hukoluk 0 Opublikowano 26 Listopada 2023 Witam panowie pomału zbieram fajerwerki niedługo zaprezentuje stuff brakuje mi jeszcze jednej kostki 100 strzałów ok 20 lub 25 mm co polecacie dziękuje za podpowiedzi Cytuj
0 Crispers5 1 Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) A patrzyłeś na firmę Maxsem? Mają wiele ciekawych produktów. Edytowane 26 Listopada 2023 przez Crispers5 Cytuj
0 hukoluk 0 Autor Opublikowano 26 Listopada 2023 mam wzór od iskry ale na maxsem coś poszukam dzięki Cytuj
0 Crispers5 1 Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) No jest wiele ciekawych wyrzutni Night Stars od Hestii, Titanium Green od Piromaxa, ale czy rozważyłbym zakup takiego Kinectica od Piromaxa? Też. Edytowane 26 Listopada 2023 przez Crispers5 Cytuj
Pytanie
hukoluk 0
Witam panowie pomału zbieram fajerwerki niedługo zaprezentuje stuff brakuje mi jeszcze jednej kostki 100 strzałów ok 20 lub 25 mm co polecacie dziękuje za podpowiedzi
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi