AntoniosPetardos 0 Opublikowano 21 Grudnia 2023 (edytowane) Siemka, mam pytanie. Czy te fajerwerki nadal są dobre i warte swojej ceny? czy może ktoś poleca lepsze w tym zakresie budżetowym?? (jak już by ktoś podawał lepsze to lepiej żeby to była strona internetowa z dowozem na inpost) również fajnie by było jakby miały jakieś iskierki po wystrzale, cena może być lekko wyższa jeśli są naprawde dobre. Pozdrawiam Edytowane 21 Grudnia 2023 przez AntoniosPetardos Cytuj
AntoniosPetardos 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2023 12 minut temu, Fraptak napisał(a): Chyba Dobre. Wybierz Blasty Z Dino Dobra, dziękuje za odpowiedź. Ale ja nie obeznany w temacie, co to blasty?? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 21 Grudnia 2023 36 minut temu, AntoniosPetardos napisał: Dobra, dziękuje za odpowiedź. Ale ja nie obeznany w temacie, co to blasty?? Rakiety 12 sztuk. Cytuj
AntoniosPetardos 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2023 51 minut temu, mantis napisał(a): Rakiety 12 sztuk. Ja cie, ale bomba! gdzie je moge kupić na internecie?? Cytuj
Fraptak 13 Opublikowano 23 Grudnia 2023 W dniu 21.12.2023 o 20:29, AntoniosPetardos napisał(a): Ja cie, ale bomba! gdzie je moge kupić na internecie?? Jak Chcesz Coś Podobnego na NEcie To Chyba Aplauzt są na necie https://allegro.pl/oferta/aplauz-pxr213-12-rakiet-14655109923 One Będą W Carefour za 40 dychy strzelają tak samo jak blasty za 28 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi