Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Początek czas zacząć.

Pierwsza paczka do mnie dotarła i prezentuje się tak:

20240119-112911.jpg

20240119-112949.jpg

Edytowane przez Moloch
Opublikowano

Witam

Myślałem,że nie ma możliwości kupna kostek lidlowych normalnie. Nigdy nie miałem tej kostki,ale na filmie prezentuje się zacnie. Poza tym - skoro wziąłeś trzy,musisz  mieć do nich sympatię.

Pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)

Nigdy jej nie odpalałem, chciałem kupić Predatora albo Red Sonię, ale niestety nie było, a z filmów wnioskuję, że ta jest wporządku, kupuję wyrzutnie głównie, które mają dużo strzałów bo tak mi wygodniej (mniej noszenia) :)
Pyroco poza marketami nie da się kupić, ale na jednym z discordów można dostać.

Edytowane przez Moloch
Opublikowano

Będziesz pan zadowolony, bardzo ładna kostka z dobrym mixem efektów ;)

Opublikowano

O ty skubańcu, Pyroco ? Jak?? Skąd... Ciekawe dojścia masz, Thorian potężna kosteczka, do tego masz aż 3... Fajnie, podziwiam zazdroszczę, gdybyś miał dojścia na red Sonia odezewij się do kolegi z forum chętnie zakupie ! Start 10/10 za dostanie niedostępnych kostek ?!

Opublikowano
1 godzinę temu, ArbTree napisał(a):

Będziesz pan zadowolony, bardzo ładna kostka z dobrym mixem efektów ;)

Nigdy nie miałem mam nadzieję, że zrobi robotę. Bo bardzo mi się podoba mix efektów w tej wyrzutni. Nie jest taki popularny, że ciągle tylko brokatowa korona.

6 minut temu, Korsarz96 napisał(a):

O ty skubańcu, Pyroco ? Jak?? Skąd... Ciekawe dojścia masz, Thorian potężna kosteczka, do tego masz aż 3... Fajnie, podziwiam zazdroszczę, gdybyś miał dojścia na red Sonia odezewij się do kolegi z forum chętnie zakupie ! Start 10/10 za dostanie niedostępnych kostek ?!

Kurcze jak by była Red Sonia to bym brał 6 sztuk :D polowałem na Kronosa i właśnie Red Sonię. Ale niestety nie ma kolega.

Opublikowano

Thorian fajny, miałem 2 lata temu a w tej cenie to żal nie brać. Bardzo fajna od tego sorzedawcy jest też Bad Boy od Triplexa.

Opublikowano
14 godzin temu, kuciak78 napisał(a):

Thorian fajny, miałem 2 lata temu a w tej cenie to żal nie brać. Bardzo fajna od tego sorzedawcy jest też Bad Boy od Triplexa.

Myślałem aby też BadBoya brać, ale BadBoy w kartonie ma 6 szt. Dla mnie to już za dużo, a rozdrabniać się nie ma sensu :D 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Druga paczka do mnie dotarła i prezentuje się tak, fajne zamówienie z małym gratisem: 

20240224-094711.jpg

20240224-094954.jpg

20240224-095001.jpg

• Like 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Trzecia paczka do mnie dotarła i prezentuje się tak:
Zamówienie z małym gratisem jak poprzednio.
Myślę że wyrzutnie pójdą na finał pokazowy.

20240321-140030.jpg

20240321-140455.jpg

20240321-140506.jpg

Edytowane przez Moloch
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Jeśli to będzie na finale, gwarantuję, że widzom opadną szczęki. Na filmiku przestaje się nieziemsko .

Pozdrawiam 

Opublikowano
W dniu 29.03.2024 o 14:58, Koopacz napisał(a):

Witam

Jeśli to będzie na finale, gwarantuję, że widzom opadną szczęki. Na filmiku przestaje się nieziemsko .

Pozdrawiam 

Pewnie pójdzie jako finałowa salwa. W tym roku staram się zrobić "cichy" pokaz z "kulminacyjnym" finałem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś czas temu przyszła do mnie paczka zamówiona u MPI, a teraz miałem czas aby wrzucić zdjęcia i się nią pochwalić :D

20240622-111456.jpg

20240622-111500.jpg

Oby projekt durnej ustawy został odrzucony w sejmie... bo nasza pasja będzie mocno utrudniona i kosztowna...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Same pro wyrzutnie nie ma co ;)  To wygląda trochę jak plan na pokaz z użyciem systemu. Już wiem kto mi absynty zwinął :P