Skocz do zawartości

[damian7878] stuff 2023/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie po raz kolejny ?

W tym roku po raz pierwszy zdecydowałem że w moim stuffie pojawią sie wyrzutnie które już kiedyś odpalałem. Takie zaprzeczenie tego co kiedyś prezentowałem i tej myśli że muszę mieć to czego jeszcze nie miałem i nie kupować drugi raz tego samego nawet jeśli cos było mega kozackie. 

Do tej pory zamawiałem na trzech sklepach. Jedna paczka jeszcze jest w drodzę

IMG_20231101_145238.jpg

Opublikowano

która partia albion? :)

Opublikowano

JW408 czyli kuzyn Samuma.

Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do Tyranta po zmianie etykiety, zawsze to była dla mnie taka fioletowa łuna :)

f-jorge-sm9807-tyrant-wyrzutnia-25-strza

Opublikowano

Pewnie Bardzo Głośne Wyrzutnie :)

Opublikowano

O panie prawie same klasyki, czasem warto wrócić do tego co było kiedyś i przypomnieć sobie jak to było ;) Seria Big Bang mimo małych rozmiarów potrafiła pozytywnie zaskoczyć, mam nadzieje że nadal trzyma poziom. JW408 póki co znam tylko z filmów ale myślę że w przyszłym sezonie to się zmieni. 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, mantis napisał(a):

JW408 czyli kuzyn Samuma.

Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do Tyranta po zmianie etykiety, zawsze to była dla mnie taka fioletowa łuna :)

f-jorge-sm9807-tyrant-wyrzutnia-25-strza

Wolałem poprzednią szatę, ładniejsza była?

11 godzin temu, Karpiu napisał(a):

2022?

11 godzin temu, Karpiu napisał(a):

2022?

Druga paczka?45cc4a7c790ec520med.jpg

Edytowane przez damian7878
Opublikowano

Graffiti rok temu odpalałem, jak ktoś lubi klasyczne, ale mocne efekty jak na dany kaliber, to będzie zadowolony.

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie :D Jakie dalsze plany?

Opublikowano

Hot fusion mimo małego necu,bo niecałe 500 dobre dupniecie ma ? 59 i 408 klasyki . Jeszcze przydałoby się coś większego kalibru ?

Opublikowano
4 godziny temu, Nowak napisał(a):

Zapowiada sie ciekawie :D Jakie dalsze plany?

Dwa konkreciki są w domu, plus coś do zabawy i to będzie wszystko na ten rok

1 godzinę temu, ArbTree napisał(a):

Hot fusion mimo małego necu,bo niecałe 500 dobre dupniecie ma ? 59 i 408 klasyki . Jeszcze przydałoby się coś większego kalibru ?

Na 2 trochę się ie zawiodłem trzy lata temu. Miałem Sharpa i nie wypał jak dla mnie

Opublikowano
15 minut temu, damian7878 napisał(a):

Na 2 trochę się ie zawiodłem trzy lata temu. Miałem Sharpa i nie wypał jak dla mnie

nie mówie że 2 ale te 38 z sr i jorge na filmikach dają rade, też na 2 sie przejechałem kiedyś ale postanowiłem dać im szansę raz jeszcze <godzilka za 250 z pyroshella, nawet jak bd bida to w tych pieniądzach nie bd szkoda xD >

Opublikowano

Ostatnia paczka w tym roku ?

IMG_20231203_103858.jpg

Opublikowano

Stardusty czyli najlepsze spośród dużych rakiet od Jorge.

Ładny klasyk w postaci Songa, dane było odpalać go w 2022 i potwierdzam, że jest to wciąż sowicie doładowana prochem kostka 30 mm z gęstymi efektami.

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnia mała paczuszka ?

IMG_20231217_094511.jpg

Opublikowano

Styx to był dla mnie sztos, w czasie gdy ta kostka wychodziła był to swego rodzaju powiew świeżości.

O... i jest iskrownik No Limits, który zapalił mi ostatnio trawę na łące :D 

Jeśli nie będzie śniegu na sylwka i temperatura na plusie bez deszczu przez kilka dni, to przyszykuj sobie łopaty do gaszenia ognia :)

Opublikowano
2 godziny temu, mantis napisał(a):

Styx to był dla mnie sztos, w czasie gdy ta kostka wychodziła był to swego rodzaju powiew świeżości.

O... i jest iskrownik No Limits, który zapalił mi ostatnio trawę na łące :D 

Jeśli nie będzie śniegu na sylwka i temperatura na plusie bez deszczu przez kilka dni, to przyszykuj sobie łopaty do gaszenia ognia :)

Haha faktycznie coś sobie przypominam ze któregoś razu jak miałem tą fontannę to sie długo paliła potem. 

Opublikowano

Fajny zestaw skompletowałeś :) Są konkrety, są mniejsze kostki, są rzeczy do zabawy i porządny zestaw rakiet - wszystkiego po trochu. Wyrzutnie też nie byle jakie, bo sprawdzone i bardzo dobre przede wszystkim. Taki stuff z klimatem.

• Like 1
Opublikowano

Ładny zestawik uzbierałeś ;) czekamy na fotkę całości choć przydała by się jakaś większą kątówa dla urozmaicenia ale i tak jest dobrze :)

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry zestaw wyszedł z tych zakupów ? będzie fotka całości?

Opublikowano
10 minut temu, matikoksu napisał(a):

Bardzo dobry zestaw wyszedł z tych zakupów ? będzie fotka całości?

Tak, w ciągu 2 dni będzie ?

Opublikowano

Fotka całości na Sylwester 2023/2024.

Wszystkim forumowiczom wspaniałej sylwestrowej zabawy, przyjemnego strzelania i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! 

received_740328420863641.jpeg

Opublikowano

dobry zestaw :] 

Opublikowano

Piękny stuff :) bardzo podoba mi się dobór wyrzutni, nie brakuje również rakiet i wulkaników, pozostaje mi życzyć szczęśliwego nowego roku i bezpiecznego odpalania :)