Martino30 22 Opublikowano 4 Września goliat jest zdecydowanie słabszy od Thora efekt wielkosciowo ciut mniejszy a i huk wystrzału tez jest słabszy goliat to poprostu wiekszy brat serafina ale i tak jak na 48 mm ma piękne efekty Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Września XB2001 jedna z nówek od Triplexa, gdy widzisz na etykiecie "horse tail" to wiedz, że efekt koniogona czy jak kto woli wodospadu będzie się malował. Mnie ten efekt przypomina trochę jakby dotknął pędzlem szyby i wygiął go ku dołowi. Rapa Nui podeszła pod gusta forumowiczów, nie dziwię się, bo tanio można wyrwać ścianę cracklingu i to takiego niejanuszowego, wykwintnego, soczystego. Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 4 Września 2 godziny temu, Martino30 napisał(a): goliat jest zdecydowanie słabszy od Thora efekt wielkosciowo ciut mniejszy a i huk wystrzału tez jest słabszy goliat to poprostu wiekszy brat serafina ale i tak jak na 48 mm ma piękne efekty Nie miałem okazji odpalać ani oglądać Thora więc nie wiem jak to strzela... a co do goliatów planowane jest odpalenie 2szt. jednocześnie w kilkumetrowym odstępie od siebie, więc jakoś to będzie 31 minut temu, mantis napisał(a): XB2001 jedna z nówek od Triplexa, gdy widzisz na etykiecie "horse tail" to wiedz, że efekt koniogona czy jak kto woli wodospadu będzie się malował. Mnie ten efekt przypomina trochę jakby dotknął pędzlem szyby i wygiął go ku dołowi. Rapa Nui podeszła pod gusta forumowiczów, nie dziwię się, bo tanio można wyrwać ścianę cracklingu i to takiego niejanuszowego, wykwintnego, soczystego. Jedna i 2ga na rozpoczęcie pokazu, jedna > małego, 2ga > dużego Cytuj
marc 11 Opublikowano 20 Października Dwa Goliaty jednocześnie... będzie sztos. Trzymam kciuki i gratuluję mega kolekcji... Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 21 Października Bardzo fajne wyrzutnie, sporo klasyków jak i nowości tych ciężko dostępnych również. Kolejny rok wysoka forma pirotechniczna, zazdro! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi