pj.patryk 3 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Symbol: JR29Nazwa: Big DayOpis: 4 RAKIETY; MIX 4 EFEKTÓW W OPAK.: BROKAT + CZERWONE GWIAZDKI; CZERWONE PALMY + BIAŁE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKI; ZIELONE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKI + ZŁOTO-PURPUROWE PALMY; NIEBIESKIE I SREBRNE MIENIĄCE SIĘ GWIAZDKIZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1525.jpgFilm: http://www.wrzuta.pl/film/sLIBf8qf8A/big_day_1Cena: 99,99zł Piękne rakiety, sąsiad w ubiegłym roku miał ten zestaw, Big Daye królowały na niebie. Wyżej jest film jednej z rakiet, jakość słaba ale inaczej się nie dało. Film dobrej jakości będzie po sylwku. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Bardzo słaby film i dosłownie g*wno widać.Rakiety miałem i efekt naprawdę niezły , ale etnie chyba niedorównają.W każdym bądź razie polecam , bo lecą wysoko i naprawdę nieźle wielki rozprysk. Cytuj
chris 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Widać że rakieta ma ogromny potencjał, teraz tylko czekać na filmy Waszej produkcji, z tego co zauważyłem to pj jak i matejson macie Big Day i nie zawahacie sie ich nagrać :twisted: Czekam na filmy. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Rzeczywiście niezłego kopa ma ale mnie by było troszke szkoda wydać tyle kaski to już lepiej 12 rakiet diabolo jr4 połączyć lontem zakupić z 4 paczki Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 W zeszłym roku miałem jedna taka rakietę - czerwoną. Wtedy kosztowała 20zl teraz juz za 29 :???: Wysoko leciała, wybuch bardzo głośny, bardzo duży czerwono-zielony efekt, na ulicy pełno dymu :razz: Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2008 FILM. Cudne rakiety, no ale za te pieniądze to musi być efekt. Jeśli ktoś lubi mocny pojedynczy efekt to bardzo polecam. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 ŁAŁ!!!Wielki cracling, ogromny wreczn na wysokiej wysokości, później piękna kolorowa(może torche nie okrągła) peonia. Cudo, ale nie za takie pieniadzę, mój stuff(cały) był tańszy niż 4 rakiety big day o_O(a efekty nei były najgorsze, zresztą zoabczycie, założę temat, w którym będą one do zobaczenia.)9/10 - było by 10, gdby były tańsze, bo to jednak trochę za drogie. Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Rakiety zajefajne :mrgreen: Ten efekt był poprostu piekny. Tylko dlaczego są takie drogie :?: Cztery Big Day'e to 1/3 całego mojego stuffu a nie był najgorszy. Daje 10/10 nie patrząc na cenę bo za taki efekt trzeba zapłacić :grin: Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Za rok na pewno kupie te rakiety!! Cudowny efekt... prawie jak profesjonalne szelki!! Cytuj
Tele 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja jak będe miał bonus 50zł na przyszły rok to sobie takie dwie sprawie . Dzień przed sylwkiem widziałem ich na bazarku za 25zł sztuka .Więc prawie hurtowo . Daje 9,5/10 . Cytuj
danielek777 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 uwarzam ze sie oplaca.....daje 9/10 tu nie chodzi o cene tylko o to ze to kosztuje 1/5 mojego stuffu...no ale za fekt trzeba zaplacic... :twisted: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a ja muszę powiedzieć, że takich słabych i drogich rakiet dawno nie widziałem. Cena strasznie duża, rakiety w połowie pełne i w dodatku lecą wysoko dając mały efekt. O wiele lepiej kupić jakąś baterię bo da znacznie ładniejszy efekt.moja ocena 2/10 Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Super rakiety ogromne efekty tylko ze cena troche za wysoka ogolnie jak bym mial mozliwosc ich zakopu to na pewno bym sobie 1 szt kupil P.S. Mpiwowski takich duzych efektow nie dostaniesz w zadnej wyrzutni 1.4 g jedynie w wyrzutniach profesionalnych Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ale ta rakieta poleci bardzo wysoko a pocisk z wyrzutni znacznie niżej. I na żywo nie będziesz widział zbytniej różnicy pomiędzy wyrzutnią a rakietą :???: [ Dodano: 2008-08-05, 15:48 ]PS: Pisze się żadnej Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 a ja muszę powiedzieć, że takich słabych i drogich rakiet dawno nie widziałem. A ja muszę powiedzieć, że takich świetnych ale zarazem drogich rakiet dawno nie widziałem.moja ocena 2/10 Rozumiem, można lubić wyrzutnie ale taka ocena jest nieobiektywna. Dla mnie za efekt, nie biorąc pod uwagę ceny, należy się 10/10. A kto jeszcze nie widział filmu zapraszam tutaj Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Efekty tych rakiet poprostu zwalają z nóg : Na żywo rozprysk na pewno jest ogromny i robi niewiarygodne wrażenie na widzach.Jeśli uda mi się pojechać do hurtowni w Pruszczu Gdańskim to chyba kupię conajmniej jedną ( o ile można w hurtowni kupować te rakiety na sztuki, ale chyba nie... ) na finał mojej wyrzutni rakiet, którą postaram się zrobić na tego Sylwestra. Cena jest bardzo wysoka jak na 4 rakiety bo to aż 100 zł. i to do tego hurtowo.........Jeżeli by porównywać cenowo ten produkt do innych to przykładowo za 100 zł. można mieć aż 9 zestawów po 12 rakiet "Thunder" i zostanie ci jeszcze 10 zł. ( razem aż 108 rakiet Thunder : )Tak więc podsumowując myślę, że efekt tych rakiet jest poprostu cudowny, lecz pozostaje kwestia ceny - 100 zł. za zestaw i około 25 zł. od sztuki......Moja ocena: 9/10 ( Byłoby 10/10 gdyby np. 1 rakieta kosztowała 15 zł. ale to pewnie nigdy nie będzie mozliwe )Serdecznie pozdrawiam. Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Są dwa rodzaje BD. Te BD które są na filmie kosztują ok 75zł. Cytuj
benny10 0 Opublikowano 9 Września 2008 A wogole u mnie w sklepie jeden big day kosztuje - 35zl , a jak kupic taniej? Gdzie sa takie hurtownie z fajerwerkami w Bydgoszczy?A pozatym mam sobie w tym roku sprawic jednego BD , ale gdzie mam go odpalic , jak on jest taki duzy? W butelce sie przecierz przewroci ? A wtedy bedzie lipa , jak wy go odpalacie?P.S I jakie rakiety sa lepsze od BD i ile kosztuja , mowicie ze jakies Etna , ale widzialem tez jakies XXL i koles mowil ze podobno sa nawet lepsze od BD , ale w sklepie juz ich nie ma Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Września 2008 tak w butelce się przewróci. Trzeba mieć porządna rurę, ja znalazłem jakąś PCV (dosyć długą)Odpalaj np. na jakimś sporym trawniku by móc gdzie wbić ruręJeśli chodzi o big daye na sztuki to ciężko będzie. Możesz sprawdzić w sklepach internetowych za 4 sztuki masz tak z 80zł albo 90.PS: XXL ciężko dostać są ogromne i nie opłacalne tak samo jak big daye. Lepiej wyrzutnie sobie kupić.Etnę tez można gdzieś na necie kupić za 25zł sztuka Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 10 Września 2008 na fajerwerki-korsarz kosztuja 4 sztuki 80zł. zawsze lepiej niz 100zł :razz: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 10 Września 2008 A wogole u mnie w sklepie jeden big day kosztuje - 35zl , a jak kupic taniej? Gdzie sa takie hurtownie z fajerwerkami w Bydgoszczy?A pozatym mam sobie w tym roku sprawic jednego BD , ale gdzie mam go odpalic , jak on jest taki duzy? W butelce sie przecierz przewroci ? A wtedy bedzie lipa , jak wy go odpalacie?P.S I jakie rakiety sa lepsze od BD i ile kosztuja , mowicie ze jakies Etna , ale widzialem tez jakies XXL i koles mowil ze podobno sa nawet lepsze od BD , ale w sklepie juz ich nie ma Rakiety zawsze przegrywały z wyrzutniami.Do ostatniej chwili(kupując Etne) wierzyłem , że rakiety pokaża na co je stać.Mimo niesamowitej wielkości i ciężkości , rakieta poleciała wysoko , efekt był mały , ale można się było z niego ucieszyć.Jednak, nawet wielkie rakiety mogą przegrać z tak udanymi wyrzutniami jak JW90 Cytuj
benny10 0 Opublikowano 12 Września 2008 Dlaczego uzytkownik matejson ma inny rodzaj rakiet Big day niz sa np: w sklepie fajerwerki-korsarz , czy one sie czyms roznia , ktore sa lepsze? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Września 2008 są dwa rodzaje Big Dayi. Takie ze złotą poligrafią i z czarną (te z czarną są profesjonalne i droższe, ale tez można kupować) Cytuj
maxior 0 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Efekt tych rakiet jest powalający i widziałem je na żywo dlatego mój tata mi w tym roku je kupił ;] 9,5/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi