Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza paczka w tym roku 

Także zaczynamy zbierać  :P

6da946cee0ea275cmed.jpg

• Like 4
Opublikowano

O prosze, 3 dni temu suba na YT dostałeś odemnie miło widzieć na forum? wspaniałe rarytasy, już dzisiaj rzeczy wręcz bezcenne, kolekcjonerskie, aż szkoda z tego strzelać... Pięknie się prezentują..

• Like 1
Opublikowano

I będziesz z tego strzelał? Czy pójdzie do witrynki? :D 

Opublikowano

Ależ kolekcja, bardzo niestandardowa jak na te czasy, można powiedzieć, że powrót do złotej ery pirotechniki.

No tak, jaki powrót...? Pewne rzeczy widzę pierwszy raz na oczy, a szczególnie te sygnowane logiem z piracką banderą.

Opublikowano
1 godzinę temu, Moloch napisał(a):

2k pln na półkę trochę szkoda ? tym bardziej ze bez większego problemu jest to do kupienia ? 

Opublikowano

No to Kolega będzie miał sporo przedniej zabawy uzbrajając te wyrzutnie w szelki. Wspaniała inauguracja tego rocznego zbieractwa. 

P.S. A płytki w pomieszczeniu to zapewne Cerrad'y. NIemal identyczne kładłem w kuchni ?

Opublikowano
W dniu 6.03.2024 o 21:05, ArbTree napisał(a):

2k pln na półkę trochę szkoda ? tym bardziej ze bez większego problemu jest to do kupienia ? 

Aktualnie łatwo bo jedna osoba wszystko wystawia za dobrą cene ale jak to długo potrwa ? tego nie wiadomo :P 

W dniu 6.03.2024 o 19:18, Moloch napisał(a):

Kolekcja :P  uwielbiam raz na pół roku przeglądać te antyki a czym dalej tym lepiej smakuje to :D mam już tego trochę i czuję że jak dotrwa do jeszcze parę lat to przy nie jednym przeglądzie będzie łezka w oczku xD 

I tutaj jeszcze zapomniałem dodać

kuchnia.jpg

Opublikowano

Tak właśnie coś czułem, że zakupy na półkę. Bo niecodzienny widok, że tyle moździerzy :D 

Opublikowano

Uważaj na scream rocket 4 bo to dobre kamikadze xddd :fireworks:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżenie paczka do Stuff-a 2025

paczka.jpg

Opublikowano

Ciekawe aktualizacje robisz panie ;) też stand aside zakupiłem niedawno ale nie wrzucam bo mały ruch na forum. poczekam niech coś wiecej rzeczy dojdzie ?

• Like 1
Opublikowano

Kolejne mocne aktualizacje ;) chyba tylko we 2óch gonimy ze stuffami ?

• Like 1
Opublikowano
19 godzin temu, ArbTree napisał(a):

Kolejne mocne aktualizacje ;) chyba tylko we 2óch gonimy ze stuffami ?

No ja staram się teraz trochę wykorzystać gdzie jest dobre promka i jeszcze wyrzutnie w miare dobre bo nowe dostawy na sklepy będą   10-30% droższe 

Opublikowano

Ładnie idzie, ciągle jakieś nowe rzeczy wrzucane. Chyba wiem od kogo brałeś Fireworks Show ? sam się nad nią zastanawiałem w tych pieniądzach zrobi raczej robote.

Opublikowano

Paczka #5 do Stuff-a 2024/2025

- Big Bum SFC16256 (Kaliber 48mm 25sh)

- Ciężki Kaliber SFC16259 (Kaliber 48mm 25sh)

- Wyrzutnia Hydra IC50-16-1 (Kaliber 50mm 16sh) Jak na zdj widać jest bardzo niska (patrząc po filmach pasuje jej kaliber 30/38mm)

- Babiarz SFC2378M1 (Kaliber 20mm 78sh)

- Duży Wulkan FC1303 – 1 kg – Multicolor F3

- Duży Wulkan FC1304 – 1 kg – Cracking F3

- DYMY Rauchbomben Bunt 38mm FSM38-MIX

– 5 sztuk - ŚWIECE Bengalfeuer Mix FFL-20 (RGYBP) F1

paka.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Kwietniowe zakupy zapowiadają chyba jakiś porządny pokaz. Z podwójnym zakończeniem XB 3007.Rodzi się pytanie-czy to na sylwestra czy w ciągu roku?

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 10.05.2024 o 10:25, Koopacz napisał(a):

Witam

Kwietniowe zakupy zapowiadają chyba jakiś porządny pokaz. Z podwójnym zakończeniem XB 3007.Rodzi się pytanie-czy to na sylwestra czy w ciągu roku?

Pozdrawiam

Hej , tego nie wiem :D czy dotrwa 

A tutaj kolejna nowa dostawa 

po.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Paczka #8 do Stuff-a 2024/2025 - DA VINCI JW4005 od JORGE - 40 strzałów 30mm - SCORPIO JW4009 od JORGE - 49 strzałów 30mm - Exclusive Collection JW4066 od JORGE - 25 strzałów 25mm

paka.jpg

Opublikowano

Hurtem skomentuję wszystko oprócz pierwszego update-u, bo pod nim zostawiłem już post.

Duży udział Iskry, Funke, Argento. Jorge rysuje mi się w myślach jako drugi po tym nazwijmy to trój-, a nawet czwór-importerze, gdyby jeszcze doliczyć, że pod Funkiem jest też linia czy też seria "Albert".

Z wszystkich tych rzeczy odpalałem tylko Super White Strobe. Nazbierało się grubego kalibru, wliczając konkurenta Godzilli w postaci Potwora. Urok już w swojej odświeżonej poligrafii.

Miło będzie jak pomożesz rozszyfrować napis na białych rakietach, to sobie sprawdzę efekt w netach.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
W dniu 17.06.2024 o 20:37, mantis napisał(a):

Hurtem skomentuję wszystko oprócz pierwszego update-u, bo pod nim zostawiłem już post.

Duży udział Iskry, Funke, Argento. Jorge rysuje mi się w myślach jako drugi po tym nazwijmy to trój-, a nawet czwór-importerze, gdyby jeszcze doliczyć, że pod Funkiem jest też linia czy też seria "Albert".

Z wszystkich tych rzeczy odpalałem tylko Super White Strobe. Nazbierało się grubego kalibru, wliczając konkurenta Godzilli w postaci Potwora. Urok już w swojej odświeżonej poligrafii.

Miło będzie jak pomożesz rozszyfrować napis na białych rakietach, to sobie sprawdzę efekt w netach.

Białe rakiety to 

• Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziś przybyła paczunia , powoli znów będziemy nabierać tempa po przerwie :P 

Opublikowano

Zakupy w pironecie to jedno, a to ile zajmuje całość pirotechniki to drugie i nawet bardziej rzucające się w oczy. Cały pokój w piro, a jeszcze nie zaczął się rok szkolny. Co będzie na koniec roku - szykuje się stuff gigant. Będę śledził każdą aktualkę w temacie, bo coś czuję, że to tu będą zwrócone oczy większości.

• Like 1