Mroczny 170 Opublikowano 3 Marca (edytowane) Miałem nic nie robić ale Pan MPIWOWSKI otworzył sklep i stało się... xddd W tym roku będzie tylko pokaz i mam nadzieje, że będzie już bardziej dopracowany niż rok temu Zostało mi kilka wyrzutni z tamtego roku które nie zostały odpalone w pokazie lub na luźnym strzelaniu i będą mam nadzieję użyte w tym roku o ile będą pasować, bo jak widać po pierwszych zakupach chciałbym w tym roku dużo kolorów, jeśli wyjdzie chociaż trochę tak jak sobie zaplanowałem to będzie dobrze xd Także, pierwsza paczka w tym roku kupiona na forum od mpiwowskiego w bardzo fajnych cenach, aż szkoda było nie brać xd BF25S-1034 x2 BF25S-1022 x2 BF25S-1002 x2 JW2039 Eden x3 BZ50S-7019 x2 TB130 Orange Puppy x4 JW49 x2 SCALA100A PXL/1.0/T02 x2 Edytowane 3 Marca przez Mroczny 6 Cytuj
ArbTree 68 Opublikowano 3 Marca 9 godzin temu, Mroczny napisał(a): Miałem nic nie robić ale.... Tak tak standard jak co roku, a nagle pojawia się okazja i aż coś drze w środku, że obojętnie nie da się przejść xD Mocny początek 1 Cytuj
mantis 453 Opublikowano 3 Marca Miałem na celowniku Scalę 100A, ale teraz wiadomo komu ona przypadła. Pierwszy update i jest bardzo okazale. Dużo kątówek, rzeczy z serii pokazowej Tropic Pro. 1 Cytuj
PiroMan25 81 Opublikowano 3 Marca Sam się nad tą scalą zastanawiałem, ale uznałem że nie wydam prawie 700zł na jedną wyrzutnię. Natomiast ciebie najwidoczniej budżet nie ogranicza, można pozazdrościć . Po ilości kostek tropic pro, widać że pokaz będzie z grubej rury, a happy puppy dodadzą efektu nieco niżej. 16 godzin temu, Mroczny napisał(a): W tym roku będzie tylko pokaz Sam pokaz, bez luźnego nawalania dzień i noc? Aż mnie zdziwiłeś. Ja bym tak nie umiał xD. 1 Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 3 Marca Ilość kostek i ich rodzaj którego taki amator jak ja nawet nie zna i o istnieniu takich kostek nawet nie słyszał, chodź obejrzałem filmiki każdej, którą MPI wrzucił na sell to raczej kostki w większości typowo pokazowe, raczej nie dla Januszy, ale zdjęcie wygląda bogato, myślę że w kwestii zakupów styczniowo lutowych wiemy komu przyznać odznakę.. gratki, imponujące życzę powodzenia z pokazem i z dalszą częścią zakupów ^.^ 1 Cytuj
Koopacz 56 Opublikowano 4 Marca Witam Patrząc na jeden zakup, w którym towaru jest na parę pokazów, aż ciarki mnie przechodzą,co będzie dalej.... Pozdrawiam Ps. Eden też jest u mnie jednym z nieodłącznych elementów pokazów. 1 Cytuj
Mekoper 1 Opublikowano 14 Marca Ile za całość wyszło złotówek na pierwszym zdjeciu? Bo widzę że sporo jest tych różnych wyrzutni. Cytuj
Mroczny 170 Autor Opublikowano 7 Grudnia (edytowane) Witam, długo mnie nie było ale miałem inne priorytety xd W połowie roku stwierdziłem z przyjacielem, że nie robimy pokazu bo nie będzie pełnego składu na nowy rok... Pomyślałem, że wykorzystam tego sylwestra na przetestowanie kilku nowych rzeczy gdyż mój ulubiony importer coś się stoczył do rowu xddd Zrobiłem trochę zakupów na blacku, między innymi nowe Thory, kilka kostek na testy od Riakeo, w drodze są także nowe kostki z serii profi tripla i dwa nowe power kingi, jak widzicie kupiłem sporo rakiet głównie tych nowych + sporą ilość tzw gruzu :DD Miałem od kilku lat potrzebę przypomnienia sobie starych stuffów z rakietami diabolo i kulkami cracklingowymi, Planuję zrobić mini pokazik o północy a resztę sylwestra poświęcić na zabawę to chyba tyle. Automatycznie kostki z pierwszego posta przechodzą na nowy rok bo były kupione z myślą o pokazie Fota całości wleci w sylwestra ELO, aha i kostek maxema nie komentuje bo to szit ale przez przypadek wpadły do koszyka lol TAK JW01 TEŻ KUPIŁEM Edytowane 7 Grudnia przez Mroczny 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 7 Grudnia O k.. to żeś panie dal do pieca potężny stuff widze też sporo baterii z promki przychodzi mi jedna myśl Welcome to Gorzów.xD daj znać po sylwku ile warte jest to Raiko i SHAMELESS XD Cytuj
mantis 453 Opublikowano 7 Grudnia Było w tym temacie coś dziwnie cicho przez czas długi, ale to oznaczało tylko nadciągający skumulowany update. Lubię oglądać stuffy będące mixem nowości i sentymentalnych klasyków. Kilkanaście produktów zakupionych w wielosztuce co pozwoli lepiej utwierdzić w pamięci efekty, a później we wspomnieniach. Jak co roku u Mrocznego arystokratycznie i nie pozłacanie, tylko w pełni w złocie. 56 minut temu, Mroczny napisał: Pomyślałem, że wykorzystam tego sylwestra na przetestowanie kilku nowych rzeczy gdyż mój ulubiony importer coś się stoczył do rowu xddd (...) kilka kostek na testy od Riakeo Widać, że proporcjami zamieniłeś Funke na Riakeo (-elo) w tym roku. Cytuj
Koopacz 56 Opublikowano 7 Grudnia Witam U Ciebie -ilości hurtowe . Podobno rakiety Fireball to tegoroczny zwycięzca wśród rakiet hukowych. Obyś tego doznał. Pozdrawiam Cytuj
Grvby 151 Opublikowano 9 Grudnia Myślałem że już odpuściłeś w tym roku, cóż tu się rozpisywać, kolejny rok-kolejna ściana konkretów. Pewnie wszystko na handel jak u pirorokie Bezpiecznej zabawy, zdrowia i z fartem w nowym roku Cytuj
Moloch 156 Opublikowano 13 Grudnia Jest i on choć w tym roku trochę spokojniej niż zawsze. Wleciało Riakeo, wleciały porządne rakiety hukowe. Thora i Godzilli nie trzeba przedstawiać. No szwedzkie dildosy też są. Ładny stuffik Też chciałem Thora kupić ale 500 zł mnie odrzuciło. Dużo płaciłeś? Cytuj
Mroczny 170 Autor Opublikowano 13 Grudnia Godzinę temu, Moloch napisał(a): Jest i on choć w tym roku trochę spokojniej niż zawsze. Wleciało Riakeo, wleciały porządne rakiety hukowe. Thora i Godzilli nie trzeba przedstawiać. No szwedzkie dildosy też są. Ładny stuffik Też chciałem Thora kupić ale 500 zł mnie odrzuciło. Dużo płaciłeś? jakoś 340 ale nie pamiętam czy pironet czy pyroking na promkach 1 Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano Niedziela o 19:07 Ale Świr! Będzie piekne strzelanie lub dobre stoisko przed sylwestrem Cytuj
Mroczny 170 Autor Opublikowano Wtorek o 14:45 Ostatnie paki, kilka nowości z tripla do pokazu, power king bo fajny i kilka cylindrów z SP na nwp i tk12 + erosy, miałem rok temu i były całkiem git Całość stuffu 30 grudnia Cytuj
mantis 453 Opublikowano Wtorek o 15:54 Spore doładowanie kostkami z serii Triplex Profi. TXB263 będzie świszczeć, gwizdać w niebogłosy i wysoko lecieć. Kolejna rzecz wspólna, którą mamy w u siebie w stuffach: Funken-Finale 1. Moździerzyki póki co klepią po niebie, na dobrą sprawę wciąż towarzyszą fanom fajerwerków, choć w alternatywnym obiegu, to jak widać jeszcze ich nie pożegnaliśmy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi