Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przybył kolejny zakup. TXB263 do pokazu. Już od dłuższego czasu ta wyrzutnia mi siedziała w głowie, a po tegorocznym zlocie forumowym, utwierdziłem się w przekonaniu że będzie to dobry wybór.
Wulkan który mnie zainteresował swoim nietypowym efektem, i reszta głównie po to żeby dobić do progu darmowej wysyłki. Aczkolwiek styxa już miałem, to na tyle mi się spodobał że postanowiłem go kupić ponownie.
sklepzpetardami.pl

ucDbihM.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, PiroMan25 napisał:

TXB263 do pokazu. Już od dłuższego czasu ta wyrzutnia mi siedziała w głowie, a po tegorocznym zlocie forumowym, utwierdziłem się w przekonaniu że będzie to dobry wybór.

Nie spodziewałem się, że wystrzały w TXB263 mają taki wysoki dolot. Wyraźnie górowały nad efektami pozostałych odpalonych w tamtym czasie fajerwerków.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przybyła halloweenowa paka z shopka.

Malibu udało się wyrwać za 15zł, reszta z kodem rabatowym -20%, a po prawo gratisy.
Kostki mephisto i solaris przypadły mi do gustu efektami. Petardy mad shot od europyro typowo do kolekcji, bo bardzo mało miałem do czynienia z tym importerem.
To czarno-zielone koło wyrzutni to stojak do rakiet. Na pewno mi się przyda, bo to wbijanie rurek w ziemię jest upierdliwe.
Reszta tak typowo do zabawy.

Jeszcze trochę planów zakupowych mam, więc niebawem pojawią się następne aktualizacje tematu. :)

CyAb0Ug.jpeg

Opublikowano

Pamiętam na live, gdy pakowali Twoją paczkę. Zdziwiło mnie istnienie takiego składanego statywu do rakiet, bo wcześniej się nie natknąłem na taki produkt w żadnym innym sklepie.

Sowite gratisy. Cyrko zarobić w tych czasach, to jak dostać premię w robocie.

Opublikowano (edytowane)

No Malibu w tej cenie to był nokaut 🥊 Seria Big Bang od Jorge zasługuje już chyba na status legendy :D Ten stojaczek całkiem ciekawy ale osobiście wolę puszczać rakiety z wypalonych wyrzutni, wszystko potem brudne i osmolone. 

Edytowane przez Grvby
Opublikowano

Nieduża, ale dość konkretna aktualizacja. Po zobaczeniu filmu importera z tą kostką kilka miesięcy temu, od razu wiedziałem że muszę to kupić jak będzie w PL.

Z1LPb6n.jpeg

Etna/sklepfajerwerki. Stacjonarnie.

Opublikowano

Pierwsze wystrzały mają coś podobnego do tego co występuje w kostce Sakura (Argento) lub Plasma (Argento).

Osobiście najbardziej podobają mi się te intensywne fioletowe perły znajdujące się na końcach korony, a jest kilka takich wystrzałów.

Opublikowano

No i (przynajmniej planowo) ostatnia aktualizacja tematu. Miałem brać KFE2203, ale ze względu na już mocno przekroczony budżet, wybór padł na sporo tańszy system. Na tegoroczny pokaz wystarczy. Może w przyszłym roku pomyślę nad większą ilością kanałów.

Nie ukrywam że trochę się bałem kupować najtańszą chińszczyznę, ale sygnowanie marką triplex i gwarancja w sklepie w Polsce nieco mnie uspokaja. Mam nadzieję że będzie w stanie odpalić 2 zapalniki na raz z jednego kanału.

Do tego single hukowe 20mm dumbum. Bardzo mi się one podobały, więc mam nadzieję że w tegorocznej partii nie są znerfione.

Docelowo jest to ostatni zakup na ten rok, ale wiadomo jak to jest. Być może jeszcze coś mi wpadnie w oko. :)
Zdjęcie całości będzie dopiero pod koniec grudnia, bo nie chce mi się tego wszystkiego wyciągać z kartonów, tylko po to, żeby zrobić zdjęcie i z powrotem to chować.

8q34gc5.jpeg

Ponownie Etna.

Opublikowano

Nie musisz się przejmować systemem, ja mam najtańszy 12 kanałowy jaki był dostępny na AliExpress i śmiga bezproblemowo 😀 Co do dwóch zapalników, przynajmniej ten mój-pali bez problemu, staraj się tylko nie używać baterii po „przejściach”