hl1030 10 Opublikowano 19 Listopada 2023 Długo się wstrzymywałem by rozpocząć temat stuffu chyba przez brak jakiegoś planu, ale w końcu jest... Przedstawiam początek i mam nadzieje że nie koniec stuffu tam. Importerzy których możecie nie kojarzyć: -Celtic Fireworks -Hallmark Fireworks -Cosmic Fireworks -Gemstone Fireworks -Vivid Pyrotechnics -Riakeo Fireworks (nowy importer wiec na testy) 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 21 Listopada 2023 Brytyjska egzotyka na forum a na finał pewnie cudowny Metaphor, szkoda że te ceny Funke są tak wysokie. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 21 Listopada 2023 Biorąc pod uwagę niedostępność rynku UK w polskich sklepach (lub przynajmniej nie dotarłem do takowego), mogę tylko stwierdzić, oceniając samą "okładkę", że kostki dla Brytyjczyków sprawiają wrażenie produktów premium. Oprócz tego dotarłeś do Funke, który jest już w miarę dla forumowiczów zbadanym gruntem i podlegającym ocenie "z pamięci". Taki Methaphor czy Gigant Salute-Rockets to również high quality produkt, ale tym razem nie tylko z "okładki", ale również z efektu. Mam nadzieję, że angielskie schody wytrzymają napór wielorurowych baterii i wnoszenie paczek z kolejnymi zakupami. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 21 Listopada 2023 Powiew świeżości jeśli chodzi o stuff-y Jako użytkownicy z Polszy możemy tylko ocenić większość tego co masz na podstawie filmów. Gigantów widzę mocny zapas, będziesz słyszalny w okolicy. Mógłbyś coś więcej powiedzieć na temat piro w UK? Też mają klasy jak u nas? Jak wygląda sprawa z petardami/emiterami? Bardzo jestem ciekawy Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 21 Listopada 2023 Wszystko wygląda ciekawie, aż sobie pooglądam efekty na yt, z tego Funke co masz miałem tylko Duplex cracker i giganty, funke finale też nie zawiedzie chociaż ja miałem tego w poprzedniej etykiecie, tej najnowszej wersji jeszcze nie odpalałem. Szkoda, że słabo jego dostępnością bo chyba tylko w oficjalnym funke storze w slubicach jest Cytuj
hl1030 10 Autor Opublikowano 22 Listopada 2023 Czas przedstawić pierwszą część stuffu u nas. Paczka z Odpalaj.pl +Gratis klasyczek Co do zapytań myślę że przy następnym Upie coś nie coś nakreślę. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Listopada 2023 Pol-Expance jako importer, tego ruchu się od nich nie spodziewałem, jak na razie widzę od nich tylko tę linię produktów Zom Bum. 13-sto strzałowe kostki - Argento ich nazbierało w różnej postaci. Od Jorge w tym formacie (ilości strzałów i kształcie) to była kostka Ufo i Bora Bora, ale więcej nie pamiętam takich. Cytuj
hl1030 10 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2023 Kolejna część stuffu Paczka z Piro24.pl + zakupy prywatne od usera Grvby Chyba u nas to by było na tyle bo w zasadzie niemożliwe żeby coś jeszcze wpadło u nas. Co do pytań wcześniejszych to w edycji tu dodam bo teraz na szybko post. Cytuj
hl1030 10 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2023 https://imgur.com/gallery/s6FdPJf Ostatnia mała aktułalizacja stuffu tam Alfa i jedna VSR4 już wyszły do porownania Na ten rok by było na tyle i zanosi się że zostanie na następny. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Gdzie dorwales vsr4? Edytowane 31 Grudnia 2023 przez Piotrek007 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi