Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miałem nic nie robić ale Pan MPIWOWSKI otworzył sklep i stało się... xddd

W tym roku będzie tylko pokaz i mam nadzieje, że będzie już bardziej dopracowany niż rok temu

Zostało mi kilka wyrzutni z tamtego roku które nie zostały odpalone w pokazie lub na luźnym strzelaniu i będą mam nadzieję użyte w tym roku o ile będą pasować, bo jak widać po pierwszych zakupach chciałbym w tym roku dużo kolorów, jeśli wyjdzie chociaż trochę tak jak sobie zaplanowałem to będzie dobrze xd:fireworks:

Także, pierwsza paczka w tym roku kupiona na forum od mpiwowskiego w bardzo fajnych cenach, aż szkoda było nie brać xd

GxiVqHj.jpeg

BF25S-1034 x2 
BF25S-1022 x2
BF25S-1002 x2 
JW2039 Eden x3
BZ50S-7019 x2 
TB130 Orange Puppy x4
JW49 x2
SCALA100A
PXL/1.0/T02 x2

Edytowane przez Mroczny
  • Like 6
Opublikowano
9 godzin temu, Mroczny napisał(a):

Miałem nic nie robić ale....

Tak tak ? standard jak co roku, a nagle pojawia się okazja i aż coś drze w środku, że obojętnie nie da się przejść xD
Mocny początek :) 

• Like 1
Opublikowano

Miałem na celowniku Scalę 100A, ale teraz wiadomo komu ona przypadła.

Pierwszy update i jest bardzo okazale. Dużo kątówek, rzeczy z serii pokazowej Tropic Pro.

• Like 1
Opublikowano

Sam się nad tą scalą zastanawiałem, ale uznałem że nie wydam prawie 700zł na jedną wyrzutnię. Natomiast ciebie najwidoczniej budżet nie ogranicza, można pozazdrościć :D. Po ilości kostek tropic pro, widać że pokaz będzie z grubej rury, a happy puppy dodadzą efektu nieco niżej.

16 godzin temu, Mroczny napisał(a):

W tym roku będzie tylko pokaz

Sam pokaz, bez luźnego nawalania dzień i noc? Aż mnie zdziwiłeś. Ja bym tak nie umiał xD.

• Like 1
Opublikowano

Ilość kostek i ich rodzaj którego taki amator jak ja nawet nie zna i o istnieniu takich kostek nawet nie słyszał, chodź obejrzałem filmiki każdej, którą MPI wrzucił na sell to raczej kostki w większości typowo pokazowe, raczej nie dla Januszy, ale zdjęcie wygląda bogato, myślę że w kwestii zakupów styczniowo lutowych wiemy komu przyznać odznakę.. gratki, imponujące życzę powodzenia z pokazem i z dalszą częścią zakupów ^.^

• Like 1
Opublikowano

Witam

Patrząc na jeden zakup, w którym towaru jest na parę pokazów, aż ciarki mnie przechodzą,co będzie dalej....

Pozdrawiam

Ps. Eden też jest u mnie jednym z nieodłącznych elementów pokazów.

• Like 1
Opublikowano

Uzupełnienie edenów z Jorge

BZ49-6006

s2Qx9uS.jpeg

Opublikowano

Kto Ci to cudo sprzedał? :D 

Opublikowano

na piroarcie ostatnią sztukę znalazłem :P

Opublikowano

Ile za całość wyszło złotówek na pierwszym zdjeciu? Bo widzę że sporo jest tych różnych wyrzutni.