TowdiPL 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Symbol: K301Nazwa: GROMCena: 7,99zł za 1 opakowanie (6sztuk)Zdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/439.jpgFilm: BrakTyle narazie zgromadziłem informacji na jej temat :mrgreen: Prosze o filmy,opisy, itp zwiazane z ta petarda@mod: poprawiona nazwa tematu Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jest jeszcze inna petarda pod tą samą nazwą z SP a mianowicie ta kupiłem ją dziś w hurtowni SP, ciekawe czy to jest to samo? Cytuj
TowdiPL 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2007 Kamilegionista ty masz mocniejsza wersje ! ja kupie k301 a ty masz k303 Odpal jedna i powiedz czy duzy huk Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jak odpale, to może nakręce to moim aparatem, słaba jakość troche będzie ale przecież i tak chodzi o to żeby mniej więcej wiedzieć jaki jest huk Cytuj
Saek 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Najprawdopodobniej to samo co CKM - Jorge i TC14 - Tropic'a Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ale CKM ma efekt karabinku, a jak ja kupowałem tego groma (troche inny) to facet mówił że normalny huk, jak petarda. Cytuj
Adri 1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 To jak możesz to weź odpal 1 i nagraj bo chce to sobie kupić w lidlu.Powinno dobrze walić. Cytuj
michalq 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 odpalilem dzisiaj jedna i duuuuuzy blysk a huk taki sobie Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Napisałem że ja mam troche inny, wystarczy poszukać, w dziale SuperPower nie jest dużo petard Ale już ci dam http://pl.youtube.com/watch?v=41ZIMRtKfyg Jak będzie na zdjęciu pokazane, jest on troche inny ale nie wiem czy różni sie hukiem czy tylko opakowaniem Cytuj
milan07 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja miałem te petardy huk duży mozna porównać do FP6 albo i lepiej. Plusem jest to że jest ful śmieci po niej. Polecam. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 To że śmieci to plus? xDJak dla mnie bardzo słaba. Nie sugeruje się filmikiem bo mój kolega miał i odpalaliśmy Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie pamiętam czy odpalałem k301 czy k303 ale jedno jest pewne: jak tego groma odpaliłem na murku (dużo drzew i blisko domy) to jak p*** to aż w żołądku zaburczało xD huk podobny do malego achtunga z hestii. A jak odpaliłem na większej przestrzeni to nic specjalnego podobnie do k0204 Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wczoraj testowaliśmy groma z lidla i nie jest on zachwycający. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bardzo głośne wg. mnie. Jednym z plusów jest to że jak to napisał milan07 "Plusem jest to że jest ful śmieci po niej." Mi się to podoba. :grin: Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja dzisiaj odpaliłem - GROM K301 na murku leżała daleko od budynków i drzew JAK PIepszneło to ledwo co na nogach ustałem a czerwone papierki do jak śnieg opadały :P :mrgreen: i nic większego nie zastało z odpadów polecam za9 zł w lidlu 6 sztuk :smile: :lol: Cytuj
nonpr0 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Miałem rok temu tą petardę, szczerze bardzo mnie rozczarowała. Jej wielkość wskazywała na to, że jest dużo mocniejsza, a tu figa z makiem. Nie zawsze wielkość to jakość i duży huk. Cytuj
JarekB 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Full śmieci po niej zostaje bo ta petarda to jeden wielki kłębek papieru:P. Nie warto tego kupować. W środku siedzi właściwy ładunek przypominający małą piratkę Hestii.Małe Photo Story :D/> : Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Strzelałem nimi w tym roku i mogę powiedzieć że są podobne do JC05 troszke słabsze więc nie opłacalne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi