Sevento 16 Opublikowano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Nowy sklep, na który natknąłem się w wątku ze stuffem jednego z użytkowników. Wielki plus za dostępność szybkiego lontu i to jeszcze różowy, więc nie ma mowy o pomyłce ze zwykłym. Szybko zrealizowane zamówienie i to z płatnością online Polecam http://piroandrzej.pl Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Sevento Cytuj
Koopacz 52 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Witam W którymś komentarzu na fejsie był link do tego sklepu. Właśnie zrobiłem zakupy. Jedyny z głównych powodów to dostępność szybkiego lontu,o który już bardzo ciężko. Ceny wyrzutni bardzo promocyjne. Zobaczymy.... Pozdrawiam Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zamówienie za blisko 500zł, paczka dotarła expresowo w niedziele zamawiane dzisiaj 9:00 był kurier. Paczka średnio zapakowana, praktycznie każdy produkt (opakowanie) ma wgniecenie mam nadzieję że zawartość jest cała. Co do gratisów to jestem zawiedziony (ja wiem że to dobra wola sklepu i tak naprawde nic dostać nie musiałem) ale przy zamówieniu za 500zł otrzymałem trzaskające kulki i 6szt. czerwonych bączków czyli 4zł gratisu, słabo. Sklep ogólnie 7/10. Pozdrawiam Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 27 Sierpnia Andrzej porządna firma, paczka dobrze zabezpieczona, wysyłka na drugi dzień. Mimo skromnego zamówienia znalazł się sympatyczny gratis. Bardzo dobre ceny, asortyment sklepu nie jest bardzo duży ale też nie można powiedzieć że nie ma w czym wybierać. Polecam! Cytuj
mantis 429 Opublikowano 25 Października Sklep oparty na prostym wizualnie szablonie. Ilość produktów jaką mamy do wyboru oceniłbym jako średnią. Kodów rabatowych i darmowych wysyłek nie pamiętam, żeby miał ten sklep, ale za to ceny są przekreślane (promocyjne) (przekreślona wyższa cena przed obniżką i podana tańsza już po obniżce). W konsekwencji bez kodów rabatowych, ale dzięki promocjom ze skreślanymi cenami, płacimy tyle ile płacilibyśmy w innym sklepie po zastosowaniu kodu rabatowego. Czyli dzięki temu ogólnie spoko ceny. Banku akurat mojego nie było na liście banków do zapłaty przelewem bankowym, ale ten sam bank umożliwia płacenie Blikiem, więc zapłaciłem Blikiem. Wysyłka paczkomatem dostępna. Przesyłka zabezpieczona porządnie. Pomimo niewielkiej wartości zamówienia (prawie 300 zł), dostałem gratis w postaci zapaliczki Atomica z nadrukiem efektu fajerwerków i świecę dymną z Piromaxa, którą to łączną wartość gratisów wyceniam na 20 zł. Gratis jaki otrzymałem był większy niż ten, którego się spodziewałem. Polecam sklep i lekką ręką dodaję go do listy tych, które trzeba przeglądać, aby upolować coś ciekawego w przystępnej cenie. Cytuj
lukaszek555 2 Opublikowano 26 Października Ja również zamawiałem z piroandrzej. Paczka zamówiona i opłacona 22 lipca, do paczkomatu przyszła 25 lipca. Zamówienie skromne, więc gratisy też skrome - kilka petard i kulki z craclingiem - dla mnie ok. Pod względem cen petard i wyrzutni TOP 1, jedyny minus to dosyć mały asortyment i brak darmowej wysyłki Mam nadzieje że na black friday coś rzucą, wtedy będzie już w ogóle sztos. Cytuj
lukaszek555 2 Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Kolejna paczka z piroandrzeja, zamówienie na stronie złożyłem 5 listopada, 6 listopada została nadana paczka i 7 listopada już była u mnie więc mega ekspresowo Z gratisów kilka petard, jedna paczka 3x strobo 90sek. Wszystko super zapakowane, nic się nie uszkodziło. Edytowane 7 Listopada przez lukaszek555 Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano Sobota o 06:04 Na Black Friday bywają dodatkowe rabaty, czy ceny są niezmienne cały czas ? Cytuj
mantis 429 Opublikowano Sobota o 13:21 Przez to, że sklep nie istnieje zbyt długo i nie ma profilu na facebook, żeby prześledzić historie ich promocji, to ciężko stwierdzić. Ich gazetki promocyjne są publikowane na grupkach, między innymi na facebooku, ale jakiejś akcji na Black Friday, to nie pamiętam od nich. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi