hukoluk 0 Opublikowano 27 Grudnia 2023 witam kolegów przedstawiam skromny stuuf wiadomo budżet tylko ze względu na dzieci pozdro dla wszystkich jeszcze stragan Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Super Stuff są jakież rakiety do zabawy i reszta czyli wyrzutnie które poświecą jakiś czas na niebie, sporo ludzi w tym roku wybrało fireballa 50MM mam nadzieję, że będzie zaskoczenie bo sam go kupiłem Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Aż taki skromny, to nie jest, ze względu na kilka kostek o górnym kalibrze. Zabawy jest trochę, bo łącznie 100 petard, 50 diabełków, 12 rakiet, 9 wyrzutni, 2 fontanny i 1 flara. Diabełkami, to osobiście nie chciałoby mi się już bawić, ale dla dzieci porzucać sobie o asfalt czy o kostkę brukową - jak najbardziej. Plus za klasyki w postaci Piccolo (co z włoskiego oznacza "małe") i petard lontowych, którym przyświecały stare, ale lepsze regulacje. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Bardzo fajny zestaw. Jest kilka dobrych wyrzutni, trochę mniejszych. Ciekawy jestem tej fontanny Best, czy jest możliwe by dorównał swojemu odpowiednikowi z piromaxa No limits. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Wzór mi się osobiście bardziej podoba niż Godny. Fireball XXL trzyma swój dobry poziom już sporo sezonów. Natomiast Hektor podobno to Hit sezony, który strzela lepiej niż 30mm. Mi się stuffik podoba! Cytuj
EtherealRider 0 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Czy ktoś tutaj planuje używać/używał rakiet absolut od triplexa? nwm czy warto je brac na ten rok ale kusi i szukam kogoś kto jest coś w stanie o nich powiedzieć bo w rakietach nic o nich nie znalazłem. To są te rakiety jak coś: https://hurtownia-fajerwerki.pl/product-pol-172-RAKIETY-ABSOLUT-TXR793-Triplex.html Pozdrawiam Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 28 Grudnia 2023 3 godziny temu, EtherealRider napisał(a): Czy ktoś tutaj planuje używać/używał rakiet absolut od triplexa? nwm czy warto je brac na ten rok ale kusi i szukam kogoś kto jest coś w stanie o nich powiedzieć bo w rakietach nic o nich nie znalazłem. To są te rakiety jak coś: https://hurtownia-fajerwerki.pl/product-pol-172-RAKIETY-ABSOLUT-TXR793-Triplex.html Pozdrawiam Kiedyś były bardzo dobre ale aktualnie gorzej niż tragiczne jak na tą cenę. Co do stuffu to grube kalibry zrobią robotę w sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi