bedzio 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Symbol: HE0317Nazwa: Blue MoonOpis: Wyrzutnia 7 strzałów - kolorowe komety ze srebrnym deszczem eksplodujące kolorową i złotą palmąZdjęcie: http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...tnie/HE0317.jpgFilm: - brak -Cena hurtowa: nieznanaKupiłem dzisiaj w Makro za 10 zł. Miał ktoś do czynienia z tą wyrzutnią? Dzisiaj odpaliłem tą wyrzutnią - kozacka. Bardzo duże rozpryski, jednak wyrzutnia nie ma 8 strzałów, a ma 7 i nie ma wulkanu.Blue Moon HE0317 Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Bardzo fajna (przynajmniej na fimiku) U mnie widzialem ja po 7 zl i jakies tam inne o podobnym wygladzie rowniez z hestii. Widzialem je rowniez po 10zlChyba kupie sobie ja na drugi rok Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Miałem okazję zakupić tą wyrzutnię na ostatniego Sylwestra za TYLKO 7 zł. i jestem bardzo mile zaskoczony efektami tej wyrzutni. Rozpryski duże, i moim zdaniem jest to taka wyrzutnia, która swoimi efektami dorównuje Hot'owi i Arctic'owi ( zwłaszcza, jeżeli chodzi o cene i jakośc produktu )Ogólnie polecam, jednak nie kupujcie jej, kiedy zobaczycie, że jej cena w waszym sklepie wyniesie ponad 10 zł. Wtedy juz sie raczej nie opłaca Jeżeli bedzie ona w tym roku to na pewno ją kupię Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Za 7 zł , to lepsza inwestycja niż ninja z jorge.Piękne , wielkie rozpryski , może konkurować z babelem.9/10 Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 16 Maja 2008 Dla ścisłości:wyrzutni o tym samym oznaczeniu i kształcie są 4 rodzaje. Nazywają się:-Blue Moon(niebieska),-Power Tower(zielona),-Wild Stars(żólta),- i jeszcze jesi wyrzutnia czerwona ale nazwy nie znam Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 O ile się nie mylę, Achtung111 pisał coś o nim parę postów wyżej, możesz mu napisać na ten temat, lub poszukać na YT (Anton sporo zamieścił).Na temat: Skoro ta wyrzutnia kosztuje 7 zł, a są 4 rodzaje i 7 strzałów (wg. was ten wulkan jest dość wątpliwy), to myślę, że się opłaca. Chyba sobie na przyszły(znaczy na 2008/2009) rok zakupię.Masz film w poście bedzia - 1szy od góry. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 19 Października 2010 bardzo ładne rozłożyste efekty Polecam !! a cena to tylko 7 zł (u mnie nie wiem jak u was) Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi