Skocz do zawartości

[Moloch] Zbieranina 2024/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Piękny pokaz, dynamiczny, efekty piękne :)

Jaki koszt pokazu?

Edytowane przez M1KEZ
Opublikowano

One row na początek, a później to już narastająca budowa napięcia. Przez cały czas gęsto. Riakeo jednak klasę pokazał, obie kostki od tego importera z długo opadającymi ramionami efektów. Podwójny Bite Force zrobił w dodatku jeszcze podwójny finał. Trzeba się będzie nim zainteresować skoro ocena aż 11/10.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, M1KEZ napisał(a):

Piękny pokaz, dynamiczny, efekty piękne :)

Jaki koszt pokazu?

Ale mnie zabiłeś pytaniem :D bo to pierwszy pokaz od kilku lat, któego nie liczyłem dokładnie. Tak na szybko około 3000 wydałem.

16 minut temu, mantis napisał(a):

One row na początek, a później to już narastająca budowa napięcia. Przez cały czas gęsto. Riakeo jednak klasę pokazał, obie kostki od tego importera z długo opadającymi ramionami efektów. Podwójny Bite Force zrobił w dodatku jeszcze podwójny finał. Trzeba się będzie nim zainteresować skoro ocena aż 11/10.

Bite Force naprawdę bardzo nie odbiega od Riakeo. Polecam bo warto! :) Jest taki compound Achtung 225 SRPYRO i on też ma na finał właśnie Bite Force.

Edytowane przez Moloch