ADRIAN 1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Chciał bym żeby ktoś polecił mi zestaw do 30 zl żeby był naprawdę dobry niestety w biedronce nie było już kung-fu dlatego nie mam pomysłów miałem kupic takie dwa ale jest jak jest muszę znaleśc coś nowego Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Za taką cenę jest małe pole manewru ale z zestawów to około 30zł kosztuje zestaw Pyro Mix. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Bardzo fajny zestaw z wieloma pierdółkami w cenie 30zł to Pyro-mix za około 33zł, albo może za 25zł wybierzesz zestaw rakiet JR25 Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja bym proponował coś z hesti.President kosztuję niestety 50zł.Za 30zł na pewno coś znajdziesz , zajrzyj do Reala , lub do auchana po świetach , będą promocję. Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja bym proponował coś z hesti.President kosztuję niestety 50zł.Za 30zł na pewno coś znajdziesz , zajrzyj do Reala , lub do auchana po świetach , będą promocję. President pamiętam zawsze po świętach stał po 3dyszki w auchanie o ile się nic nie zmieniło w sumie zestaw też dobry ma wiele pierdół ciekawe rakiety Cytuj
0 Yusha 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ojj kolego trudno będzie... a nie ma już w biedronce nawet Jupiterów??? :???: polecam Ci pozbierać się rano i iść do biedronki może będzie dostawa i będzie tam jakiś Kung Fu zanim rudzie nie rozbiorą... :smile: Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja sam do Auchana pojadę skoro będą promocje no te se kupię jakiś fajny zestaw. :razz: Nawet nie wiedziałem ,że są promocje w Auchanie na fajerwerki po świętach :roll: Cytuj
0 ADRIAN 1 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 chyba kupie w intermarche exkalibur za 20 zl juz raz go mialem bardzo fajny Cytuj
Pytanie
ADRIAN 1
Chciał bym żeby ktoś polecił mi zestaw do 30 zl żeby był naprawdę dobry niestety w biedronce nie było już kung-fu dlatego nie mam pomysłów miałem kupic takie dwa ale jest jak jest muszę znaleśc coś nowego
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi