PaulWinter 2 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czy mieliście do czynienia może z zestawem Jorge'a pod nazwą Extreme A6 (oferta Tesco) :?: Widze że dosć niedrogie to jest, a jak z efektami?[center:5b5db151f3] [/center:5b5db151f3] Cytuj
milan07 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ej Paul ty piszesz o extreme A6 a na zdjęciu jest zestaw Extreme A4 jakiś błąd?? :shock: Cytuj
PaulWinter 2 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 Sorki, nie zauważyłem tego. Ale błąd wynikł z tego, że w gazetce Tesco którą mam jest zestaw A6 a na stronie Tesco jest fotka A4. Zaraz zeskanuje tą ulotke i wstawie odpowiedznie zdjęcie. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Grudnia 2007 W gazetce Tesco nie ma zbyt dużo informacji na temat tego zestawu. Jednak po opisie 5 rakiet, 2 rzymskie ognie, 2 opakowania petard, 6 bączków, strzelające pchełki i bulteleczka z serpentyną można wywnioskować że jest to odpowiednik zestawu JA003 KAMELEON.Opis JA003 to 5 RAKIET • 2 RZYMSKIE OGNIE • 2 OPAKOWANIA PETARD • OPAKOWANIE STRZELAJĄCYCH PCHEŁEK • 6 WIRUJĄCYCH BĄCZKÓW • BUTELECZKA STRZELAJĄCA SERPENTYNĄ Pozdrawiam. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 To w końcu chodzi o A4 czy co ;p Jeśli chodzi o A4 to nawet polecam kupiłem z kumplami tydzień temu i wystrzelaliśmy rakiety mają fajne efekty coś jak z zestawu jupiter z Biedronki poza tym paczka petard piccollo motylek i paczka zimnych ogni Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Grudnia 2007 A 4 to poprostu Joker w innej poligrafii O tym wszyscy już widzą. Temat jest o zestawie A6. Wystarczy spojrzeć na temat. Zresztą Paul o tym wspominał. Według mnie A6 to Kameleon. Zastanawiają mnie tylko obrazki rakiet w gazetce TESCO przy ofercie tego zestawu. Pewnie chwyt marketingowy. Cytuj
PaulWinter 2 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 Według mnie A6 to Kameleon. Zastanawiają mnie tylko obrazki rakiet w gazetce TESCO przy ofercie tego zestawu. Pewnie chwyt marketingowy. :arrow: Nie znam Kameleona, więc jakbyś mógł to napisz coś o nim i swoją opinię. :arrow: Co masz na myśli pisząc o obrazkach z gazetki i chwycie marketingowym? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Grudnia 2007 JA003 Kameleon - http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1701Zestaw w którego skład wchodzi: 5 RAKIET • 2 RZYMSKIE OGNIE • 2 OPAKOWANIA PETARD • OPAKOWANIE STRZELAJĄCYCH PCHEŁEK • 6 WIRUJĄCYCH BĄCZKÓW • BUTELECZKA STRZELAJĄCA SERPENTYNĄ Skład jest taki sam jak zestawu A6 opisanego w gazetce, w której to obok oferty tego zestawu widnieje 5 dosyć dużych rakiet. W JA003 są tylko 3 rakiety o takiej wielkości. Pozostałe dwie to małe Jorge Rocket. Cytuj
Urich 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 A6 to na pewno nie kameleon. Podpis jest inny niz to co jest w srodku... Ja mialem A6 i tam jest:10 rakiet, 6 baczkow, 1 paczka petard lotowych, 1 motylek i tyle... Cytuj
McMichalek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wczoraj kupiłem ten zestaw i potwierdzam że jest w nim 10 rakiet (5 rakiet JR02 , 3 rakiety JR07 i 2 rakiety JR09), 1 motyl ( JM09) , 1 opakowanie petard , i 6 bączków ( JM10)Odpaliłem jedną JR02 i nie spodziewałem się rozprysku a jednak był niewielki , ale ładny.Bączki jak bączki codziennie sie nimi bawie . :razz: Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 22 Października 2009 U mnie zestaw z tesco a6 to podstawa co roku najpierw kosztuje 40zł ale potem tanieje do 20zł Cytuj
Maule 0 Opublikowano 21 Czerwca 2010 miałem 2 lata temu coś podobnego za tą cene sie opłaca rakiety nawet nawet Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 30 Października 2010 U mnie zestaw z tesco a6 to podstawa co roku najpierw kosztuje 40zł ale potem tanieje do 20zł nie używamy go już Ale zestaw bardzo fajny trochę zabawy i ciekawe rakietki polecam go Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi