Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 W tym temacie możecie pisać co dostaliście na święta? ja dostałem konsole psp,grę b-boy na psp,akcesoria do psp,bluzę i słodycze dziś dostałem prezent od cioci i od wujka słuchawki do mp3/mp4,Dezodorant adidas i czekoladę edit: doszła jeszcze dużaaa czekolada i kasa (50zł) Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem kasę, całuski, słodycze i mandarynki :grin: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kase , gry , fajerwerki :mrgreen:O i o nartach bym zapomniał xD Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem dezodorant Axe, jakiś płyn do mycia Fa, kaaaaasy, i od babci to co roku: Skarpety :grin: :razz: :razz: Cytuj
NLBartosz 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 2 czekolady, pieniądze(których nie będzie), słodycze i jeszcze jakieś tam duperele Cytuj
Adri 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dezodorant Axe, kasę ,słodycze i w środe przyjeżdzą wujek z niemiec to słodycze dostane i może jakieś euro wpadnie :mrgreen: . Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 PenDriva 4GB, skarpetki, CIEPŁE rękawice, bokserki i słodycze :razz: Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 kasę, dezodorant Adidas, cukierki, czekoladę, wyrzutnię 7 strzałową, Kung Fu, Arctica i piżamę. Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja podobnie jak Nostra uściski od wszystkich ,wspólną wigilię miłą atmosferę a na prezenty to już jestem za stary Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Cyfrówkę Samsunga S630, kartę SD 1GB do niego, zestaw akumulatorków Energizer 2500mAh do niego i książkę... "Świat według Clarksona" :mrgreen: Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem: :grin: korki NIKE TIEMPO RONALDINHO kasę od ciotek :mrgreen: aparat cyfrowy samsung S500 :smile: słodycze :grin: fajny zestaw kosmetyków ADIDASA Cytuj
filip11 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 A oto co ja dostałem:ogółem sporo kasy(280zł) skarpetki :grin:czekoladęsłodyczeteleskop na spółę z bratempomarńcza myrtifolia chinoto którą wygrałem w konkursie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/23ecf6aaac9cc314.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56c01eb53d0fee6d.html Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja dostałem kasę7 długopisów1 koszulkę1 notes1 grę komputerowąstół bilardowy, który mam już trochę czasu :grin: 10 płytek DVDskarpetkidezodorantpoduszka Cytuj
Tele 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 :mrgreen: kasa :mrgreen: Słodycze :roll: Zabawkę ( jakiś motocykl na napęd :oops: ) :mrgreen: Bluzę :mrgreen: Papużkę ( samca :mrgreen: 2x Skarpetki :mrgreen: Sweter z Polara Cytuj
jano 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 :arrow: zapalniczka żarowa niedlugo bedzie fota:arrow: 2x zestaw shogun:arrow komórkę Sony Ericsson K510I:arrow: Pidżamę(?) ze Simpsonem!!!!! :mrgreen: :mrgreen: i to na tyle. moze ebdzi ewewcej bo przyjezdza chrzestny tatyz Canady Cytuj
witus 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dostałem pidżamę, grę Brothers in Arms, słodycze oraz kasę. Ogólnie rzecz biorąc jestem jak najbardziej zadowolony Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja zarobiłem dwóch Kazimierzy Wielkich :mrgreen: Ponadto słodycze i mango :razz: Cytuj
toby 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja dostalem tak uwaga ^^ :-> skarpety, majeteczki, perfum->słodycze->kasę-> ORAZ UWAGA GŁÓWNY PREZENT - klucz francuski http://img144.imageshack.us/img144/3477/dsc08746yy5.jpg Cytuj
michalus22 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 ja dostałem xboxa 360 - 3 gry/ COD4 Forza Motorsport2 i Fifa08+ 2 pad oczywisie wszystko do xboxa 360- i perfum Davidoff Coll water:PI Słodycze Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 zmieniłem każdemu ilość zł na "kasa" więc proszę nie pisać ilości, bo i tek zedytuję, a bunt będzie karany Cytuj
pieprzyk 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Toby - fajny ten klucz Może ci się przyda.Ja dostałem: :arrow: czapeczkę :arrow: skarpetki :arrow: bluze :arrow: kilka płytek do nagrywki (lightscribe ) :arrow: pendrive, szkoda, że tylko 512 MB :arrow: kasę :arrow: a wcześniej od ojca zestaw rakiet Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi