mateo1992 28 Opublikowano 25 Grudnia 2007 3 czekolady :-) bo u mnie nie ma pod choinke zwyczaju dawania prezentów Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja dostałam tata i mama: kasa, dżinsy i bluzę Ciocia płytę Reggae World i czekoladę Ciocia z Ameryki: bluza, 2 podkoszulki, dżinsy, pełno słodyczy (cały karton) płatki do mleka itp. jeszcze coś dostanę pod choinkę od cioci... bo do niej jadę... Cytuj
michalq 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 ja pieniedzy troche, slodyczy fajerwerkow zegarek krzeslo wędkarskie no i zyczenia Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 26 Grudnia 2007 A ja dostalem: :arrow: 2 fajne bluzy :arrow: duzo kasy :arrow: slodycze :arrow: dezodorant :arrow: duzo zyczen i calusów :mrgreen: Cytuj
rakieta 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ja dostałem: :arrow: helikopter rc :arrow: ciepły polar :arrow: 50 zł :arrow: 20 długopisów :arrow: rakietki diabolo :arrow: macrocosmos 1 :arrow: jakas wyrzutnie 10 strz. :arrow: łakocie i witaminyTo chyba na tyle :grin: Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 książkęgel pod prysznic fadezodorant facałusy, życzenia, słodycze itd Cytuj
cortez 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 hejjuż p wigilii,więc napiszcie co dostaliście na święta 2009 ja-aparat samsung es10-bluze-koszulke-50zł-słodycze-2 kubki-szalik-paczka petard z hestii [korsarze ko204] Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 2 bluzki, koszule, piłke do kosza, buty, kurtkę[ Dodano: 2009-12-25, 11:07 ]oraz monitor:) Cytuj
Dako 1 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 -50zł,-dres adidas clima365,-zestaw wilkinson,-zestaw palmolive for men,-podkładka pod mysz,-dużo słodyczy ;p Cytuj
Marian 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 A ja dostałem:- 100 zł- Słodycze - Opłacone ubezpieczenie auta <yeah!>- Życzenia Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja dostałem:-bluzę Adidasa i bluzę Lee Coopera-żel pod prysznic Adidasa-antyperspirant Adidasa-skarpetki bigstara-koszulkę bigstara-jeszcze jakąś koszulkę-portfel-pasek-słodyczeOgólnie z prezentów jestem bardzo zadowolony :razz:,ale niestety zabrakło w tym roky fajerwerków :cry: . Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 - Myszke Razer DeathAdder- Podkładke Razer omega control - 2 koszulki tommy hilfiger- Czapke i rękawiczki nike- 100 dolarów- kosmetyki- Wyrzutnie - Majteczki ^^ Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja dostałem: :arrow: Kasę (250zł) :arrow: 2x Boxerki ^^ :arrow: Masę słodyczy :arrow: Bluzę Adidas :arrow: Maszynkę do golenia Gillette Fusion :arrow: Koszulkę :arrow: Elektryczną "ramkę" na zdjęcia PHILIPSZ prezentów jestem bardzo zadowolony Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 25 Grudnia 2009 - Kurtkę z skóry- Bluzę- perfum mexx black- łańcuszekJa jestem również zadowolony.+ fajerwerki za 200zł. Ale to w przyszłym tygodniu Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wszyscy dostają jakieś perfumy, kosmetyki i bluzy adidasa.Ja bym sie chyba zabił, gdybym coś takiego dostał.Ja dostałem książkę "Świat wg Clarksona 3: Na litość boską!" z filmem na DVD "Clarkson: Thriller", z czego jestem bardzo zadowolony. Film obejrzany, a książka przeczytana już w połowie :mrgreen: Do tego jeszcze 2 kasety miniDV do kamer, żebym mógł nagrać tego Sylwestra i 5 dychów.Nic innego mi na razie do szczęścia niepotrzebne. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 :arrow: komputerek :arrow: 100zł+50zł :arrow: bombonierki i inne słodycze i jeszcze coś dostane od cioć :razz: Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 25 Grudnia 2009 2 wyrzutnie z biedronki :grin: 20 zł i nie wiem co jeszcze od cioci napisze Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 500złWole kase niż prezenty bo se potem kupie coś lepszego niż ma mi ktoś coś kupić a ja tego i tak nie będe używać xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi