pirowariat 13 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Miało nie być nic w tym roku przez inne wydatki, ale skromnie coś się udało. Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Nie tak skromnie bo jednak 3 konkretne kostki. Pamiętam że 2 lata temu Gigantica wypadła u mnie bardzo dobrze więc na pewno będziesz zadowolony. Ciekawe co pokaże Baron ponieważ też rozważałem jego zakup ale ostatecznie kupiłem Red Sonia. Widać że dobrych efektów Ci nie zabraknie Cytuj
pirowariat 13 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2023 Dzięki. No u mnie też miała być Red Sonia zamiast Gigantici jednak brakło w obu pobliskich Aldi. Być może jeszcze coś wpadnie, ale to się okaże w sobotę hehe Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Jeden importer to jak jedna firma wódki, nie mieszamy przy stole A tak na serio - Gigantica musi pójść jako ostatnia ze względu na mix kaliber, który ostatecznie przeistacza się w 25 mm. Cytuj
pirowariat 13 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2023 W dniu 28.12.2023 o 22:20, mantis napisał(a): Jeden importer to jak jedna firma wódki, nie mieszamy przy stole A tak na serio - Gigantica musi pójść jako ostatnia ze względu na mix kaliber, który ostatecznie przeistacza się w 25 mm. hehehe.... no właśnie nie miesza się, ale z nałogiem nie wygrasz, (nie)stety finalnie wymieszałem W dniu 29.12.2023 o 14:00, Moloch napisał(a): Dobry wybór Chyba najlepsze marketówki w tym roku Dzięki ! Maly edit, wpadły dwa naleństwa z Dino i finalnie prezentuje się to tak : Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Gigantica robi robotę. Miałem dwa lata temu i mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła mimo małego kalibru. Cytuj
pirowariat 13 Autor Opublikowano 1 Stycznia Powiem tal, patrząc na to, że wszystko miałem marketowe w tym roku, było zacnie. Najlepsze wrażenie zapewne przez strzały kątowe zrobiła Gigantica, najpiękniejsze ekety Baron, natomiast patrząc na relację cena-jakość mistrzem w mojej ocenie byl Electron z Dino. 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 1 Stycznia Jeżeli Gigantica tak dobrze wali jak waliła kiedyś. To znaczy, że jest to kawał dobrego towaru. A Baron i Kronos pewnie ją zjadł Cytuj
pirowariat 13 Autor Opublikowano 1 Stycznia 57 minut temu, Moloch napisał(a): Jeżeli Gigantica tak dobrze wali jak waliła kiedyś. To znaczy, że jest to kawał dobrego towaru. A Baron i Kronos pewnie ją zjadł Jeśli chodzi o różnice pomiędzy baronem kronosem i gigantica to ewidentnie widać różnicę w kalibrze. Gigantica miała mniejsze efekty natomiast strzały kątowe nadrabiały to z zadatkiem. Co do jakości samych efektów baron z kronosem znacznie lepsze. Wg opini widzów za sprawą zapewne układu strzałów wygrała gigantica. Grand chyba wypadł najsłabiej z tych 5 kostek oczywiście biorąc również pod uwagę ich cenę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi