Moloch 151 Opublikowano 20 Listopada Fajnie wyglądać zaczyna to Mantis. Fajny pokaz się uzbiera z tego. Cytuj
mantis 438 Autor Opublikowano Czwartek o 13:37 Największe zamówienie w tym roku. Pierwsze gatlingi na wyposażeniu, w tym jak do tej pory mało znany gatling gwizdowy. Wleciały słynne wilczki, czyli hit rakietowy 2024. Podwójny zakup wyrzutni The Best, która spodobała mi się na weselu 2023. taniefajerwerki.pl - jak co roku dziękuję za ofertę i za wlepki Cytuj
Moloch 151 Opublikowano Czwartek o 14:39 Ooo The Best, to jest dobre, robi robotę XB3014 do pokazu miodzio! Cytuj
Koopacz 56 Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Witam Widzę,że Ty również uległeś urokowi xb3014. W połączeniu z prostą normalną kostka minimum 25 mm robi piękna robotę na niebie . Ją odpalałem ją z Black Cat od Jorge. Po pokazie ludzie,którzy chcieli mnie ubić ( bo radny nie załatwił jeszcze tego i owego w gminie),całowali mnie po rękach za efekty na niebie ). Gatling Scream - gdzie można go dorwać? Jestem zagorzałym fanem wszystkiego co ma " Scream" w nazwie. Z serii Argento 13 strzałów 30 mm tylko Expression do mnie przemawia. No,ale o gustach się nie dyskutuje.. One row( czy single line) to chyba na początek pokazu. Pozdrawiam Edytowane 14 godzin temu przez Koopacz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi