Mroczny 163 Opublikowano 3 Marca (edytowane) Miałem nic nie robić ale Pan MPIWOWSKI otworzył sklep i stało się... xddd W tym roku będzie tylko pokaz i mam nadzieje, że będzie już bardziej dopracowany niż rok temu Zostało mi kilka wyrzutni z tamtego roku które nie zostały odpalone w pokazie lub na luźnym strzelaniu i będą mam nadzieję użyte w tym roku o ile będą pasować, bo jak widać po pierwszych zakupach chciałbym w tym roku dużo kolorów, jeśli wyjdzie chociaż trochę tak jak sobie zaplanowałem to będzie dobrze xd Także, pierwsza paczka w tym roku kupiona na forum od mpiwowskiego w bardzo fajnych cenach, aż szkoda było nie brać xd BF25S-1034 x2 BF25S-1022 x2 BF25S-1002 x2 JW2039 Eden x3 BZ50S-7019 x2 TB130 Orange Puppy x4 JW49 x2 SCALA100A PXL/1.0/T02 x2 Edytowane 3 Marca przez Mroczny 6 Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 3 Marca 9 godzin temu, Mroczny napisał(a): Miałem nic nie robić ale.... Tak tak standard jak co roku, a nagle pojawia się okazja i aż coś drze w środku, że obojętnie nie da się przejść xD Mocny początek 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Marca Miałem na celowniku Scalę 100A, ale teraz wiadomo komu ona przypadła. Pierwszy update i jest bardzo okazale. Dużo kątówek, rzeczy z serii pokazowej Tropic Pro. 1 Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 3 Marca Sam się nad tą scalą zastanawiałem, ale uznałem że nie wydam prawie 700zł na jedną wyrzutnię. Natomiast ciebie najwidoczniej budżet nie ogranicza, można pozazdrościć . Po ilości kostek tropic pro, widać że pokaz będzie z grubej rury, a happy puppy dodadzą efektu nieco niżej. 16 godzin temu, Mroczny napisał(a): W tym roku będzie tylko pokaz Sam pokaz, bez luźnego nawalania dzień i noc? Aż mnie zdziwiłeś. Ja bym tak nie umiał xD. 1 Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 3 Marca Ilość kostek i ich rodzaj którego taki amator jak ja nawet nie zna i o istnieniu takich kostek nawet nie słyszał, chodź obejrzałem filmiki każdej, którą MPI wrzucił na sell to raczej kostki w większości typowo pokazowe, raczej nie dla Januszy, ale zdjęcie wygląda bogato, myślę że w kwestii zakupów styczniowo lutowych wiemy komu przyznać odznakę.. gratki, imponujące życzę powodzenia z pokazem i z dalszą częścią zakupów ^.^ 1 Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 4 Marca Witam Patrząc na jeden zakup, w którym towaru jest na parę pokazów, aż ciarki mnie przechodzą,co będzie dalej.... Pozdrawiam Ps. Eden też jest u mnie jednym z nieodłącznych elementów pokazów. 1 Cytuj
Mekoper 1 Opublikowano 14 Marca Ile za całość wyszło złotówek na pierwszym zdjeciu? Bo widzę że sporo jest tych różnych wyrzutni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi