PiroMan25 75 Autor Opublikowano 22 Października Przybył kolejny zakup. TXB263 do pokazu. Już od dłuższego czasu ta wyrzutnia mi siedziała w głowie, a po tegorocznym zlocie forumowym, utwierdziłem się w przekonaniu że będzie to dobry wybór. Wulkan który mnie zainteresował swoim nietypowym efektem, i reszta głównie po to żeby dobić do progu darmowej wysyłki. Aczkolwiek styxa już miałem, to na tyle mi się spodobał że postanowiłem go kupić ponownie. sklepzpetardami.pl Cytuj
mantis 429 Opublikowano 22 Października 1 godzinę temu, PiroMan25 napisał: TXB263 do pokazu. Już od dłuższego czasu ta wyrzutnia mi siedziała w głowie, a po tegorocznym zlocie forumowym, utwierdziłem się w przekonaniu że będzie to dobry wybór. Nie spodziewałem się, że wystrzały w TXB263 mają taki wysoki dolot. Wyraźnie górowały nad efektami pozostałych odpalonych w tamtym czasie fajerwerków. Cytuj
PiroMan25 75 Autor Opublikowano 3 Listopada Przybyła halloweenowa paka z shopka. Malibu udało się wyrwać za 15zł, reszta z kodem rabatowym -20%, a po prawo gratisy. Kostki mephisto i solaris przypadły mi do gustu efektami. Petardy mad shot od europyro typowo do kolekcji, bo bardzo mało miałem do czynienia z tym importerem. To czarno-zielone koło wyrzutni to stojak do rakiet. Na pewno mi się przyda, bo to wbijanie rurek w ziemię jest upierdliwe. Reszta tak typowo do zabawy. Jeszcze trochę planów zakupowych mam, więc niebawem pojawią się następne aktualizacje tematu. Cytuj
mantis 429 Opublikowano 3 Listopada Pamiętam na live, gdy pakowali Twoją paczkę. Zdziwiło mnie istnienie takiego składanego statywu do rakiet, bo wcześniej się nie natknąłem na taki produkt w żadnym innym sklepie. Sowite gratisy. Cyrko zarobić w tych czasach, to jak dostać premię w robocie. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 4 Listopada (edytowane) No Malibu w tej cenie to był nokaut Seria Big Bang od Jorge zasługuje już chyba na status legendy Ten stojaczek całkiem ciekawy ale osobiście wolę puszczać rakiety z wypalonych wyrzutni, wszystko potem brudne i osmolone. Edytowane 4 Listopada przez Grvby Cytuj
PiroMan25 75 Autor Opublikowano Sobota o 23:58 Nieduża, ale dość konkretna aktualizacja. Po zobaczeniu filmu importera z tą kostką kilka miesięcy temu, od razu wiedziałem że muszę to kupić jak będzie w PL. Etna/sklepfajerwerki. Stacjonarnie. Cytuj
mantis 429 Opublikowano Niedziela o 09:26 Pierwsze wystrzały mają coś podobnego do tego co występuje w kostce Sakura (Argento) lub Plasma (Argento). Osobiście najbardziej podobają mi się te intensywne fioletowe perły znajdujące się na końcach korony, a jest kilka takich wystrzałów. Cytuj
PiroMan25 75 Autor Opublikowano Wtorek o 22:07 No i (przynajmniej planowo) ostatnia aktualizacja tematu. Miałem brać KFE2203, ale ze względu na już mocno przekroczony budżet, wybór padł na sporo tańszy system. Na tegoroczny pokaz wystarczy. Może w przyszłym roku pomyślę nad większą ilością kanałów. Nie ukrywam że trochę się bałem kupować najtańszą chińszczyznę, ale sygnowanie marką triplex i gwarancja w sklepie w Polsce nieco mnie uspokaja. Mam nadzieję że będzie w stanie odpalić 2 zapalniki na raz z jednego kanału. Do tego single hukowe 20mm dumbum. Bardzo mi się one podobały, więc mam nadzieję że w tegorocznej partii nie są znerfione. Docelowo jest to ostatni zakup na ten rok, ale wiadomo jak to jest. Być może jeszcze coś mi wpadnie w oko. Zdjęcie całości będzie dopiero pod koniec grudnia, bo nie chce mi się tego wszystkiego wyciągać z kartonów, tylko po to, żeby zrobić zdjęcie i z powrotem to chować. Ponownie Etna. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 17 godzin temu Nie musisz się przejmować systemem, ja mam najtańszy 12 kanałowy jaki był dostępny na AliExpress i śmiga bezproblemowo Co do dwóch zapalników, przynajmniej ten mój-pali bez problemu, staraj się tylko nie używać baterii po „przejściach” Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi