cinek609 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Symbol:1895Nazwa:Fireball XL5Pakowanie:5 rakiet w srodkuCena:30-35 zlOpis:zestaw rakiet - 5 szt., każda z rakiet z odmiennym kolorowym rozbłyskiem. (czerwonym, zielonym, żółtym, niebieskim, czerwono-zielonym)Zdjecie:KLIK Wiem, ze na stronie SP sa filmiki, ale na nich czesto sa gorsze efekty niz w rzeczywistosci.Wiec moje pytanie:Czy mial je ktos, jakie maja efekty?Czy oplaca sie je kupic, bo zastanawiam sie nad nimi?Najlepiej jak by ktos mial filmik :lol: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja je mialem 2 lata temu i w tym roku tez je mam pamiętam ze bardzo wysoko lecialy mialy ogromny efekt i ogromny huk :mrgreen: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Na filmiku bardzo ładne efekty.Rakieta leci na około 100m i daję piękny cracling za każdym razem.8/10 Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Cudowne efekty... :razz: Bardzo wysoko lecą i wybuchają pięknymi soczystymi kolorami z craclingiemmoja ocena 9/10 jak na 5 rakiet to ciut za drogo Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Cudowne efekty... :razz: Bardzo wysoko lecą i wybuchają pięknymi soczystymi kolorami z craclingiemmoja ocena 9/10 jak na 5 rakiet to ciut za drogo czemu zadrogo cena idealna jak na ich wielkosc Cytuj
Matex 1 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Mi się wydaje że troche zadrogie jak za tą cenę można nabyć o wiele lepsze z Jorga ale efekt przyzwoity mimo to dam 8/10 jakoś mnie nie przekonują Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 6 Stycznia 2008 ten film na stronie superpower to totalna ściema :evil: mają zupełnie inne efekty mniejsze i rakiety sped IV są lepsze nie polecam 4/10 4 punkty za to że wysoko lecą Cytuj
neone 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 nom nie jestem pewny czy za tą cenę sie opłacają napewno są tańsze i lepsze rakiety jorge Cytuj
ludi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 dobre te rakiety wysoko lecą + głosny huk i ładny efekt :razz: jestem z nich zadowolony chodź gdyby były troche tańsze :twisted: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Listopada 2009 Na Sylwku 3 lata temu były odpalane przez kolegę. Efekt całkiem porządny - rozprysk multicolor. Można kupić jak ktoś lubi rakiety. Często dostępne w Lidlu. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Miałem je na sylwka 2007/2008.Pamięta dokładnie Wysoko lecą Efekt piękny...Polecam w 100% :mrgreen: Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Super rakiety... porządny efekt porządny huk, cena też nie wygórowana... czego chcieć więcej? 5/5 Cytuj
neone 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ma ktoś filmik ? i czy ten cracling w każdej rakiecie jest porządny ? Cytuj
neone 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 kurrr ;/ lenio dobijasz mnie... chodzi mi o czyjś filmik bo akurat te producenta to są nic nie warte Cytuj
Kamol 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Miałem ją w tamtym roku w lidlu.Koszt jednej rakiety to jakieś 7zł.Pamiętam że bardzo wysoko leciały producent podaje 80-90m i wybuchały z wielkim hukiem i dużym efektem na kilkadziesiąt metrów.Po ich wybuchach włączały się alarmy ;d.Ale trzeba na nie uważać bo potrafią skręcać :twisted: Cytuj
milan07 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mam je w tym roku. Przetestuję w sylwetra i postaram się zaodac filmik. Cytuj
marcinw 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 W tym roku kupiłem w lidlu i ledwo co startowały... Tylko jedna dobrze w górę poleciała, reszta robiła piękne łuczki i nad ziemią wybuchała W Poprzednich latach było lepiej, może przeterminowane? Cytuj
Kamol 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Współczuje poprzednikowi bo za ta cenę można kupić dość dobrą wyrzutnię ale moje startowały naprawde dobrze w tym roku a efekty najlepsze od trzech lat ;] Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Te rakiety są wadliwe. Sąsiad odpalał parę godzin temu. Jedna rakieta polecała sobie w bok a reszta lecąc w górę w pewnym momencie jakby stawała w powietrzu nie mając siły lecieć. Co prawda efekty bardzo duże, ale przez to że leciały nisko wybuchając efekt było widać już przy samej ziemi. Dosyć niebezpieczna sytuacja. Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Przed świętami widziałem je na jakimś stosiku w dąbrowie górniczej za 80zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi