Moloch 148 Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Początek czas zacząć. Pierwsza paczka do mnie dotarła i prezentuje się tak: Edytowane 19 Stycznia przez Moloch Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 19 Stycznia Witam Myślałem,że nie ma możliwości kupna kostek lidlowych normalnie. Nigdy nie miałem tej kostki,ale na filmie prezentuje się zacnie. Poza tym - skoro wziąłeś trzy,musisz mieć do nich sympatię. Pozdrawiam Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Nigdy jej nie odpalałem, chciałem kupić Predatora albo Red Sonię, ale niestety nie było, a z filmów wnioskuję, że ta jest wporządku, kupuję wyrzutnie głównie, które mają dużo strzałów bo tak mi wygodniej (mniej noszenia) Pyroco poza marketami nie da się kupić, ale na jednym z discordów można dostać. Edytowane 19 Stycznia przez Moloch Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 19 Stycznia Będziesz pan zadowolony, bardzo ładna kostka z dobrym mixem efektów Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 19 Stycznia O ty skubańcu, Pyroco ? Jak?? Skąd... Ciekawe dojścia masz, Thorian potężna kosteczka, do tego masz aż 3... Fajnie, podziwiam zazdroszczę, gdybyś miał dojścia na red Sonia odezewij się do kolegi z forum chętnie zakupie ! Start 10/10 za dostanie niedostępnych kostek ?! Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 19 Stycznia 1 godzinę temu, ArbTree napisał(a): Będziesz pan zadowolony, bardzo ładna kostka z dobrym mixem efektów Nigdy nie miałem mam nadzieję, że zrobi robotę. Bo bardzo mi się podoba mix efektów w tej wyrzutni. Nie jest taki popularny, że ciągle tylko brokatowa korona. 6 minut temu, Korsarz96 napisał(a): O ty skubańcu, Pyroco ? Jak?? Skąd... Ciekawe dojścia masz, Thorian potężna kosteczka, do tego masz aż 3... Fajnie, podziwiam zazdroszczę, gdybyś miał dojścia na red Sonia odezewij się do kolegi z forum chętnie zakupie ! Start 10/10 za dostanie niedostępnych kostek ?! Kurcze jak by była Red Sonia to bym brał 6 sztuk polowałem na Kronosa i właśnie Red Sonię. Ale niestety nie ma kolega. Cytuj
kuciak78 16 Opublikowano 21 Stycznia Thorian fajny, miałem 2 lata temu a w tej cenie to żal nie brać. Bardzo fajna od tego sorzedawcy jest też Bad Boy od Triplexa. Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 22 Stycznia 14 godzin temu, kuciak78 napisał(a): Thorian fajny, miałem 2 lata temu a w tej cenie to żal nie brać. Bardzo fajna od tego sorzedawcy jest też Bad Boy od Triplexa. Myślałem aby też BadBoya brać, ale BadBoy w kartonie ma 6 szt. Dla mnie to już za dużo, a rozdrabniać się nie ma sensu Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 24 Lutego Druga paczka do mnie dotarła i prezentuje się tak, fajne zamówienie z małym gratisem: 1 Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 21 Marca (edytowane) Trzecia paczka do mnie dotarła i prezentuje się tak: Zamówienie z małym gratisem jak poprzednio. Myślę że wyrzutnie pójdą na finał pokazowy. Edytowane 21 Marca przez Moloch Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 29 Marca Witam Jeśli to będzie na finale, gwarantuję, że widzom opadną szczęki. Na filmiku przestaje się nieziemsko . Pozdrawiam Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 4 Kwietnia W dniu 29.03.2024 o 14:58, Koopacz napisał(a): Witam Jeśli to będzie na finale, gwarantuję, że widzom opadną szczęki. Na filmiku przestaje się nieziemsko . Pozdrawiam Pewnie pójdzie jako finałowa salwa. W tym roku staram się zrobić "cichy" pokaz z "kulminacyjnym" finałem. Cytuj
Moloch 148 Autor Opublikowano 22 Czerwca Jakiś czas temu przyszła do mnie paczka zamówiona u MPI, a teraz miałem czas aby wrzucić zdjęcia i się nią pochwalić Oby projekt durnej ustawy został odrzucony w sejmie... bo nasza pasja będzie mocno utrudniona i kosztowna... Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 11 Lipca Same pro wyrzutnie nie ma co To wygląda trochę jak plan na pokaz z użyciem systemu. Już wiem kto mi absynty zwinął Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi