bedziu 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 miał z was ktos te produkty z tropica :?: http://www.tropic.pl/petardy_2.php?pro=327#podzialps.zdrowych wesołych Cytuj
saper 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kupiłem 4 op. TC16 "Big Pitatka".W jednym op. 10szt. za 3zł.Według mnie to bardzo dobre i głośne petardy jak zresztą każde piratki i korsarki.Już 5 sztuk wystrzeliłem.Polecam bo warto kupić. Cytuj
Lukiz 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 W tamtym roku miałem opakowanie piratek z tropica i w tym roku tez mam. Bardzo głośne opłacalne w 100% Cytuj
Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mam w tym roku 2op. Big piratek odpaliłem już z 4 big piratki i naprawde huk jest extra;) Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 4 Lutego 2008 Petarda o nazwie PIRATKA jest mocna jak na swoją cene bo jedyne 30 gr sztuka.byłem bardzo zdziwiony jak wrzuciłem ją do pustaka uciekam a tu nagle całego pustaka rozerwało :neutral: byłem w szoku :???: polecam 10/10 Cytuj
Mars 0 Opublikowano 9 Marca 2008 popieram kameleona jak wsadzilem ją do pustaka to rozwalilo go na kawalki (male kawalki)co roku moge ich mieć ile tylko chce po cenach hurtowych poniewarz wraz z rodzicami handlujemy fajerwerkami na odpustach (jest super) :mrgreen: Cytuj
kometa 0 Opublikowano 12 Marca 2008 bardzo polecam te petardy są mocne i tanie . Lubie sie nimi bawić (podpalam piratke i kłade na niej puszke po konserwie czy czymś innym :razz: fajnie odlatuje)A co do Big piratek to są jeszcze mocniejsze od piratek.Jeszcze raz bardzo poleczm te petardy Cytuj
Kryspinek2008 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Miałem piratki są bardzo głośne ...tylko że u mnie kosztuje 50gr sztuka :-/A co do big piratek to ich nie miałem ale myślę że powinny być bardzo głośne :razz: :razz: Cytuj
big jumbo 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 big piratki kupilem 3 paczki i odpaliłem pare na próbe i one raz są głośne raz nie //// mialem kilka takich co sie proch z nich kruszył i może od tego taki huk że raz glosny a raz cichy ///// tylko ich nie rzucajcie bo bedziecie mieli niewypał /// rzuciłem dwie na suchą trawe a tu błysk i nic ;[[ Cytuj
zawa 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wlasnie mialem cos podobnego z tymi piratkami, ze raz wybuchaly głośniej a raz ciszej. Cytuj
Stru? 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja już 3 rok jestem wyposażony w Big Piratki. Stosunek cena/jakość wzorowy. W tym roku potaniały u mnie o 20 gr ale nic za darmo mianowicie są pozbawione plastikowych zakończeń a pudełeczko nie jest ofoliowane tylko zaklejone na pasek taśmy.Same petardy są również niechlujnie ułożone. Co do niewypałów podpisuje się pod słowami Big Jumbo nie rzucajcie nimi za mocno o beton itp bo mogą zgasnąć tak pozbyłem się 4 egzemplarzy. Dobrze,że moc się nie zmieniła. A jak u was z jakością Big Piratek?? Dodam.że kupiłem je w hurtowni. Cytuj
adam 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 dzis odpalilem wielkiego achtunga i big piratke....BIG PIRATKA była spokojnie lepsza od gównianego achtunga!!!!! Cytuj
maxior 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja także nabyłem Big Piratke i jestem z niej zadowolony ;] Zrobiłem porównanie Big Piartki z tropica i Piratki z hesti oto film: http://www.youtube.com/user/mybaranowski#p/u/0/MAr9o85zx4cBig Piratka wygrała o jakieś 1,5 swojego huku moja ocena: 9/10. Cytuj
Bartek_expert 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ogólnie piratki są dobre tylko bardzo szybko wybuchają Cytuj
Anton 0 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Big piratka (TC16) - wyprodukowana 2009 w porównaniu z zeszłym rokiem zrobiona o wiele gorszą, na petardzie są nieobecne plastikowe przykrywki i zdrobnia skład wybuchowej substancjimoja ocena 6/10 Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Bardzo dobra petarda za tą cenę lecz przegrywa z megapiratkami z hestii Cytuj
Anton 0 Opublikowano 25 Września 2010 Bardzo dobra petarda za tą cenę lecz przegrywa z megapiratkami z hestii Przepraszam, to jest możliwe, że jest to bardziej dla "megapiratki z Hestii?? Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 7 Października 2010 Te Big piratki nie są takie złe do zabawy co piątek bawimy się nimi z kolegą Cytuj
alfa1989 0 Opublikowano 31 Października 2010 piratke używam każdego roku,duzo zabawy za naprawde mało kasy B) Cytuj
SP1007 0 Opublikowano 28 Listopada 2011 Mialem TC15 i TC16 i uwazam , ze TC15 jest lepsza w stosunku cena - jakość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi