suchabulka 1 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Chciałem zrobić finał na testosteronie właśnie, ale ostatecznie kupiłem push it to the limit. Na przyszły rok wleci testosteron. Czekam na filmik z twojego pokazu Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2023 Dzisiejszy zakup w Aldi. Kusi jeszcze Red Sonia i może coś z Lidla. Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Widać że zakupy bardzo przemyślane i stuff składa się z samych mocnych kostek. Ciekawy jestem jak wielką masz już scianę z tych wyrzutni Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Miło się patrzy na takie zdjęcia. Kupa dobrego towaru,będzie co podziwiać. Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2023 Arsenał w komplecie! Zwarty i gotowy na nowy rok! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Matematycy powinni wymyślić nową figurę geometryczną widząc ten stuff: "KONKRETOŚCIAN". 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Jak co roku fotka całości znakomicie się prezentuje. Wielka moc! 1 Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Co roku wpadam do Ciebie i nigdy się nie zawiodłem! 1 Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2023 Dzięki Panowie! Jeszcze kilka godzin i całość rozświetli niebo Udanego sylwestra wszystkim i pięknych efektów na niebie! Cytuj
Tff 22 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Objętościowo tyle, że ledwo na zdjęciu się to wszystko mieści, duża róznorodność, publiczność na pewno będzie pod wrażeniem efektów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi