Fraptak 13 Autor Opublikowano 25 Października @mantis nie jest aż tak źle za cyrkoblitz S 35 zł Cytuj
Fraptak 13 Autor Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Nowy dobytek nie zdziwię nikogo jak powiem że jestem fanem cyrkoblitzów tym razem z super powera jako gratis petarda której nie znam. Edytowane 7 Listopada przez Fraptak Cytuj
mantis 433 Opublikowano 7 Listopada Na zdjęciu wygląda ogromnie, a w realu te cyrko są większe czy mniejsze od Sky Cruisera z Hestii? 1 Cytuj
Fraptak 13 Autor Opublikowano 13 Listopada Kolejne Cyrko, tym razem mamy też najbardziej rozpoznawalne cyrkoblitzy JM01. 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Listopada Rozmiarem jest dużo podobnych, tylko czy również efektem? One tam kto wie jakiego pomalunku nie robią na niebie, więc ktoś powie - co za różnica? Choć niektórzy dostrzegą: jedna ma crackling, druga nie, jedna to palemka, druga koronka itp. 1 Cytuj
Fraptak 13 Autor Opublikowano 13 Listopada (edytowane) Efekt się różni i co czasem kolosalnie czasem efekt duży czasem mały głośny crackling czy migotanie itd. Edytowane 13 Listopada przez Fraptak Cytuj
mantis 433 Opublikowano Wtorek o 09:45 Fajnie, że rozwijasz swoją zajawkę z cyrko i że udaje się jakimś cudem poszerzyć asortyment kolekcjonerski o kolejne pozycje. Ciekawa zajawka, nigdy wcześniej nie spotykana na forum. Akurat lubię oglądać specyficzne stuffy, gdy widzę, że ktoś oprócz podążania za modą, potrafi wykreować własną ścieżkę, to jest to godne uwagi. We wcześniejszym zamówieniu kupiłeś dosłownie 3 sztuki różnych circoblitzów, a biorąc pod uwagę koszt przesyłki, to można stwierdzić, że koszt przesyłki mógł przekroczyć cenę zakupu trzech circoblitzów. To tylko podkreśla Twoje oddanie i determinację w odnajdywaniu i zdobywaniu rzadkich okazów, widząc, że jesteś w stanie pokryć dość dużą proporcję kosztu przesyłki względem kosztu towaru. Czekam na kolejne aktualizacje. Będziesz odpalał i nagrywał chociaż po jednej sztuce z któregoś zestawu, czy wszystko full kolekcjonowanie bez odpalania? 1 Cytuj
Fraptak 13 Autor Opublikowano Wtorek o 11:01 (edytowane) @mantis myślę że niedługo wpadnie jakieś Cyrko tylko do odpalania a reszta do kolekcji, jak chodzi o rozwijanie kolekcji to udało mi się znaleźć ludzi którzy mi to sprzedają, tam za Cyrko płaciłem 8 zł za sztukę a za wysyłkę paczką mini 12 zł, za niedługo wleci kompendium wiedzy na temat Cyrko od komety, wraz z aktualnym cennikiem Edytowane Wtorek o 11:45 przez Fraptak Cytuj
Fraptak 13 Autor Opublikowano 23 godziny temu Teraz wpada P7022 z kraklingiem od komety, tym cyrko zamykam cyrko od komety 1 INPORTER ZALICZONY 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi