Katafałan 1 Opublikowano 24 Grudnia 2023 (edytowane) Cześć, po ponad 12 latach od założenia konta pasowało by coś wrzucić, od ponad 15 lat rok do roku gdy zbliża się sylwester tylko jedno w głowie a w portfelu pieniądze topnieją jak lód na słońcu, w tym roku na skromnie i obiecuje sobie ze to ostatni rok kiedy łączę wszystko lontem ale mówię już tak od 3 lat i zabawa przy loncie wygrywa. Szanowni przedstawiam parę kostkę które udało się nabyć w tym roku jak zawsze Piromax i Jorge - Grom-Zbig, reszta promocje na necie, wartość około 2800,dojdzie mi po świętach jeszcze Push It to the Limit z Funke,Pozdrowionka dla wszystkich Edytowane 24 Grudnia 2023 przez Katafałan Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Przedstawiłeś się na forum z mocnego kopyta. Od razu wrzuciłeś zdjęcie z zamaszystym sprzętem, który rozłożył się jak Rosja na mapie. Szacun za Killery, Testosterony, Brocade Skyterror i nowości od Srpyro, bo dużo osób też ma je swoich piwnicznych zbiorach. Ciekawa kolekcja długich rzymiaków, których osobiście nie znam, ale 50 strzałowe, to z chęcią sam bym przytulił. Nieśmiało pod spodem jest Division, jedna z mocniejszych nowości od Jorge i jedyna rzecz, która być może powoduje, że nie ma jej wiele osób: ciężko dorwać ją na promocji. Nie wiem czy dobrze widzę, ale są też rzeczy od importera Wolff, który jest u nas rzadki na forum, ale z tego co kojarzę ktoś inny ma coś z tej firmy również, bo coś mi świta w pamięci. 9 minut temu, Katafałan napisał: w tym roku na skromnie i obiecuje sobie ze to ostatni rok kiedy łączę wszystko lontem ale mówię już tak od 3 lat i zabawa przy loncie wygrywa. Co powoduje, że jednak chciałbyś się przestawić na pojedyncze odpalanie? Cytuj
Katafałan 1 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2023 9 minut temu, mantis napisał(a): Przedstawiłeś się na forum z mocnego kopyta. Od razu wrzuciłeś zdjęcie z zamaszystym sprzętem, który rozłożył się jak Rosja na mapie. Szacun za Killery, Testosterony, Brocade Skyterror i nowości od Srpyro, bo dużo osób też ma je swoich piwnicznych zbiorach. Ciekawa kolekcja długich rzymiaków, których osobiście nie znam, ale 50 strzałowe, to z chęcią sam bym przytulił. Nieśmiało pod spodem jest Division, jedna z mocniejszych nowości od Jorge i jedyna rzecz, która być może powoduje, że nie ma jej wiele osób: ciężko dorwać ją na promocji. Nie wiem czy dobrze widzę, ale są też rzeczy od importera Wolff, który jest u nas rzadki na forum, ale z tego co kojarzę ktoś inny ma coś z tej firmy również, bo coś mi świta w pamięci. Co powoduje, że jednak chciałbyś się przestawić na pojedyncze odpalanie? No w tym roku jest mix importerów, dziękuję za pochlebne słowa , co do rzymów to z Pirohita zamawiałem, rok temu wziąłem je z ciekawości i dla mnie bomba, fajne plujki z cracklingiem, pójdą w tym roku razem jako taki Gatling, co do killerów wszystkie 50 sztuk idzie razem z finałem. System chciałbym w przyszłym roku dać z uwagi na to żeby na nim odpalić finałowe One rowy lub trakcie pokazu inne bajery Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Nie no, pozamiatałeś. W czasach, kiedy znaczna większość społeczeństwa liczy każdy grosz, spłaca wysokie raty kredytów, widzi drożyznę na półkach, Ty wylatujesz z takim stuffem. Słowem, chyba jesteś kawalerem Ja też miałem wiele lat temu podobne stuffy, kiedy nie było zobowiązań finansowych. Czekam na film z pokazu Cytuj
Katafałan 1 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2023 Godzinę temu, Sevento napisał(a): Nie no, pozamiatałeś. W czasach, kiedy znaczna większość społeczeństwa liczy każdy grosz, spłaca wysokie raty kredytów, widzi drożyznę na półkach, Ty wylatujesz z takim stuffem. Słowem, chyba jesteś kawalerem Ja też miałem wiele lat temu podobne stuffy, kiedy nie było zobowiązań finansowych. Czekam na film z pokazu Wychodzę z założenia że cały rok się pracuje i trzeba sobie to nagrodzić a że nie pije nie pale a i na chleb wystarczy to czemu sobie nie odmówić chwili przyjemności, oczywiście film z pokazu będzie, 31 wrzucę foty już gotowych setów połączonych Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 24 Grudnia 2023 W tym roku skromny stuff Dobre sobie Piękne zbieractwo! Gorąco czekam na efekt finalny na niebie! Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Witaj! Po pierwsze bardzo dobrze rozdysponowane pieniądze, udało Ci się kupić sporo ładnych kostek w tej kwocie. Z mniejszych na uwagę na pewno zasługuje seria Big Bang od Jorge, mimo małych rozmiarów jest świetna. Z większych wyrzutni w zasadzie wszystko co posiadasz przykuwa uwagę. Daj znać po sylwestrze jak wypadła The Legend, jestem ciekawy czy jest taka dobra jak kiedyś Miłego i bezpiecznego strzelania! 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Rewelacja ile tego zebrałeś. Namieszałeś wśród importerów, widzę dużo kątowek. Ekstra stuff! 1 Cytuj
Katafałan 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2023 No to miał być sam Push It to the Limit ale Grom-Zbig na Thora cenę zrobił mega to grzechem było go nie wziąć, to zaczynamy wszystko łączyć w całość 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Kostki z linii Albert zdecydowanie do śledzenia na nagraniach. Kolory efektów produktów z tej serii wydają się być żywe jak w holenderskich polach tulipanowych. Flagowiec - a raczej młotowiec - od Jorge z dużych kalibrów. Niech służy i niech zawładnie przestworzami. 1 Cytuj
Katafałan 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2023 Godzinę temu, mantis napisał(a): Kostki z linii Albert zdecydowanie do śledzenia na nagraniach. Kolory efektów produktów z tej serii wydają się być żywe jak w holenderskich polach tulipanowych. Flagowiec - a raczej młotowiec - od Jorge z dużych kalibrów. Niech służy i niech zawładnie przestworzami. Pierwszy mój kontakt z Funke, oby nie ostatni, co do Thora to zapadła decyzja że leci razem z Plutonium chwilkę przed finałem, zobaczymy czy kryształy spadną z mebli w blokach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi