrzutnie red peony. Przepiękne czerwone peonie, huk bardzo duży a na dodatek było trochę złotego koloru. bardzo mi się opłaciło bo kupiłem ją za 8 zł.

• 0
Opublikowano
Odpaliłem dziś wyrzutnie red peony. Przepiękne czerwone peonie, huk bardzo duży a na dodatek było trochę złotego koloru. bardzo mi się opłaciło bo kupiłem ją za 8 zł.

A masz może film:?: był bym bardzo wdzięczny :cool:
  • 0
Opublikowano

Byłem posiadaczem aż czterech wyrzutni tej firmy - Rainbow, Full Sky, Silver dragon i Coco. Wszystkie były przepiękne, mam filmy dwóch ostatnich. A oto film U31419 Coco:
kliknij
Polecam tą firme :)
ps. film silver dragona wkrótce

• 0
Opublikowano

Wyrzutnia Coco kosztuje 35zł na fajerwerkimarket

• 0
Opublikowano

w nowy rok odpaliłem wyrzutnie gemini nie mam filmu bo nie chciało mi się nagrywać :mrgreen: Musze powiedzieć że początek był bardzo marny ponieważ leciały katiusze ale potem już sie rozkreciła i były piękne niebieskie wybuchy 7/10 :smile:

• 0
Opublikowano

Triplex to absolutnie górna półka , doskonałe efekty . małe zadymienie , praktycznie brak niewypałów.
Od 12 lat zajmuję sie hurtem fajerwerków oraz pokazami , przetestowałem firmy: Triplex, Maxsem , Tropic, Kometa, Jorge , Super power , Swea , Smieszek , Arka i na obecną chwilę na pokazach używam głównie Triplex i Maxsem , czasem trafi się coś interesującego z Tropiku .

• 0
Opublikowano

A widzieliście Blizzarda?- Absolutna rewelacja! Znajomi strzelili to na weselu- HICIOR!!!!!
:)

• 0
Opublikowano

A masz może porównanie Blizzarda do TXB400 Samum? Wygląda to na tą samą serię, oprócz tego że TXB400 ma 36, a Blizzard 49 sh. Na filmach Samum wygląda pięknie.

• 0
Opublikowano

A masz może porównanie Blizzarda do TXB400 Samum? Wygląda to na tą samą serię, oprócz tego że TXB400 ma 36, a Blizzard 49 sh. Na filmach Samum wygląda pięknie.

Blizzadrd jest na pewno znacznie szybszy.
wersja 1 strzelała seriami 7x7
wersja 2 strzela max. 20 sekund.
Bardzo dobra wyrzutnia tak czy siak.
Nawet na finał do mniejszego stuffu się nada