Moloch 156 Opublikowano 20 Listopada Fajnie wyglądać zaczyna to Mantis. Fajny pokaz się uzbiera z tego. Cytuj
mantis 453 Autor Opublikowano 28 Listopada Największe zamówienie w tym roku. Pierwsze gatlingi na wyposażeniu, w tym jak do tej pory mało znany gatling gwizdowy. Wleciały słynne wilczki, czyli hit rakietowy 2024. Podwójny zakup wyrzutni The Best, która spodobała mi się na weselu 2023. taniefajerwerki.pl - jak co roku dziękuję za ofertę i za wlepki Cytuj
Moloch 156 Opublikowano 28 Listopada Ooo The Best, to jest dobre, robi robotę XB3014 do pokazu miodzio! Cytuj
Koopacz 56 Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) Witam Widzę,że Ty również uległeś urokowi xb3014. W połączeniu z prostą normalną kostka minimum 25 mm robi piękna robotę na niebie . Ją odpalałem ją z Black Cat od Jorge. Po pokazie ludzie,którzy chcieli mnie ubić ( bo radny nie załatwił jeszcze tego i owego w gminie),całowali mnie po rękach za efekty na niebie ). Gatling Scream - gdzie można go dorwać? Jestem zagorzałym fanem wszystkiego co ma " Scream" w nazwie. Z serii Argento 13 strzałów 30 mm tylko Expression do mnie przemawia. No,ale o gustach się nie dyskutuje.. One row( czy single line) to chyba na początek pokazu. Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia przez Koopacz Cytuj
mantis 453 Autor Opublikowano 3 Grudnia 18 godzin temu, Koopacz napisał: Gatling Scream - gdzie można go dorwać? Jestem zagorzałym fanem wszystkiego co ma " Scream" w nazwie. Z serii Argento 13 strzałów 30 mm tylko Expression do mnie przemawia. Kupowałem na taniefajerwerki. Cena promocyjna 67,12 zł tylko do północy 3.12. Co ciekawe importer Piromax. https://taniefajerwerki.pl/produkt/pxo216-bateria-rzymskich-ogni-scream/3591 A tak to na PiroMaster za 64,90 zł: https://www.fajerwerki-obornicka.pl/sklep/bateria-rzymskich-ogni-scream-pxo216-84-strzaly/ 18 godzin temu, Koopacz napisał: One row( czy single line) to chyba na początek pokazu. Myślałem, aby odpalić szybkim lontem one rowa po zakończeniu efektu trwania zwykłej wyrzutni jako takie dołączenie finału do regularnej kostki - tu głównie chodzi o odpalenie wężowego one rowa po odpaleniu wężowej wyrzutni wielostrzałowej. Tak, normalnie na pokazach OR daje się często na początek całego pokazu Cytuj
mantis 453 Autor Opublikowano 4 Grudnia 59 minut temu, Nowak napisał: U Mantisa jak co roku ciekawe zbiory. Co jeszcze planujesz? Wjedzie jeszcze małe zamówienie z PiroArt, a także lont szybki i to byłoby na tyle w tym roku, aby nie przedobrzyć Cytuj
mantis 453 Autor Opublikowano 5 Grudnia Drugi Józef Korba do kolekcji oraz brakująca jorgowska fontanna. Fontannę dało się kupić gdzie indziej taniej, ale ponieważ nie planowałem już więcej zakupów, to wolałem ją wziąć na doczepkę do tego jednego zamówienia, by płacić tylko raz za przesyłkę. W piątek 28.11 zamówione, a dotarło dopiero w czwartek 5.12. Może mieli dużo zamówień, bo była kumulacja zakupów black friday-owych... piroart.pl / piroart.eu / Bazyl Fajerwerki Cytuj
mantis 453 Autor Opublikowano 6 Grudnia Lont szybki od Mpiwowskiego. Nie spodziewałem się, że 10 metrów da się zwinąć w taki zwięzły kłębek. Dużo wlepek w gratisie, za które serdecznie dzięki, o istnieniu niektórych nawet nie wiedziałem, takich jak: 1 spotkanie forumowe forumfajerwerki.pl, polskiefajerwerki.net, czy upadłe fw.net.pl (filtr przerabiający pełną nazwę tego forum na nazwę naszego forum wciąż istnieje). Bardzo fajny sentymentalny dodatek, który objętościowo, ale też emocjonalnie jest praktycznie rzecz biorąc większy niż samo zamówienie sprzedaż prywatna 1 Cytuj
mantis 453 Autor Opublikowano 9 Grudnia Zdjęcie całości stuffu 2024 Teraz tylko czekamy na sylwestry 3 Cytuj
Fraptak 20 Opublikowano 9 Grudnia @mantis stuff bardzo fajny i konkretny tylko ja bym zostawił Sky Cruiser ponieważ widzę jak zwiększa się ich wartość nie mówię o paczce mówię o 1 sztuce Cytuj
Grvby 151 Opublikowano 9 Grudnia Znowu niestandardowo, choć czołg to nie jest to w dalszym ciągu Twoje zestawy wyróżniają się na tle klasycznych stuff-ów Jest coś do zabawy, jest coś do strzelania na wałach O opinie na temat poszczególnych rzeczy jestem spokojny-zawsze recenzja po sylwestrze jest. Miłego i udanego strzelania! 1 Cytuj
Moloch 156 Opublikowano 13 Grudnia Zawsze lubiłem twoje stuffy tematyczne. W tym roku widzę bardziej klasycznie choć pokazowo. Mam nadzieję że wyjdzie Ci z tego stuffu świetny pokaz na 2 strefy Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 13 Grudnia Będzie na czym oko zawiesić . Spory zestaw wyrzutni.Do tego dużo nowości. Rozgrzewkę też jest czym zacząć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi