M1KEZ 0 Opublikowano 1 Stycznia (edytowane) Piękny pokaz, dynamiczny, efekty piękne Jaki koszt pokazu? Edytowane 1 Stycznia przez M1KEZ Cytuj
mantis 488 Opublikowano 1 Stycznia One row na początek, a później to już narastająca budowa napięcia. Przez cały czas gęsto. Riakeo jednak klasę pokazał, obie kostki od tego importera z długo opadającymi ramionami efektów. Podwójny Bite Force zrobił w dodatku jeszcze podwójny finał. Trzeba się będzie nim zainteresować skoro ocena aż 11/10. Cytuj
Moloch 162 Autor Opublikowano 1 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, M1KEZ napisał(a): Piękny pokaz, dynamiczny, efekty piękne Jaki koszt pokazu? Ale mnie zabiłeś pytaniem bo to pierwszy pokaz od kilku lat, któego nie liczyłem dokładnie. Tak na szybko około 3000 wydałem. 16 minut temu, mantis napisał(a): One row na początek, a później to już narastająca budowa napięcia. Przez cały czas gęsto. Riakeo jednak klasę pokazał, obie kostki od tego importera z długo opadającymi ramionami efektów. Podwójny Bite Force zrobił w dodatku jeszcze podwójny finał. Trzeba się będzie nim zainteresować skoro ocena aż 11/10. Bite Force naprawdę bardzo nie odbiega od Riakeo. Polecam bo warto! Jest taki compound Achtung 225 SRPYRO i on też ma na finał właśnie Bite Force. Edytowane 1 Stycznia przez Moloch Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi