Hildemo 8 Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) Witajcie Jako że znów nie miałem w ciągu roku czasu na robienie zdjęć po kawałku i budowanie napięcia, to wrzucam znów prawie komplet, liczę jeszcze na coś fajnego w sklepach ale zobaczymy... Dodatkowo w tym roku znów wyląduje w bliskich okolicach Mantisa, to trochę zrobimy hałasu:D Główne atrakcje W tym roku chce się pobawić jak za dzieciaka dlatego też sporo pierdół, bo niby czemu nie No i jeszcze kolekcja gratisów petard z 2 lat, ani jedna nie wystrzelona.. nie jestem fanem, ale może w tym roku coś pójdzie Edytowane 5 Grudnia 2023 przez Hildemo Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Masz tego dosyć sporo, a biorąc pod uwagę, że jeszcze coś dojdzie, to powinieneś spokojnie wyprzedzić mnie w tegorocznym zbieractwie. Plusem kolekcji jest duże zróżnicowanie produktów przy jednoczesnym posiadaniu niektórych artykułów w kilku egzemplarzach. 5 godzin temu, Hildemo napisał: Dodatkowo w tym roku znów wyląduje w bliskich okolicach Mantisa, to trochę zrobimy hałasu:D Trzeba będzie coś z tym zrobić. "Stay in touch" przed samym sylwestrem, to może w końcu uda się dogadać na przynajmniej jedną wspólną sesję wysyłania tego w kosmos. Pamiętam jak kiedyś byliśmy 1 km od siebie nie będąc tego świadomi, a zorientowaliśmy się o tym dopiero na forum jak już było po fakcie Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Bardzo ładna kolekcja! Jest wszystkiego po trochu, wiele nowości ale także kilka sprawdzonych pozycji. Artykułów do zabawy starczy na pół nocy System mamy podobny, rozumiem że pokaz będzie z niego odpalany? 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Jest naprawdę grubo i efektownie. Ciekawy jestem jak wypadnie Gruba Berta . Patrzę że w tym roku jakiś rzut na jw401. Aż szkoda ze i ja jej w tym roku nie kupiłem 1 Cytuj
Hildemo 8 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2023 16 godzin temu, mantis napisał(a): Masz tego dosyć sporo, a biorąc pod uwagę, że jeszcze coś dojdzie, to powinieneś spokojnie wyprzedzić mnie w tegorocznym zbieractwie. Plusem kolekcji jest duże zróżnicowanie produktów przy jednoczesnym posiadaniu niektórych artykułów w kilku egzemplarzach. Trzeba będzie coś z tym zrobić. "Stay in touch" przed samym sylwestrem, to może w końcu uda się dogadać na przynajmniej jedną wspólną sesję wysyłania tego w kosmos. Pamiętam jak kiedyś byliśmy 1 km od siebie nie będąc tego świadomi, a zorientowaliśmy się o tym dopiero na forum jak już było po fakcie Nie no, nie ma porównania z Twoją kolekcją na ten rok, a zwłaszcza z ilością potężnych rakiet jakie masz oj tak fajnie by było, w kontakcie 14 godzin temu, Grvby napisał(a): Bardzo ładna kolekcja! Jest wszystkiego po trochu, wiele nowości ale także kilka sprawdzonych pozycji. Artykułów do zabawy starczy na pół nocy System mamy podobny, rozumiem że pokaz będzie z niego odpalany? Właśnie tak myślę kiedy te pierdoły wszystkie zdążę wystrzelić od 2 lat mam ten system i pokaz z części na pewno będzie, do małego pokazu systemik idealny 11 godzin temu, damian7878 napisał(a): Jest naprawdę grubo i efektownie. Ciekawy jestem jak wypadnie Gruba Berta . Patrzę że w tym roku jakiś rzut na jw401. Aż szkoda ze i ja jej w tym roku nie kupiłem Mam nadzieję że Gruba da radę, bo to jedyny ,,spory" kaliber i mam nadzieję że będzie moc. Fajna cena była w tym roku, może stąd ta powtarzalność jw401 , ciekawe jak efekty, bo kiedyś to był sztos. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Klasyk JW401 i Triplexowy Wiserion tutaj nie ma co opisywać jakości tych wyrzutni Do tego te "nowsze" wyrzutnie od Gaoo, jestem ciekaw ich jakości. Star i Poison wyrzutnie z dużą ilością brokatu. Shell Rockets bardzo fajne rakietki "małe" a efekty piękne. System jest więc będzie pokazik to lubię 1 Cytuj
Hildemo 8 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2023 Ostatnie internetowe zamówienie Teraz już raczej to wszystko, chyba że coś w marketach zachwyci... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi