endriu123457 56 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Symboliczne strzelanie w tym roku sprawił wyjazd na sylwestra do Tatralandii na Słowacji. Na internecie nic nie zamawiałem wszystko kupowane na miejscu Albion jqk i zestaw 5 rakiet z Hestii ostał się z zapasów kilka lat temu kupiony. Pozdrawiam wszystkich Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Rury będą nie tylko na sylwka, ale też te wodne na Słowacji. Polecam jakieś stalowe majty, bo ta woda ze stromych zjeżdżalni, to można sobie wyobrazić co robi. Wypad do Kauflandu musiał być, bo rakiety znajome z widoku. Nie będę pisał, że "tradycja podtrzymana", tylko "sylwester znowu na propsie z ogar stuffem". ~ Pzdr Mantis, Paulo Coehlo Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, mantis napisał(a): Rury będą nie tylko na sylwka, ale też te wodne na Słowacji. Polecam jakieś stalowe majty, bo ta woda ze stromych zjeżdżalni, to można sobie wyobrazić co robi. Wypad do Kauflandu musiał być, bo rakiety znajome z widoku. Nie będę pisał, że "tradycja podtrzymana", tylko "sylwester znowu na propsie z ogar stuffem". ~ Pzdr Mantis, Paulo Coehlo Dzięki Mantis. Piro ogólnie mam dużo więcej lecz zostawiam sobie na wesele które się odbędzie w 2024 lub 2025r. Myślę że już klimat sylwestra mnie nie spotka a jednak się myliłem, dziś wieczorem ogarnął mnie taki klimat sylwestra że hej... musiałem jechać po rakiety z kauflanda . Kiedyś były stuffy po 3,4tys a ten jest za dużo mniej kwoty a cieszy niesamowicie. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez endriu123457 Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Widać że będzie sporo dobrej zabawy. Podoba mi się to Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Ważne ze coś masz, chociaż w porównaniu do ostatnich lat faktycznie dużo skromniej Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 1 Stycznia Siemanko udało się tylko odpalić wyrzutnie z Hestii 10sh fontannę kupioną na stoisku + zimne ognie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi