abuk 30 Opublikowano 30 Sierpnia Intryguje mnie mocno regał widoczny po lewej, czy to regał na kolekcjonerskie rarytasy? Wnoszę tak po TK ułożonych na dole Jakieś dokładniejsze zdjęcie by się przydało co na owym regale się znajduje i jakie rarytasy można podziwiać przez szybkę 1 Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 4 Września Witam Widzę, że nie tylko ja celuje w TXB263 - godnego następcę Screama od Tropica. W ogóle Triplex w tym roku powraca z przytupem w wielu kategoriach "kostkowych" - nawet te najmniejsze (TXB601). Tą ostatnią wypróbuję w najbliższą sobotę. Z swoją drogą - zbiory zacne Pozdrawiam 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Września Nowe fontanny od Jorge to rzeczy, które się znajdują u mnie na celowniku, gdyby trafiły się po tanioszce. Mega Salut jest z efektem, więc nie do końca taka klasyczna salutowa kostka. Cytuj
marc 11 Opublikowano 26 Września Co do fontann od Jorge to robią robotę! Efekty premium jak od funke. Ja celuje w Silver willow+ blues JF16 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 18 Października Przyszła konkretna paka , czekam teraz na towar srpyro ale z tego co wiem ma być na raty niektóre op kostki dopiero w połowie grudnia a niektóre typu plutonium dopiero po nowym roku .... no szkoda ale przynajmniej triplex w tym roku leci grubo jeśli chodzi o jakość i cene 10/10 no i jorge ale mniej nowości sporo mniej ale te co były trzymają poziom Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Października Podobają mi się te regularne wrzuty na Twoim kanale YouTube. Swego czasu Torpedkę jeden forumowicz reklamował jako najlepszą grubokalibrową, choć obecnie jest wiele innych bardziej trendujących. Czekam na nagrywkę nowych kostek z Triplexa o oznaczeniach zaczynających się na "XB", ale też tej mniej znanej zgrabnej dwudziestki. Kompoty i wielolufy ciężarne są trochę mniej kupowane przez forumowiczów, ale jedna, dwie takie paki zawsze są jakimś rozwiązaniem na wesele, gdy ktoś nie ma precyzji ruchów po wypitce z wujkami i chce coś na szybko wyjąć, aby szło automatem od jednego lontu. Rzecz jasna najlepiej nie dotykać piro po alko w ogóle. 1 Cytuj
marc 11 Opublikowano 20 Października (edytowane) Potężny stuff nie ma co! Widać że lubisz konkrety. Sporo swiezynek od triplexa które mogą być bestsellerem na ten sezon. Sam jestem ciekaw jakie będą oceny po sylwestrze. Jest też kilka topowych produktów jak np super white strobe od klaska. Super efekt robi. Najbardziej jednak zaciekawiły mnie rakiety. Początkowo myślałem że to zinki Edytowane 20 Października przez marc Cytuj
abuk 30 Opublikowano 20 Października Ostatnią aktualizację mogę podsumować w następujących słowach: - plus za Perłę chmielową na blacie, też czasem zdarza mi się przechylić choć już coraz rzadziej... - masz ładny kominek - podkład muzyczny spowodował, iż zdmuchnąłem warstwę kurzu z moich nausznych AKG-ów i podpiąłem je do lapka - XB3031 i XB3032 ciekawy wybór, na filmikach wydają się luks - generalnie duża dostawa dużych nowości od Tripla, które mogą stać się hitem/bestsellerem/igłą/jedynym takim/Chińczyk płakał jak sprzedawał Do sylwestra jeszcze ho ho, Ty masz u siebie pół sklepu, a zaraz promocje - halołyn, mikołajki i inne takie... będzie kusić człowieka 1 Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 22 Października No to coś co przybyło na ten rok na europejski rynek a będzie tego znacznie więcej , ale pierwsza właśnie dotarła Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Października Debiut importera Riakeo na forum. Video mówi samo za siebie. Gdzie takie rzeczy można dostać w PL? Czy to będzie tańszy odpowiednik Funke czy niekoniecznie? Cytuj
PiroNeo 18 Autor Opublikowano 22 Października (edytowane) 3 minuty temu, mantis napisał(a): Debiut importera Riakeo na forum. Video mówi samo za siebie. Gdzie takie rzeczy można dostać w PL? Czy to będzie tańszy odpowiednik Funke czy niekoniecznie? PiroArt sprowadza , ma 2 wyrzutnie ale w przyszłym tyg będzie więcej , taniefajerwerki też widzę mają 3x No a to dzięki KLASKOWI gdyby nie on to nie było by ich w PL PiroArt ma też kod rabatowy z jednego dc 15% więc wypadają wyrzutnie w miarę ok nie tanio ale też nie drogo Edytowane 22 Października przez PiroNeo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi