Fear 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Elo ziomki mam do wydania 100zł w biedronce i Kerfurze, co kupić? Wybierajcie co chcecie potem ankieta i już... Wybór dowolny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 :arrow: Moździeż 25zł :arrow: Sfinx 25zł :arrow: 4x hot 32zł :arrow: 2x kung fu 16 zł :arrow: 1 arctic 8 zł :arrow: Razem: 106 zł:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Sfinx 25 złMoździerz 25 złHot x2 8 złArctic x2 8 złkung - fu 8 złRzymskie ognie 8 zł98 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 :arrow: mozdzierz :arrow: sfinx :arrow: hotx2 :arrow: arctic :arrow: kung fux3jeszcze ci troche zostanie na bazarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 2x Hot 16złMoździerz 25złSfinx 25zł3x Kung Fu 24zł1x Arctic 8złRazem:98zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milan07 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Sfinx 25złMoździerz 25złKung Fu x2 16złHot x2 16złArctic 8złRzymski ogi. 8złRazem: 98zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 O ilę będzie jeszcze dostępne :-Sfinx 25zł-Moździeż 25zł-Jumbo Jet 25zł-Top Secret 8zł-Kung-Fu 8zł-Hot 8złRazem :99złJak coś jeszczę wygrzebiesz to kup Arctica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Sfinx x1 24.99 złMoździerz x1 24.99 złKung Fu x3 23.97 złHot x2 15.98 złArctic x1 7.99 złTop Secret x1 7.99 zł___________________Razem: 105.91 złA jak by było za dużo to bez Arctica... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Yausha, weź się bujaj, skiśny plan...FireMan już lepiej, pomyśle nad tym...Milano, całkiem całkiem, ale ie skorzystam...Mateo, bardzo fajnie i w ogóle, ale za dużo się powtarza Inni mają podobnie, więc narazie czekam na inne poropozycje , może coś z Kerfura dorzucicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MlodyZ 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja bym wziął1xMozdzierz1xSfinx1xKung Fu1xArctic1xHot1xJumbo Jet lub Piramidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tele 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 1xSfinx1xMoździerz2xkung-fu 1xhot1x Piramidka lub Jambo jet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Powiedzcie mi, dlaczego nie wymieniacie Jupitera? Na prawdę taki zły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adri 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 1xSFINX,1xPIRAMIDKA,2xHOT.1xARCTIC,3xKUNG FU/Moździerz98zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DragsteR. 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Sfinx - 25zlMoździerz - 25zlJumbo Jet - 25zlArctic - 8zlHot - 8zlRzymskie Ognie -8zlRazem - 99zlA Jupiter no to.. jak dla mnie to za dużo pierdół w nim jest a i rakietki dosyć przeciętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 A ja to polecam:-Sfinx-Mozdziez-jupiter-hot-arctic-kung fu lub top secretI wychodzi ci 100zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Moja propozycja:Sfinx - 25złMoździerz - 25złHot - 8złArtcic - 8zł2x kung-fu - 16złTop Secret - 8zł Rzymskie Ognie - 8złrazem 98zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 +MP a nie lepiej zamiast kung fu i Top Secreta oraz rzymskich wziąść jupitera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Mój plan jest taki :Sfinx - 25złMoździerz - 25złHot - 8złArtcic - 8złkung-fu - 8zł Za resztę możesz kupić właśnie tego Jupitera, albo Piramidę - kwestia gustu. Miałem Jupitera kilka razy i muszę powiedzieć że rakiety robią swoje, a i jest się czym pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Fear jeśli chcesz mieć mniej zabawy to możesz brać Ja to robiłem pod takim kątem by sobie trochę postrzelać, ale tez mieć dobre efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Elo, pozwoliłem sobie na zmianę lekko nazwy topicu, dlaczego? Otóż nie mam 100% pewności czy będzie to co chce ale z drugiej strony w kerfurze też coś kupić chce hehe ... myślałem tak:BIEDRONKA:-Moździerz -25zł (albo Sfinx jak by go nie było)-Jupiter -25zł (albo nic )KERFUR:-Night magic -30zł-Fuji -4złPetardy różne -16_________________Co byście zmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matttek 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Fear opłaca sie też kupic arctica, odpaliłem wczoraj i rodzinie i mnie sie bardzo podobał Myśle że hot też bedzię miał fajne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 matttek hot będzie miał lepsze efekty jest filmik na forum autorstwa firemana więc se obejrz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fear 0
Elo ziomki mam do wydania 100zł w biedronce i Kerfurze, co kupić? Wybierajcie co chcecie potem ankieta i już... Wybór dowolny...
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi