skowyt1627 16 Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) No więc i u mnie pojawiają się paczki. Pomimo zaplanowania robienia zakupów od początku roku, wyszło jak zwykle. Niestety w tym roku budżet niższy niż w poprzednich latach, ale tradycja jest tradycja. Prawdopodobnie zrezygnuję z pokazu łączonego lontami i wystrzelam wszystko pojedynczo, ale to jeszcze zobaczymy. Poniżej 2 pierwsze paczki, które do mnie dotarły Posiadam jeszcze jakieś pierdoły z zeszłego roku, ale zalegają gdzieś w odmętach garażu. Edytowane 26 Listopada 2023 przez skowyt1627 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zdecydowanie mocny start! Thermo Nuclear chyba jedna z lepszych 38mm, nowe szelkowce niby następca alcorów zdecydowanie wymagają jakiejś recenzji po sylwestrowej! Formuła 1 podobno bardzo dobre rakiety, będziesz miał sporo zabawy Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, Grvby napisał(a): Zdecydowanie mocny start! Thermo Nuclear chyba jedna z lepszych 38mm, nowe szelkowce niby następca alcorów zdecydowanie wymagają jakiejś recenzji po sylwestrowej! Formuła 1 podobno bardzo dobre rakiety, będziesz miał sporo zabawy Formuła 1 staram się mieć co roku - to chyba moje ulubione rakiety . Też jestem ciekaw tych nowych Alcorów, zobaczymy jak wypadną. A kostki - nie mogłem ich nie mieć patrząc na to co potrafią. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 26 Listopada 2023 Te formuły to coś jak Lustiki?? Te drugie miałem, bardzo ładne. Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) 14 minut temu, Grvby napisał(a): Te formuły to coś jak Lustiki?? Te drugie miałem, bardzo ładne. Tak, ale mocniejsze z większa ilością NECu. Lustiki mają 175g, a Formuła 1 280g bodajże. Edytowane 26 Listopada 2023 przez skowyt1627 Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 26 Listopada 2023 Dobry początek a formułkach sie nie zawiedziesz, piękne rakiety z żywymi kolorami, kosztują swoje ale mega są Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2023 No i mała aktualizacja ode mnie. Był już kiedyś godny, teraz czas na wzór A kto wie, może i oba się pojawią jednak... Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Mi bardziej się Wzór podoba niż Godny. Bo we Wrzorze widać efkekty, a godny to jedna wielka kula Cracklingu Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Dużo szelkowych rakiet, jeszcze jakby wszedł Stardust od Jorge, miałbyś komplet tych popularnych. Kulki cracklingowe w kolorowych sreberkach, to akurat jeden z lepszych pirobajerów, wiele importerów oferuje je pod różnymi nazwami. Wzór w nowej etykiecie? Czyli jednak nie tylko Godny zmienił etykietę. Fajne petardki wleciały w gratisie. Jak tylko ujrzę takie cudeńka w woreczkach strunowych po wyjęciu z pudełka przesyłki kurierskiej, to od razu zaciesz. Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2023 34 minuty temu, mantis napisał(a): Dużo szelkowych rakiet, jeszcze jakby wszedł Stardust od Jorge, miałbyś komplet tych popularnych. Kulki cracklingowe w kolorowych sreberkach, to akurat jeden z lepszych pirobajerów, wiele importerów oferuje je pod różnymi nazwami. Wzór w nowej etykiecie? Czyli jednak nie tylko Godny zmienił etykietę. Fajne petardki wleciały w gratisie. Jak tylko ujrzę takie cudeńka w woreczkach strunowych po wyjęciu z pudełka przesyłki kurierskiej, to od razu zaciesz. Oj tak, gratis zawsze spoko Co do stardustów, to jest plan zakupić - zobaczymy czy budżet pozwoli. Niestety w tym roku muszę się mocno ograniczać Ale i tak radocha jest z tego, co już leży na półce i czeka. Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udało mi się dorwać coś na finał pokazu, który wygląda na to że jednak zorganizuję Przy okazji wizyty w domu rodzinnym, sprawdziłem jakie resztki kryją się w garażu. Jest trochę rarytasów, które wrzucałem w poprzednich latach, jednak korzystam z nich bardzo oszczędnie i jeszcze trochę się uchowało Aż szkoda mi odpalać wiedząc, że cholernie ciężko dostać niektóre pozycje. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 9 Grudnia 2023 O panie. Final bedzie mocny. Po filmach widac zs ma moc. Sam sie zastanawiam nad nia... tylko mnie jeszcze cena boli:) Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2023 Godzinę temu, Piotrek007 napisał(a): O panie. Final bedzie mocny. Po filmach widac zs ma moc. Sam sie zastanawiam nad nia... tylko mnie jeszcze cena boli:) Ja dałem 380zł, więc wydaje mi się że cena jest akceptowalna patrząc na to, co to cudo potrafi Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 9 Grudnia 2023 6 minut temu, skowyt1627 napisał(a): Ja dałem 380zł, więc wydaje mi się że cena jest akceptowalna patrząc na to, co to cudo potrafi Gdzie brałes? Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2023 3 minuty temu, Piotrek007 napisał(a): Gdzie brałes? Tutaj: https://piroandrzej.pl/ zamawiane w czwartek, dziś w paczkomacie paczucha Obawiałem się trochę, bo nie mogłem znaleźć za dużo opinii o tym sklepie ale jak widać wszystko elegancko 1 Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Dzięki za link do sklepu. Kupiłem ze 3 metry szybkiego lont i trzy paczki single shotów. Na filmach wyglądają na wymiataczy, zobaczymy jak to będzie w realu Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2023 25 minut temu, Sevento napisał(a): Dzięki za link do sklepu. Kupiłem ze 3 metry szybkiego lont i trzy paczki single shotów. Na filmach wyglądają na wymiataczy, zobaczymy jak to będzie w realu Które single brałeś? Może się zainspiruję Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Te po 29 zł. Tych pierwszych tj. Exclusion kupiłem dwie paczki, tych drugich tj. Fallout jedną Cytuj
mantis 433 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Finał wydaje się być najlepszą możliwością Ile sze-szelek i emiterów na pełnym prochu starej dobrej szkoły sprzed zmian w chińskich regulacjach Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Fajny zestaw piro. Ah jak zazdroszczę tej moździerzy Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2023 2 godziny temu, damian7878 napisał(a): Fajny zestaw piro. Ah jak zazdroszczę tej moździerzy No ja sam sobie zazdroszczę i aż nie chce odpalać bo mi szkoda Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2023 No i ostatnia paczucha odebrana z paczkomatu Teraz zostały tylko markety, zobaczymy na co portfel pozwoli. Już tylko kilka dni i łogiń Cytuj
Katafałan 1 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Mega fajne rzeczy tutaj masz, sam jestem ciekaw Thalii jak to na żywo będzie strzelać, a no i 2" kątowe też zrobi zamieszanie na niebie, + rakiety do zabawy, no miód z boczkiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi