GraysonGalaxy46 0 Opublikowano 25 Lutego Cześć, czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć jak nazywa się przed ostatni efekt w nagraniu tej wyrzutni https://pyrotechshop.pl/product-pol-3539-Bateria-HELL-RAISER-68-strzalow-25-30mm-Surex.html bardzo mi zależy na wyrzutni gdzie jest tego więcej ale nawet nie wiem jak szukać Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 25 Lutego Zapewne chodzi o silver chrysanthemum mines to red green yellow blue purple lemon orange. Może to ci podpasuje Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 26 Lutego 23 godziny temu, Kamil911 napisał(a): Zapewne chodzi o silver chrysanthemum mines to red green yellow blue purple lemon orange. Może to ci podpasuje Piękna wyrzutnia Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 27 Lutego 9 godzin temu, LudwiczekR napisał(a): Piękna wyrzutnia Trzeba brać poprawkę, że to film od chińczyka to i kolory i dźwięk podrasowane Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 27 Lutego 3 godziny temu, Moloch napisał(a): Trzeba brać poprawkę, że to film od chińczyka to i kolory i dźwięk podrasowane Dlatego najlepiej oglądać filmiki naszych rodzimych testerów-pirotechników Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi