Fraptak 8 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca (edytowane) Witam Tylko założyłem temat niedługo pierwsze informacje i elementy mojego wyposażenia Pozdrawiam Edytowane 29 Czerwca przez Fraptak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) Pierwsze zakupy,wyrzutnia 16 strzałów kaliber 30mm fireball za 60 zł i w gratisie dostałem karabinek 40 strzałowy od piromaxa jestem bardzo zadowolony z moich pierwszych porzadnych zakupów w tym roku Edytowane 5 Sierpnia przez Fraptak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Dobra wyrzutnia Piromaxa do tego wziąłbym Fireball XXL karabinek to fajne do odpalenia dzieciom na przykład. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Wreszcie coś wjechało na warsztat. Brałeś z odpalaj.pl czy z pironet.pl? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) odpalaj.pl, nie wiem czy budzet mi pozwoli na xxl, zamówiłem już kolejne produkty do stuffu, to co ciekawe to mój fireball nie ma najlejki lont, ty 2 naklejki lont rezerwowy Edytowane 5 Sierpnia przez Fraptak dodanie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Kolejna paczka z odpalaj, rakiety killer sky rockets i stardusty. Z wyrzutni selen 9 strzałów 20mm, magma 16 strzałów 20mm, Space line 2 21 strzałów, 20mm fontanna no Limits jako gratis dostałem fp3 i stardusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Całkiem kompaktowy zestaw z rekomendowanym piro. Jak to się zwykle składa, o mocy urządzenia decyduje partia. Niektóre produkty wiele się nie różnią pomiędzy partiami, więc "będziesz Pan zadowolony" jakby to powiedział Majster Szpachla na budowie. Uważaj na tego No Limitsa, bo "brak ograniczeń" oznacza również zakusy do palenia trawy Ta fontanna zdecydowanie na mokry lub śnieżny dzień. Ewentualnie latem, ale na jakimś asfalcie. Ktoś tam też opowiadał o wybuchu takiej jednej, więc trzymaj dystans przy odpalaniu No Limitsa. Efektem z pewnością się nie zawiedziesz, bo w mocy jest posiadaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 72 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Killery fajne do zabawy. Stardust, chyba najlepsze rakiety w proporcji cena-jakość. Space Line II, wyrzutnia która mi się spodobała najbardziej ze wszystkich jakie miałem w zeszłorocznym stuffie. Do tego trochę piromaxa, chwalona fontanna No Limits, i słynny FireBall. Jest zachowany balans pomiędzy pierdołami, a piro z nieco wyższej półki. Będziesz zadowolony, jak mantis wyżej napisał. Mi jedynie brakuje tutaj jakichś fajnych petard, ale to już od ciebie zależy czy lubisz sam huk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia @PiroMan25 nie lubię huku, wolę dobry efekt dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koopacz 52 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Witam Pamiętam, jak Magma była jedną z pierwszych wyrzutni jakie brałem. Mała, ale wariat - tak ją wtedy oceniałem. Space Line II to już chyba klasyka wśród dobrych wyrzutni. Co do rakiet - nie wypowiadam się ,ponieważ nie przepadam za nimi. W przeciwieństwie do Cienie - dobry huk to dobry wieczór Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września Wleciały aplauzy, do zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 12 Września Zapodaj numer partii jak masz z każdego opakowania, może ktoś będzie w stanie je rozszyfrować Miałem je i bawiłem się dobrze odpalając nad rzeką, ale pojedyncze odpalanie to trochę mało, w 3 osoby robiliśmy nimi atak z różnych miejsc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września @mantis z 2023-1 miałem tą partię rok temu z Carrefoura i były fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 21 Września Aplauzy! Będzie dobra zabawa. Spoko rakietki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września @Marc dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października Małe uzupełnienie do stuffu, 2 rakietoszelki, latające kijki, rzymskie ognie rafa i pirobajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon 2 Udostępnij Opublikowano 19 Października Jest moc, ale brakuje mi trochę jakiś petard. No i oczywiście są stardusty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października @Puzon Z petardami mam złe doświadczenia dlatego ich nie kupuje :), dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 20 Października Rakiety szelkowe od Hestii robią robote! Sporo pirobajerow. Widać że lubisz to. Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października @marc dzięki za kolejny komentarz, aktualnie poluje na rakiety szelkowe Hestia 2,5 cala Nike i Zeus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 10 Udostępnij Opublikowano 20 Października Może będą dostępne w jakimś markecie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 20 Października 4 godziny temu, Fraptak napisał: aktualnie poluje na rakiety szelkowe Hestia 2,5 cala Nike i Zeus Niegdyś taką przystanią z rakietami Hestii był odpalaj.pl, ale obecnie (stan na październik 2024) rakietoszelki 2.5" wyszły ze stanów magazynowych, a ceny tych mniejszych wersji szelkowych mocno poszybowały. Zresztą jak i pozostałe ceny: Jedynie mieć nadzieję, że specjalnie się podrożyli, aby później radykalnie się obtanić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października Wleciała Wyrzutnia King Size od Hestii 19 strzałów 30mm, kostka sprzedawana w biedronce. Kostka Zakupiona Od @Daniel San Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października Do stuffu dodaje cyrkoblitzy Plus gratisy od @JohnyDep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 423 Udostępnij Opublikowano 25 Października Pozazdrościć zakupu. Rodzaju zakupionej pirotechniki. Szkoda, że nie bawiłem się cyrko w latach, gdy były dostępne jeszcze w normalnych cenach. W przeszłości było trochę mniej płaskich miejsc do ich odpalania... Teraz wziąłbym z chęcią coś "na ząb", ale po rozeznaniu się w cenach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi